Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sabah salak bir araba beni eşimi ıslattı klava: Hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:

çok dikkatsiz araba kullanıyolar sinir oluyorum bir kere ben
baştan aşağı ıslanmıştım hemde su çamurluydu çamur içinde kalmıştım
inşallah hasta olmazsınız canım

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....HEPİNİZEEEEEEEEEEE a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydınn arkadaşlarrrr ,Türküm doğruyum çalışkanımm ,ilkem küçüklerimi korumak büyüklerimi saymak ,yurdumu milletimi özümden çok sevmektir
.ülküm,yükselmek ileri gitmektir ey büyük Atatürk açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yüreceğime ant içerim ne mutlu Türküm diyene

günaydın arkadaşlar yazınca aklıma andımız geldi tutamadım kendimi o yüzden yazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tuğbişim bize yorum yapmadık diye stem etmişsin ama...bak böyle daha iyi oldu kendi kendinize hallettiniz...belki 3. Kişiler girseydi araya...daha kötü olurdu...neyseki dünürümle arayı düzelttiniz.....

Nevom canım...rabbim isimleriyle uzun ömürler sağlıklar versin....evet resimlerini bekliyoruz...eminimki yüreği kalbi güzel anneleri gibi kendileri çok güzeldirler....canım şurda 1 sene sonra çok zorlukları olmaz..yürüdükleri zaman elele tutuşup...unutursun zor günleri ayyyyy ne tatlı olurlar.......

Durucuğum ipeğim sizlerede kolay gelsinn...

Ipeğim bu gece seninle dünürün vindeydik..anlatayayım....rüyamı hayır olsun....

sabah salak bir araba beni eşimi ıslattı klava: hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:
sağlık olsun canım sinirlenme ,geç klimanın karşına sıcacık bir çay iç rahatlarsın

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....HEPİNİZEEEEEEEEEEE a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın dünür

en iyisini yaparsın çok yorucu oluyo çünkü
bekarlığımdan beri hep öyle niyet ediyodum canım
şimdi biraz şartlarda öyle gerektiriyo annem zaten 2 torununa bakıyo ve yaşı 62 oldu rahatsızlıklarıda olduğu için bir 3. Zor olur zaten kendi
4 çocuğunu büyüttü kadın birde torunlarlamı uğraşsın abimin kızı yaramaz ele avuca sığmıyo ona bakmak çok zorladı annemi kayınvaldemde
annemle aynı yaşta ondada tansiyon falan var onun içinde zor olur
abimin kızıyla gördük bunu 62 yaşında bir insana çocuk bakmak çok zor
allah muhtaç etmesin eğerki bir zorunluluk olursa tabiki yabancıya değil anneanne veya babaanneye emanet ederiz ama ayrılıcam bütün planlarımızı ona göre yapıyoruz

kızlar dün gece eşimle son sigaramızı içtik bakalım ne kadar dayanabilcezzz

Dünürüm bu gece rüyamda ipekle sana geliyoruz...evinin yeri okadar güzelki...çeşit çeşit meyve ağaçları var....aklıma gelen yeşil erik ağacı birde elma....sen bizi evinde güzelce ağırlıyorsun...sonra dışarı çıkmamız lazımmış hepimiz hazırlanıyoruz...bakıyorum odadan annen çıkıyor...esmer birazcık tonbul fazla uzun boylu değil..gerçektede öylemi...birazcıkta annenle konuşuyorum...birde bakıyorum elinde 2 yaşalrında bir kız çocuğu annne kızıma artık bakarsın diyorsun biz gelene kadar...

Canım o kadar güzeldiki simsiyah boncuk gibi gözleri vardı..penbe renktede etekle bluz vardı üstün de kafasındada bir şapka...ayyyyyyyyyy çok tatlıydı...seviyorum...diyorum senin resmini çekeyim..kafa salllıyor....

Odaya gidiyorum telefonu almak için birde erkek çocuk o birazcık kızdan büyük...anneanne diyor benimde resmimi çeksin...sonra diyorum çıkıyorum o dadan...evden çıkıyoruz....ben bir trene biniyorum akşammış uyumuşum..sonra sesler duyuyorum bakıyorum sabahın alaca karanlığı...gruplar halinde kuzular..meleşiyorlar...az ilerliyor tren başka kuzular...o kadar güzeldilerki halen sesleri kulağımda....

Canım dünürüm ...bu gece böyle rüyalarla uğraştım...rabbim hayırlara yazsın..inşallahhhhhhhhh

o ne kadar güzel bir rüya öyle
inşallah bu rüya çok kısa zamanda gerçek olsun

dünürümmm rüyan çokkk güzelllllmişşşboshayallersmile evet bazriz annemi görmüşsün valla dediğin gibi tombul ,esmer ,orta boyda ..rüyada meyve ağacı görmekte hayırlıdır ..demek rüyanda bir kızım bir oğlum varmış heeeboshayallersmile ayyy dünürüm inşallah rüyan hayırlara çıkar yeni evimiz bana ve eşime uğur getirir :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…