ya yok inan bir daha başlamaya niyetim yok keşke bırakabilsem hiç içmesem :gitme:
kararlıyım ama iradeli değilimeğer çok kararlı olursan bırakırsın bırakanların
senden fazlası yok
kararlıyım ama iradeli değilim
bakalım kaniii bekleyip görecez bırakırım inşallahiradeli olucan işte içmicem dedin mi olay orda biticek
bakalım kaniii bekleyip görecez bırakırım inşallah
bence bıraktın bile
aslında eşimede bağlı bırakıp bırakmam .eğer eve gelirken sigara paketiyle gelmese kesin bırakırım ama yok eğer paketi alıp kaçamak içecekse afetmem bende sempatiksalakcinni
öyledee ama işte bu zıkkım öyle bir meretki şuanda olsa içerdim valla :sinifsinif:içmeyin kanki tedavi içinde sigara kullanmamak çok önemli
şu güzel listeye bizde dahil olalım Allahım:Saruboceq:HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufOda ArtıkAnne
3.....Bulut83İnançla Bekliyor,İnanıyor Bu Listedeki Yeri Devam Edecek İnşallahhhhhhhhh
4.....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
5.....Nazraca
6...Bebek87
7...bynkutluay
8..ipek34
sizlere kıyamadım aramızda hamileler var didim fazla heyecana gelemezler didim ve el uzattım nurcan gacisine:dilcikar:hem merak etmeyin bizde bu stres varken daha çok didişirizgeçmişe bir baktım tubiş ve nurcan arayı düzeltmiş iyi olmuş olmasına da
arkadaş madem bu kadar kısa sürecekti ne diye bize heyecan yaptırdınız biraz uzatsaydınız
bizde kavga izleseydik biraz :roflol::roflol:
geçmiş olsun canım üzeriniz batmamıştır inşallah dikkat et madem üşütmesabah salak bir araba beni eşimi ıslattıklava: hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:
benimde aynı olay başıma gelmişti bekardım o zaman azcık daha deli doluydum suratımla birlikte çamura bulanınca bende taş attım arabaya el kol hareketi derken şöfer durup aşağı inince ben topukları yağlamıştımmkaydirigubbakcemile3çok dikkatsiz araba kullanıyolar sinir oluyorum bir kere ben
baştan aşağı ıslanmıştım hemde su çamurluydu çamur içinde kalmıştım
inşallah hasta olmazsınız canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydınn arkadaşlarrrr ,Türküm doğruyum çalışkanımm ,ilkem küçüklerimi korumak büyüklerimi saymak ,yurdumu milletimi özümden çok sevmektir
.ülküm,yükselmek ileri gitmektir ey büyük Atatürk açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yüreceğime ant içerim ne mutlu Türküm diyene
günaydın arkadaşlar yazınca aklıma andımız geldi tutamadım kendimi o yüzden yazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tuğbişim bize yorum yapmadık diye stem etmişsin ama...bak böyle daha iyi oldu kendi kendinize hallettiniz...belki 3. Kişiler girseydi araya...daha kötü olurdu...neyseki dünürümle arayı düzelttiniz.....
canım yaa çok uzadı bu muhabbet ben günaydın demiştim hatta resim eklemeyi beceremediğim için geçmişten resimler çalmıltım ona karşılık gelmeyince azıcık alındım hem gönnül umduğuna küsermiş dimi
oda bende gerginiz stresliyiz son günlerde birbirimize patladık ufaktan daha ötesi olamaz zaten canişimŞeniz
QUOTE]
canım hayır olsun rüyan çok güzel gerçek olsun inşallah :Saruboceq:Dünürüm bu gece rüyamda ipekle sana geliyoruz...evinin yeri okadar güzelki...çeşit çeşit meyve ağaçları var....aklıma gelen yeşil erik ağacı birde elma....sen bizi evinde güzelce ağırlıyorsun...sonra dışarı çıkmamız lazımmış hepimiz hazırlanıyoruz...bakıyorum odadan annen çıkıyor...esmer birazcık tonbul fazla uzun boylu değil..gerçektede öylemi...birazcıkta annenle konuşuyorum...birde bakıyorum elinde 2 yaşalrında bir kız çocuğu annne kızıma artık bakarsın diyorsun biz gelene kadar...
Canım o kadar güzeldiki simsiyah boncuk gibi gözleri vardı..penbe renktede etekle bluz vardı üstün de kafasındada bir şapka...ayyyyyyyyyy çok tatlıydı...seviyorum...diyorum senin resmini çekeyim..kafa salllıyor....
Odaya gidiyorum telefonu almak için birde erkek çocuk o birazcık kızdan büyük...anneanne diyor benimde resmimi çeksin...sonra diyorum çıkıyorum o dadan...evden çıkıyoruz....ben bir trene biniyorum akşammış uyumuşum..sonra sesler duyuyorum bakıyorum sabahın alaca karanlığı...gruplar halinde kuzular..meleşiyorlar...az ilerliyor tren başka kuzular...o kadar güzeldilerki halen sesleri kulağımda....
Canım dünürüm ...bu gece böyle rüyalarla uğraştım...rabbim hayırlara yazsın..inşallahhhhhhhhh
bendeeeeeboshayallersmilekararlıyım ama iradeli değilim
ya ne pissin ya sabah çimdik yıkandık şampuanım bitmiş sabınılan yıkandım ıyyy saçım kazık gibi olduuu aldık abdestleri merak etmetuğba cünüp değilsin dimiilmaz:
evde az sonra dışarı çıkıcaz kuşumuzun yanına dişi almıştık oda pek bi ağır başlı çıktı başka bişey vermediği gibi yüzde vermiyo bizim oğlana onudeğişmeye çıkıcaz bi bakam didim bizim hatunlaratuğba senin eşin evde değilmi hani bugün gelmiycektin aklinialirimsmile
ya uğraşma benimle ya ağlamak istiyoruuuuuuuumm kurtarın beni bu gacinin dilinden a dostlaaarrlaelaelaelaelaebir tuğba klasiği .şuanda topikte geçmişi okuyo mesajını yazıp yalllah kaçıyoo
şu güzel listeye bizde dahil olalım allahım:saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amin inşallah en kısa zamanda dolsun taşsın bu liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?