Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bir tuğba klasiği .şuanda topikte geçmişi okuyo mesajını yazıp yalllah kaçıyoo

şu güzel listeye bizde dahil olalım Allahım:Saruboceq:

sizlere kıyamadım aramızda hamileler var didim fazla heyecana gelemezler didim ve el uzattım nurcan gacisine:dilcikar:hem merak etmeyin bizde bu stres varken daha çok didişiriz
sabah salak bir araba beni eşimi ıslattı klava: hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:
geçmiş olsun canım üzeriniz batmamıştır inşallah dikkat et madem üşütme
o şöferide ne diyim şimdi ya dikkatsiz herif kötükedihüso
çok dikkatsiz araba kullanıyolar sinir oluyorum bir kere ben
baştan aşağı ıslanmıştım hemde su çamurluydu çamur içinde kalmıştım
inşallah hasta olmazsınız canım
benimde aynı olay başıma gelmişti bekardım o zaman azcık daha deli doluydum suratımla birlikte çamura bulanınca bende taş attım arabaya el kol hareketi derken şöfer durup aşağı inince ben topukları yağlamıştımmkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tuğba cünüp değilsin dimii lmaz:
ya ne pissin ya sabah çimdik yıkandık şampuanım bitmiş sabınılan yıkandım ıyyy saçım kazık gibi olduuu aldık abdestleri merak etme
tuğba senin eşin evde değilmi hani bugün gelmiycektin aklinialirimsmile
evde az sonra dışarı çıkıcaz kuşumuzun yanına dişi almıştık oda pek bi ağır başlı çıktı başka bişey vermediği gibi yüzde vermiyo bizim oğlana onudeğişmeye çıkıcaz bi bakam didim bizim hatunlara
bir tuğba klasiği .şuanda topikte geçmişi okuyo mesajını yazıp yalllah kaçıyoo
ya uğraşma benimle ya ağlamak istiyoruuuuuuuumm kurtarın beni bu gacinin dilinden a dostlaaarrlaelaelaelaelae

şimdi müsade istesem olarmı acep evi az toparlıcam fön çekicem ve çıkcaz
çok öppüyorum allaham emanetsiniz şeker sultanlar çok seviyore sizleri çoooooooohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…