Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melikecim olsun kuzum bak eşin seni bebeşini düşünüyor iyi bir adam olmasa evini düşünmese mesailere kalır mı hiç kuzum rabbim herkese böyle evine baglı eşler nasip etsin bir arkadsım var 32 yasında melek gibi bir kız kısmet işte daha evlenemedi kadın doğum uzmanı ayşe dumanın yanında çalışıyor ben bebek istiyorum diyince üzülünce sen neye üzülüyon sen zoru basardın evlendin iyi bir eşin var diyor bakıyorum haklı bir yandan bebek er yada gec olur diyor ben daha iyi bir koca bulamadım diyor rabbim onada kendi gibi iyi bir eş nasip etsin halimize şükretmemiz lazım vallahı

öle canımm çok şükür Rabbim eşimi gönlüme göre verdii ayy ben onun için ölürümm yaa
haklısın walla canımmm doğru söylemiş kolay değil ki adam akıllı bi eş bulmakk Rabbim yuvalarımıza zeval vermesinn inşalahh,
inşalahh sizinde bu güsel yuvanızz daha da şenlenecekk

kızlar aradım ipeğimi çok şükür iyimiş dışardaydı az işlerim var dedi
gelir birazdan

iyi cok şükür anammmmm bu garılar doguralar kadar biz burda 9 doğuracagız gibi görünüyor

şekerlerr ben kaçıyımm komşununn zilli kızı gelecekk süslünün saçlarını yapacakmışımm
çok öptümm siziii gelene kadar toparlayım evlerii

bende çıkıyorum .ipeğim gelince tek başına kalsın burda cezalandıralım onu bizi merakta bıraktığı için :)))

hepinize hayırlı haftalar kızlar nasılsınız
bende doktordaydım yeni geldim cumartesi çok çarpıntım
vardı bütün gün geçmedi doktorumu aradım gel pazartesi bakalım dedi
kullandığın ilaçlar da yapabilir ritim bozukluğu da olabilir dedi
bu sabah gittim kardiyoloji bölümüne yazı yazdı kalp ultrasonu çekildi holter takıldı
geldim ekg ve ultrasonda bi sorun yok holteri yarın çıkaracaklar

kankim demek taşınıyosun hayırlı uğurlu olsun canım ben senin adına seviniyorum
inşallah herşey çok iyi olacak.....bulut başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenizin ..........
kızlar çok merak etmişsiniz beni ama doktor işi ani oldu haber verme fırsatı olmadı
dün ve bugün iyiyim hatta gitmicektim ama ihmal etmiyim dedim doktorada bir gidince çıkmak kolay olmuyo

iyiyim ipekçim aslında salya sümük aglıyorum bir arkadaş yeni bir topik açmış onun hikayesini okudum cok duygulandım 2 yıl 4 ay sonra gelen kızım diye yazmış
neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…