hade yaa ciddenmi e benim bildiğim kadarıyla bunun bir kızı yokmuydu zatenyeşim salkım hamileymişşşşşş mucize diyolarr gıı akdeniz anemisiymişşş kadın
hade yaa ciddenmi e benim bildiğim kadarıyla bunun bir kızı yokmuydu zaten
melikecim olsun kuzum bak eşin seni bebeşini düşünüyor iyi bir adam olmasa evini düşünmese mesailere kalır mı hiç kuzum rabbim herkese böyle evine baglı eşler nasip etsin bir arkadsım var 32 yasında melek gibi bir kız kısmet işte daha evlenemedi kadın doğum uzmanı ayşe dumanın yanında çalışıyor ben bebek istiyorum diyince üzülünce sen neye üzülüyon sen zoru basardın evlendin iyi bir eşin var diyor bakıyorum haklı bir yandan bebek er yada gec olur diyor ben daha iyi bir koca bulamadım diyor rabbim onada kendi gibi iyi bir eş nasip etsin halimize şükretmemiz lazım vallahı
ohh çok şükürrr datlummmm mersi quzummmkızlar aradım ipeğimi çok şükür iyimiş dışardaydı az işlerim var dedi
gelir birazdan
iyi cok şükür anammmmm bu garılar doguralar kadar biz burda 9 doğuracagız gibi görünüyor
aynen valla kaydirigubbakcemile3iyi cok şükür anammmmm bu garılar doguralar kadar biz burda 9 doğuracagız gibi görünüyor
rica ederim gardaşım vazifemmohh çok şükürrr datlummmm mersi quzummm
zemuszemuszemuszemus
bende çıkıyorum .ipeğim gelince tek başına kalsın burda cezalandıralım onu bizi merakta bıraktığı için :)))
ben geldimm ama herkes gitmiş...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?