ayyy ne güzel darısı bizimde başımıza olsun tubişim...ya bu soğan kürünü ben daha önce denemiştim ama az önce baktımda saraçoğlu sitesine benim uyguldığımla hiç alakası yok dur buraya kopyalayımhanım sultanlar sizdenbir ricam var soğan kürünğü uygulayan arkadaşlar bana ne zaman başlamam gerektiği ve ne kadar tüketmem gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz
bi arkadaşım aradı dün akşam oda 1 yıldır bebe sahibi olmak istiyodu ama tedavi vs olmadı erken dedi birisi tavsiye etmiş bu kürle hamile kalmayanı görmedim vs demiş buda 15 gün denemiş o süre içerisinde ilişki yaşamamış hiç 16.gün hamiş kalmış :lepi:..ama dün akşam misafivirim vardı çok rahat dinleyemedim tarif hakkında hı hı hmm deyip geçiştirdim burda kullananlar vardı galiba yar bana bi tariffff -tatlicadiarzu-belki gitmeden hedefi tuttururum ne dersiniz umut dünyası işte...
Kızlar bu aralar herşey üstüste gelmeye başladı...önce yengemi ..geçtiğimiz perşenbe günüde eşimin dedesi vefat etti...perşenbe akşamı apar topar memlekete gittik....nasıl hazırlandık toparlandık gittik anlamamadım..orada da çok yorucuydu...sürekli misafirler...eeee evinde gelinisin...sürekli hizmet halindeydim..eltimle...dün akşam..eve geldiğimizde inanın kolumu kaldıracak halim kalmamıştı...zavallı kocişte işe geç kaldı...nasıl bir uyku uyumuşuzki..eşimde çok yoruldu....
Neyse kızlar..haftanın ik güü böyle olumsuz şeylerle cnınızı sıkmak istemem...dedemizide allah rahmet eylesin..diyorum....
Eeeeeeeeee başka ne var yok...maşallah topiğiz yeni yeni hamişleriyle toparlanmaya başladı....
yok datlunmmm uzasnmadım ulaştığım yerleri hafiftenn sildimmm yorulmadım yanii datlımm evhamm nooooooooooookuruz tabi canım seve seve ne dimekk:teselli:
öyle yapıcam canım gitmeden önce burdan aşılamamı yapan dr a gitmeyi düşünüyorum onların dediği gibi yapmıcam teslim olmayacağım nurcanım aslaaaalmaz:ilacı kullanıp transfere gitmeden gerekli tahlillerimi,tetkiklerimi yaptırıcam tüp bebe tedavisinden bu yana yaşadıklarımı bi ben bilirim kafam alt üst oldu bu defa tamamen tecrübe diyorum a.s
bizimki coşmuş şimdi yapar temizliğini yarın bayan evham olarak geri döner dikkat etmişsindir umarım duvar silicem diye var gücünle çalışmamışsındır inşallah fazla uzanmamaya dikkat et bebimmŞeniz
nirdesin kıs sen minnak gacisiiiiiiialsanaalsanasmile
neo kıs iflasın sınırlarına yaklaşmışsın eeee bu durumda bi hatırlatma yapmam gerek galibasempatiksalakcinni
bayan maiberf derki ___ benim toceyi ikna etmenin yollarını bulmam lazım çalışmak için...
eee olcek o kadar şekercim kkolaymı hem ev hanımı hem iş hanımı olmak çok iyi anlıyorum canım bu arada kendinede dikkat ediyosundur umarım
evet canım okundu allah kabul etsin inşallah gönlüne göre versin ne oldu senin durum netleştimi oldunmu regl?
canım geçmiş olsun önlemini alda ilerlemesin madem...
