Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol canım Allah razı olsun darısı bütün evsizlerin başına

elbette gelecek bebişin hemde en kısa zamanda Allahın izni ile :ecrin_bebek:

bu akşamm ditçezz quzuuu çnce kaygananayaa yarın öğlende annemlere geçecezzzzz:dance::dance:
saol datlumm benimm
yaff walla çıbığımı özledimm yaaaaaaaaaa
oh ohh gezin bakalımm bebişle beraber şöyleeee göbeğinin gere gere kocanla el ele dolaşın çıbıklıyı olumunekankayizsmile

gardaşım bişey soracam benim kanki sabah saat kaç gibi olurdu buralarda? ..çok merak ediyorum onu

oh ohh gezin bakalımm bebişle beraber şöyleeee göbeğinin gere gere kocanla el ele dolaşın çıbıklıyı olumunekankayizsmile

dolaşacazz inşalahh bebemm bugünde bi sorun çıkmaz da gideriz inşalahh canımm zütlaç istiyoduu anamı aradımm yap diee sizede getirim mi gıııı
amann gardaşım canım sıkkınn gıııı
kociş dün burnundan soluk alıyorduu işyerinde sinirlenmiş gerilmişş baya kötüydüü biraz neşelendirmeye çalıştım ama olmadıı garibimm çökmüş resmenn kurban olduğum dua ediyodu hayırlı işler diee
amann işi iyi güzelde iştee çok yıpranıyoo düşünn gıı sabah 10 akşamm 10 oturmak yok dikil durr amann be bi sinirle başladık işe inşalahh sonumuz hayır olurrr

gardaşım bişey soracam benim kanki sabah saat kaç gibi olurdu buralarda? ..çok merak ediyorum onu

8.30 dan sonra geliyorduu sanırım quzumm gııı şimcikk buralarda olması lazımdı bende çok merak eidyorummm inşalahh bi problem yokturrr
belkim dra gittiyse kan verdiysee

eee kolaymı gardaşım kocişin haklı 10 saat az değil günü yarısını ayakta geçiriyo adam Allah kolaylık versin ne yapacan ekmek parası eskiden ekmek aslanın ağzında derlerdi şimdi midesinde diyorlar e öylede yane

8.30 dan sonra geliyorduu sanırım quzumm gııı şimcikk buralarda olması lazımdı bende çok merak eidyorummm inşalahh bi problem yokturrr
belkim dra gittiyse kan verdiysee
biraz daha geçsin olmazsa arıyayım ben onu
inşallah dediğin gibi kan vermeye gitmiştir

12 saat canımm kolay değil tabi adamm şimdii daha da çok mesailere gitmeye çalışıyorr amann datlum gı Rabbim gönlüne göre iş verir inşalahh nolur dualarınızda bizde olalımm
hayır olsun hepimiz hakkında inşalahh

evet ipeğin şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı bende meraklandım
teli yok mu sizlerde
melikecim rabbim huzurlu işler versin bacım cok önemli ne iş yapıyoo eşin

neyse kızlar benim pc açık kalacak arada gelir bakarım kalan ıvız zıvırları topluyayım ..birazdan kaynanam da çağırır zaten ev temizliğine gitmek için

evet ipeğin şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı bende meraklandım
teli yok mu sizlerde
melikecim rabbim huzurlu işler versin bacım cok önemli ne iş yapıyoo eşin
aminn canımm inşalahhhhh özel güvenlik tatlımmm
adet olmuşsunn quzumm inşalahh meleğinin haberinii bu ay verecenn
neyse kızlar benim pc açık kalacak arada gelir bakarım kalan ıvız zıvırları topluyayım ..birazdan kaynanam da çağırır zaten ev temizliğine gitmek için

tamam bebekimm kolay gelsin ağır kaldırmaa bak

inşallah canım Rabbim senin ve eşininde gönlüne göre versin evinizide huzuru, bereketi,mutluluğu eksik etmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…