Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kızlar bu aralar herşey üstüste gelmeye başladı...önce yengemi ..geçtiğimiz perşenbe günüde eşimin dedesi vefat etti...perşenbe akşamı apar topar memlekete gittik....nasıl hazırlandık toparlandık gittik anlamamadım..orada da çok yorucuydu...sürekli misafirler...eeee evinde gelinisin...sürekli hizmet halindeydim..eltimle...dün akşam..eve geldiğimizde inanın kolumu kaldıracak halim kalmamıştı...zavallı kocişte işe geç kaldı...nasıl bir uyku uyumuşuzki..eşimde çok yoruldu....

Neyse kızlar..haftanın ik güü böyle olumsuz şeylerle cnınızı sıkmak istemem...dedemizide allah rahmet eylesin..diyorum....

Eeeeeeeeee başka ne var yok...maşallah topiğiz yeni yeni hamişleriyle toparlanmaya başladı....

Son düzenleme:
günaydın dünür..başınız saolsun canım mekanı cennet olsun dedenizinn.Allah geride kalanlara ömür versin.dediğin gibi geldimi üstüste geliyo .Allah daha büyük acılar vermesin bundan sonra ..sen biraz uyu dinlen ne kadar çok yorulduğunu anlıyabiliyorum taziye evi öyle oluyo akşama kadar ayak üstünde duruyu insan mecbur

ayyy ne güzel darısı bizimde başımıza olsun tubişim...ya bu soğan kürünü ben daha önce denemiştim ama az önce baktımda saraçoğlu sitesine benim uyguldığımla hiç alakası yok dur buraya kopyalayım

Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü
1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)
Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

ben adet başlangıcında içmiştim 15 gün boyunca ..ama burda bir hafta arayla 7 gün içilecekmiş

gece rüyamda yıldız azeriyi görüyorudm önce msnde konuşuyordurk onunla sonra yüzyüze ..bana bir derdim var diyoduu yeni girdiğim işin müdürü beni hiç rahat bırakmıyo ne yapabilirim diye benden yardım istiyordu:) bende diyordumki ya tatlı dilli olursun müdürünü yola getiririsin :)yada başka bir iş bulursun merak etme diyordum ..sonra onunla evlerinin önünde buluşuyorduk takım elbise giyinmiş biraz uzun boylu ve zayıftı ..sen şimdi yıldızmısın diyordum sarılıyordum öpüyordum onu ..sonra pencereden evlerini içini görüyodum annesi bir güzel kahvaltı masası hazırlamış birde kızkardeşi var 19_20 yaşlarında beni ve yıldızı çağırıyorlar gelin kahvaltık hazırladık beraber yiyelim diye ben kahvaltı yapmadan dönüyordum böyle işte ..hayırlara çıksın

Son düzenleme:
kızlar ben taşınıyorum .bütün evi topladım 3 günde .saolsun görümcede yardım etti..dün akşam kaynanam ve eltiside yardım ettiler herşeyi koliledik bugün yeni evin temizliğine gidecez bu aralar çok sık giremsem merak etmeyin beni

dip not:dün evi gördümm beğenmedim :1no2:

gunaydin kilzar

gunaydin nurcanim nasilsin
canim ya biz bu hafta sana okumaycak miydik
ben 50 tane istedim herhalde bana yazilmamis
ben anlamadim okuyucak miyim okumayacak miyim

canim buarada yeni evin ugur getirsin bu sogan kurune hep beraber baslayalim mi
bende deneyim esimde hic sperm yok ama belli mi olur umut dunyasi

canim adetten ne zaman once icmeye baslayacagiz

canim basiniz sagolsun allah rahmet eylesin

umudunu kaybetme listeyi en son güncelemediğim için fazla alınmış olabilir
ben bir geçmişe bir göz atayım

Son düzenleme:
günaydın herkese bulutcum basın sagolsun canım rabbim başka sıkıntı vermesin
kedersizim rüyan hayırolsun inş.
yeni evınde hayırlı ugurlu olsun inş. bebeşini kollarına alırsın yeni evınde
bende dün adet oldun 4 gün erken oldu bu ay ama üzülmedim cünkü kuşum gelecek biliyorum

yok datlunmmm uzasnmadım ulaştığım yerleri hafiftenn sildimmm yorulmadım yanii datlımm evhamm nooooooooooo
saol bebkim benimm
datlumm bende kullandım emme ne zaman kullandığımı hatırlayamadımm datlummm anaa onu içmesi ne zorduu bee ilk içişimde hastaneliktim resmenn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım başınız saolsunn hakkaten üstt üste geldii herşeyy Rabbim sabır versinn inşalahh dinlen canım dikkat etkendinee
hayır olsunn quzummmmmmmmmmmm
ayy canımm benimm yaaaa amannn ne zor şu taşınmasıı ağır kaldırmaa kızz
Allah kolaylık versinnnnnkıss zaten şimdi oturduğun ev sizin değilmiydii
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Kedersiz

sabah sabah 3 misafir CADIARZU

günaydınn quzuuuuuuuu
bende yarın yokumm datlumm bu akşam kociş işten gelince çubuğa gitcezz

kedersiz için ayetel kursi (313)
s.tugba_____50
bynkutluay_50
ipekk______50
leydim84____35
eti_puf______50
sevdanehri___48
srp__________30

Son düzenleme:
gardaşımm inşalahh yeni evinde meleğinin habberini verecenn bize uğur getirsin mutlu mesut sorunsuz bi yaşamın olsun inşalahhhhhhhh

kedersizim ben istemiştim 48 tane ayetel kürsi ama bitti demiştin şimdi listede ismim var
adetliyken okunuyor mu okunuyorsa okuyayım anacım

umudunu kaybetme canım sayı tamamlanmış okumayacaksın ,,yinede çok saol canım Allah razı olsunn..ama senn almak isityorsan tosti arkadaşımızada okuycaz bu hafta, onun için alabilirsin.sevda bacımda almış benim için 50 tane onun okuduklarınıda tosti arkadaşımıza sayarız

amin canım inşallah
yarın eşinle çıbıklıya gideceksiniz demek:) hade bakalım iyi gezmeler şimdidien

bu akşamm ditçezz quzuuu çnce kaygananayaa yarın öğlende annemlere geçecezzzzz:dance::dance:
saol datlumm benimm
yaff walla çıbığımı özledimm yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…