sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyomusun canım
sabah salak bir araba beni eşimi ıslattıklava: Hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:
yok canım doğumla birlikte nasip olursa ayrılıcam
sağlık olsun canım sinirlenme ,geç klimanın karşına sıcacık bir çay iç rahatlarsınsabah salak bir araba beni eşimi ıslattıklava: hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:
günaydın dünürGÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....HEPİNİZEEEEEEEEEEE a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ohoo kankii günaydın yenimi farkettinKEDERSİZ VE BULUT HOŞGELDİNİZ GÜNAYDIN
KANKİ SENİ BİRAZ BALATALARINI SIYIRMIŞ GÖRDÜM :roflol:
bekarlığımdan beri hep öyle niyet ediyodum canımen iyisini yaparsın çok yorucu oluyo çünkü
dünürüm bu gece rüyamda ipekle sana geliyoruz...evinin yeri okadar güzelki...çeşit çeşit meyve ağaçları var....aklıma gelen yeşil erik ağacı birde elma....sen bizi evinde güzelce ağırlıyorsun...sonra dışarı çıkmamız lazımmış hepimiz hazırlanıyoruz...bakıyorum odadan annen çıkıyor...esmer birazcık tonbul fazla uzun boylu değil..gerçektede öylemi...birazcıkta annenle konuşuyorum...birde bakıyorum elinde 2 yaşalrında bir kız çocuğu annne kızıma artık bakarsın diyorsun biz gelene kadar...
Canım o kadar güzeldiki simsiyah boncuk gibi gözleri vardı..penbe renktede etekle bluz vardı üstün de kafasındada bir şapka...ayyyyyyyyyy çok tatlıydı...seviyorum...diyorum senin resmini çekeyim..kafa salllıyor....
Odaya gidiyorum telefonu almak için birde erkek çocuk o birazcık kızdan büyük...anneanne diyor benimde resmimi çeksin...sonra diyorum çıkıyorum o dadan...evden çıkıyoruz....ben bir trene biniyorum akşammış uyumuşum..sonra sesler duyuyorum bakıyorum sabahın alaca karanlığı...gruplar halinde kuzular..meleşiyorlar...az ilerliyor tren başka kuzular...o kadar güzeldilerki halen sesleri kulağımda....
Canım dünürüm ...bu gece böyle rüyalarla uğraştım...rabbim hayırlara yazsın..inşallahhhhhhhhh
kızlar dün gece eşimle son sigaramızı içtik bakalım ne kadar dayanabilcezzz
dünürümmm rüyan çokkk güzelllllmişşşboshayallersmile evet bazriz annemi görmüşsün valla dediğin gibi tombul ,esmer ,orta boyda ..rüyada meyve ağacı görmekte hayırlıdır ..demek rüyanda bir kızım bir oğlum varmış heeeboshayallersmile ayyy dünürüm inşallah rüyan hayırlara çıkar yeni evimiz bana ve eşime uğur getirirDünürüm bu gece rüyamda ipekle sana geliyoruz...evinin yeri okadar güzelki...çeşit çeşit meyve ağaçları var....aklıma gelen yeşil erik ağacı birde elma....sen bizi evinde güzelce ağırlıyorsun...sonra dışarı çıkmamız lazımmış hepimiz hazırlanıyoruz...bakıyorum odadan annen çıkıyor...esmer birazcık tonbul fazla uzun boylu değil..gerçektede öylemi...birazcıkta annenle konuşuyorum...birde bakıyorum elinde 2 yaşalrında bir kız çocuğu annne kızıma artık bakarsın diyorsun biz gelene kadar...
Canım o kadar güzeldiki simsiyah boncuk gibi gözleri vardı..penbe renktede etekle bluz vardı üstün de kafasındada bir şapka...ayyyyyyyyyy çok tatlıydı...seviyorum...diyorum senin resmini çekeyim..kafa salllıyor....
Odaya gidiyorum telefonu almak için birde erkek çocuk o birazcık kızdan büyük...anneanne diyor benimde resmimi çeksin...sonra diyorum çıkıyorum o dadan...evden çıkıyoruz....ben bir trene biniyorum akşammış uyumuşum..sonra sesler duyuyorum bakıyorum sabahın alaca karanlığı...gruplar halinde kuzular..meleşiyorlar...az ilerliyor tren başka kuzular...o kadar güzeldilerki halen sesleri kulağımda....
Canım dünürüm ...bu gece böyle rüyalarla uğraştım...rabbim hayırlara yazsın..inşallahhhhhhhhh
daha bırakmadan başlamanın derdindesin böyle dersen
hayat boyu içersin o zıkkımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?