datlumm bende kullandım emme ne zaman kullandığımı hatırlayamadımm datlummm anaa onu içmesi ne zorduu bee ilk içişimde hastaneliktim resmennhanım sultanlar sizdenbir ricam var soğan kürünğü uygulayan arkadaşlar bana ne zaman başlamam gerektiği ve ne kadar tüketmem gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz
bi arkadaşım aradı dün akşam oda 1 yıldır bebe sahibi olmak istiyodu ama tedavi vs olmadı erken dedi birisi tavsiye etmiş bu kürle hamile kalmayanı görmedim vs demiş buda 15 gün denemiş o süre içerisinde ilişki yaşamamış hiç 16.gün hamiş kalmış :lepi:..ama dün akşam misafivirim vardı çok rahat dinleyemedim tarif hakkında hı hı hmm deyip geçiştirdim burda kullananlar vardı galiba yar bana bi tariffff -tatlicadiarzu-belki gitmeden hedefi tuttururum ne dersiniz umut dünyası işte...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKIZLARRRRRRRRRRRRR BU HAFTANIN İLK GÜNAYDINI BENDENNNNNNNNNNNNNNN
GÜNAYDINNNNNNNNNNN delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
canım başınız saolsunn hakkaten üstt üste geldii herşeyy Rabbim sabır versinn inşalahh dinlen canım dikkat etkendineeKızlar bu aralar herşey üstüste gelmeye başladı...önce yengemi ..geçtiğimiz perşenbe günüde eşimin dedesi vefat etti...perşenbe akşamı apar topar memlekete gittik....nasıl hazırlandık toparlandık gittik anlamamadım..orada da çok yorucuydu...sürekli misafirler...eeee evinde gelinisin...sürekli hizmet halindeydim..eltimle...dün akşam..eve geldiğimizde inanın kolumu kaldıracak halim kalmamıştı...zavallı kocişte işe geç kaldı...nasıl bir uyku uyumuşuzki..eşimde çok yoruldu....
Neyse kızlar..haftanın ik güü böyle olumsuz şeylerle cnınızı sıkmak istemem...dedemizide allah rahmet eylesin..diyorum....
Eeeeeeeeee başka ne var yok...maşallah topiğiz yeni yeni hamişleriyle toparlanmaya başladı....
hayır olsunn quzummmmmmmmmmmmgece rüyamda yıldız azeriyi görüyorudm önce msnde konuşuyordurk onunla sonra yüzyüze ..bana bir derdim var diyoduu yeni girdiğim işin müdürü beni hiç rahat bırakmıyo ne yapabilirim diye benden yardım istiyordu:) bende diyordumki ya tatlı dilli olursun müdürünü yola getiririsin :)yada başka bir iş bulursun merak etme diyordum ..sonra onunla evlerinin önünde buluşuyorduk takım elbise giyinmiş biraz uzun boylu ve zayıftı ..sen şimdi yıldızmısın diyordum sarılıyordum öpüyordum onu ..sonra pencereden evlerini içini görüyodum annesi bir güzel kahvaltı masası hazırlamış birde kızkardeşi var 19_20 yaşlarında beni ve yıldızı çağırıyorlar gelin kahvaltık hazırladık beraber yiyelim diye ben kahvaltı yapmadan dönüyordum böyle işte ..hayırlara çıksın
ayy canımm benimm yaaaa amannn ne zor şu taşınmasıı ağır kaldırmaa kızzkızlar ben taşınıyorum .bütün evi topladım 3 günde .saolsun görümcede yardım etti..dün akşam kaynanam ve eltiside yardım ettiler herşeyi koliledik bugün yeni evin temizliğine gidecez bu aralar çok sık giremsem merak etmeyin beni
dip not:dün evi gördümm beğenmedim :1no2:
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)Kedersiz
sabah sabah 3 misafir CADIARZU
hayır canım adetliyken okunmuyo :1no2:kedersizim ben istemiştim 48 tane ayetel kürsi ama bitti demiştin şimdi listede ismim var
adetliyken okunuyor mu okunuyorsa okuyayım anacım
amin canım inşallahgardaşımm inşalahh yeni evinde meleğinin habberini verecenn bize uğur getirsin mutlu mesut sorunsuz bi yaşamın olsun inşalahhhhhhhh
tosti senin aldıklarını sevda arkadaşıma verdim olumunekankayizsmilekedersiz için ayetel kursi (313)
s.tugba_____50
bynkutluay_50
ipekk______50
leydim84____35
eti_puf______50
sevdanehri___48
srp__________30
amin canım inşallah
yarın eşinle çıbıklıya gideceksiniz demek:) hade bakalım iyi gezmeler şimdidien
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?