Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmm canlarrr nasılsınızz kızlarr az once ne ornedım bılıyomusunuzzz hanii sütt duasıı varyaa 3 cumaa okunacaktoıı o işteee bir bardakk sütee okunup sonrasındada içilecek mışş kızmayınn bana olurr muu bende yenı ogrendımmmm

bugün melikenin sırasıı
alınan alınana şakkıdı
Bİ CİGARA İÇİYİM SANALINDANNN

DİMİİ KENDİLERİ KAYBEDERR BENDE DÜN GÖRDÜM RÜYAMDAA ANAMM KIZLARLA Bİ KONUŞUYORRRR BİDE YANIMDA KIZLAR CİLVEYLEE NASILSIN DİE SORUYOLAR EŞİMEE

kızın annesi haklı kızın kendisi çocuk zatenn ..yazık yaa inşallah kaynanası ve kocası daha çok baskı yapmazlar

hoşgeldin fatoş ..söylediğin iyi oldu ben daha okumaya başlamamıştım zaten ohaoldumsmile

kızın annesi haklı kızın kendisi çocuk zatenn ..yazık yaa inşallah kaynanası ve kocası daha çok baskı yapmazlar

canım anne haklı tabi zaten nikahlarıda yok ama işte yazık araları bozulduu geldiğinde sürekli ağlayarak gidiyormuş birazda bizim kız dik başlı bişeylerinde farkına varması lazım aslında annesi akıl vermiyo annemler oturtup konuşuyorlarr

Kıss tubiş sen benim mesajlarımı nie okumuyonnnnnnn
benmiii :mymeka:iyi bak bakayım yersin şamarı heeee
eğer beynin ve bedenin rahatsa başla tedaviye ..olumsuzluklarla başlama derim
işte kendimi dinleyip bi karar avaramıyorum iyimiyim kötümü onuda bilmiyorum
ya allah korusun yapmaz asla beklemem ondan ama nasılolduda böle bi rüya gördüm anlamış değilim hoş yaparsada ben bişey kaybetmem o kaybeder allah yolunu açık etsin derim tereddüt etmeden (büyük konuşmak gibi olmasın da)
kızın annesi niye karışır bu tarz şeylere ya kızda gizlimi içiyomuş aferim ona lmaz:

hoşgeldinn fatoşummm

ebett bebem sen hoşgeldin didim nasılsın didim tıkk yokkk
ee insan sevilmeyince böle oluyoo işteeeeee
evett içiyormuştuu emme yakalanmışş ya biyerde haklı ama işte onun karışabileceği bişey değil buu

kızlar kedersiz doğru söylüyo tedaviye başlamadan önce
moralinizi düzeltin kesin kararlı olun ve (bunu bana nevo söylemişti) içinizden inanarak
bu defa hamile kalıcam dokuz ay sorunsuz geçecek sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam diye
telkinlerde bulunun beyin neye şartlanırsa onu yapıyo

haklı maklı değil madem öle çocuk, vermeseydi kocaya verdiyse çeksin elini
Bİ CİGARA İÇİYİM SANALINDANNN
kız bana bak seni bunu yaparsan biz ne edelim söle bakayım hamilesin ve sanalıda olsa içiyosun söndür bakem şunu hemenn canımız çekiyyylmaz:
Şeniz

tememm söndürdümm hemennn yoksa üstümde söndürecenn fantazi yapacan demiiiiiiiiii
canın çekmesinn gııı aman bee ben pataesli börek istiyommmmmmmmm

kızlar komşum geldi görüşürüz
güle güle canım ferah tut içini
canım görmemişimdir mutlaka kusura bakma bebimm
inşallah sağ kulağıma takıp vidasını büktüm ipemm

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bynkutluay, Eti_Puf+, ftsedp+, halidevera, KK Pro Üyeiipekk34+, KK Pro ÜyeKedersiz+, s.tugba+, selsebil, tosti+
BEN YEDİM ALLAH ARTTIRSIN SOFRAYI KURAN KALDIRSINN

hoşgeldin fatoş ..söylediğin iyi oldu ben daha okumaya başlamamıştım zaten ohaoldumsmile
ohhhhhhh öylee sevındımkıı anlatamammm yaa cnmm her cumaa 1 bardakk sütee okunup içikecek mişş okkk inşallahhh dualarımızınn sayesındee olacakkk sıpalarrrrrrrrr
hoşgeldinn fatoşummm
hoşbuldukkk zuzummm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…