kızlar fazla fazl almayın sevda var bulut var diğer kızlardan da belki almak isteyenAllah razı olsun esram istersen 50 al sende baktık ki başka alan yok haber veririm sana
50 ekliyorum listeye tamammı
bugün melikenin sırasıı
alınan alınana şakkıdı
amaaan tuğba kimi getirirse getirsin hele şu gün 30 karı getirse gözüme gelmez ama yarın için bişey diyemem yani biz onlr için bunlara katlanırken onlar bizi aldatırsa yazıklar olsun zaten istediklerini yapsınlar
kızın annesi haklı kızın kendisi çocuk zatenn ..yazık yaa inşallah kaynanası ve kocası daha çok baskı yapmazlarAman kıslar yaa yeğenim var 16 yaşındaydıı haziranda düğünü olduu yeğen ama benden iki tane beni kardeşleri sanıyodu millet:))
annesii düğünden bi kaç gün önce kıza doğum kontrol hapı vermiş kulan diee kıs cahil tabii
oğlanda bunu görmüş bi güsel kızın arası bozukmuş eşiyle kaynanasıylaa
hoşgeldin fatoş ..söylediğin iyi oldu ben daha okumaya başlamamıştım zaten ohaoldumsmileslmm canlarrr nasılsınızz kızlarr az once ne ornedım bılıyomusunuzzz hanii sütt duasıı varyaa 3 cumaa okunacaktoıı o işteee bir bardakk sütee okunup sonrasındada içilecek mışş kızmayınn bana olurr muu bende yenı ogrendımmmm
kızın annesi haklı kızın kendisi çocuk zatenn ..yazık yaa inşallah kaynanası ve kocası daha çok baskı yapmazlar
benmiii :mymeka:iyi bak bakayım yersin şamarı heeeeKıss tubiş sen benim mesajlarımı nie okumuyonnnnnnn
işte kendimi dinleyip bi karar avaramıyorum iyimiyim kötümü onuda bilmiyorumeğer beynin ve bedenin rahatsa başla tedaviye ..olumsuzluklarla başlama derim
ya allah korusun yapmaz asla beklemem ondan ama nasılolduda böle bi rüya gördüm anlamış değilim hoş yaparsada ben bişey kaybetmem o kaybeder allah yolunu açık etsin derim tereddüt etmeden (büyük konuşmak gibi olmasın da)amaaan tuğba kimi getirirse getirsin hele şu gün 30 karı getirse gözüme gelmez ama yarın için bişey diyemem yani biz onlr için bunlara katlanırken onlar bizi aldatırsa yazıklar olsun zaten istediklerini yapsınlar
kızın annesi niye karışır bu tarz şeylere ya kızda gizlimi içiyomuş aferim onaAman kıslar yaa yeğenim var 16 yaşındaydıı haziranda düğünü olduu yeğen ama benden iki tane beni kardeşleri sanıyodu millet:))
annesii düğünden bi kaç gün önce kıza doğum kontrol hapı vermiş kulan diee kıs cahil tabii
oğlanda bunu görmüş bi güsel kızın arası bozukmuş eşiyle kaynanasıylaa
slmm canlarrr nasılsınızz kızlarr az once ne ornedım bılıyomusunuzzz hanii sütt duasıı varyaa 3 cumaa okunacaktoıı o işteee bir bardakk sütee okunup sonrasındada içilecek mışş kızmayınn bana olurr muu bende yenı ogrendımmmm
benmiii :mymeka:iyi bak bakayım yersin şamarı heeee
işte kendimi dinleyip bi karar avaramıyorum iyimiyim kötümü onuda bilmiyorum
ya allah korusun yapmaz asla beklemem ondan ama nasılolduda böle bi rüya gördüm anlamış değilim hoş yaparsada ben bişey kaybetmem o kaybeder allah yolunu açık etsin derim tereddüt etmeden (büyük konuşmak gibi olmasın da)
kızın annesi niye karışır bu tarz şeylere ya kızda gizlimi içiyomuş aferim onalmaz:
görüşürüz aplacımmm herşeyin hayırlısı sıkma canınıkızlar komşum geldi görüşürüz
haklı maklı değil madem öle çocuk, vermeseydi kocaya verdiyse çeksin elinikızın annesi haklı kızın kendisi çocuk zatenn ..yazık yaa inşallah kaynanası ve kocası daha çok baskı yapmazlar
kız bana bak seni bunu yaparsan biz ne edelim söle bakayım hamilesin ve sanalıda olsa içiyosun söndür bakem şunu hemenn canımız çekiyyyBİ CİGARA İÇİYİM SANALINDANNN
haklı maklı değil madem öle çocuk, vermeseydi kocaya verdiyse çeksin elini
kız bana bak seni bunu yaparsan biz ne edelim söle bakayım hamilesin ve sanalıda olsa içiyosun söndür bakem şunu hemenn canımız çekiyyylmaz:
şeniz
güle güle canım ferah tut içinikızlar komşum geldi görüşürüz
canım görmemişimdir mutlaka kusura bakma bebimmebett bebem sen hoşgeldin didim nasılsın didim tıkk yokkk
ee insan sevilmeyince böle oluyoo işteeeeee
evett içiyormuştuu emme yakalanmışş ya biyerde haklı ama işte onun karışabileceği bişey değil buu
inşallah sağ kulağıma takıp vidasını büktüm ipemmkızlar kedersiz doğru söylüyo tedaviye başlamadan önce
moralinizi düzeltin kesin kararlı olun ve (bunu bana nevo söylemişti) içinizden inanarak
bu defa hamile kalıcam dokuz ay sorunsuz geçecek sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam diye
telkinlerde bulunun beyin neye şartlanırsa onu yapıyo
ohhhhhhh öylee sevındımkıı anlatamammm yaa cnmm her cumaa 1 bardakk sütee okunup içikecek mişş okkk inşallahhh dualarımızınn sayesındee olacakkk sıpalarrrrrrrrrhoşgeldin fatoş ..söylediğin iyi oldu ben daha okumaya başlamamıştım zaten ohaoldumsmile
hoşbuldukkk zuzummm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnhoşgeldinn fatoşummm
kızlar kedersiz doğru söylüyo tedaviye başlamadan önce
moralinizi düzeltin kesin kararlı olun ve (bunu bana nevo söylemişti) içinizden inanarak
bu defa hamile kalıcam dokuz ay sorunsuz geçecek sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam diye
telkinlerde bulunun beyin neye şartlanırsa onu yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?