Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kimse yoh miiiii,epeydir uğrayamadım güzeller nasılsınız çok meraktayım,okul ev yemek ütü bulaşık derken ben iflas bayrağı çekip tavuklarla cup yatak olayına giriyorum,ama aklım hep burda bir türlü fırsat bulamadım şimdide toce biyere kadar gitti,ütü dağını aştım geldim azıcık ama kimsecikler yokmuş uffff

güzellerim ben epeydir gelemdim ve bu zaman içerisinde benim için ayetelkürsi okumuşsunuz yurcandan öğrendim ve hemen gönlü güzellerime şükranlarımı sunayım dedim.Allah bin kere razı olsun okuyandan da okumayandan da,zamanınızı ayırıp benim için okuduğunuz her dua eiçin rabbim size bin katını versin innşallah..inanın ne diyeceğimi bilmiyorum ama tek üzüntüm tek tek teşekkür edememek,hakkınızı helal edin güzeller..son bir haftadır bir iki kez uğradım ve geçmiş bakma fırsatım olmadığı için haberim olmmaıtı msnde yurcanım sağolsıun söyledi de haberim oldu..o yüsden sakın yankış anlamayın olar mı öperm hepiciğinizi...yıldız azeri seni de çok çok tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin innşallah artık hamileller bize bolcs dua etsin oh oh ne güsel

tosti kusura bakma canım ya ben geçmişe bir dalmışım seni kaçırdım,iyiyim çok şükür sen nasılsın

neyse toce başımda bekliyor anten gibi ben kaçar herkese öpücükler innşallah bundan sonra kısada olsa her gün uğramaya çalışıcam

datlumm Rabbim kabul etsinn inşalahh uğra bebekim merak ediyok sonraa sen gelmeyincee her zman dualarımızdasınn quzu sendfen de Allah razı olsun
oyy kıyamam bebemm benim tabii zor quzuu hem iş hem evv Rabbim yardımcınız olsunn ötmenimmmm

iyi akşamlar iyi haftasonları kızlar haftasonu olduğu için kimsecikler yok bende çıkıyorum görüşmek üzere

hayırlı gecelerrrrr
yaaa okadar geriye gittimkii yıldızın yazısını bulmak için ama bir türlü bulamadımm..Yıldızımm çokkk çokkk tebrik ederimm canımm sağlıcakla kucağına alşırsın inşallahhh yaa ne güzelll bu aralar peşpeşe hamiş haberi aldıkk inşallahh hep böle olurrr..Sonundaa Rabbim gecikmelerini testlerini sonuçlandırdı canımm çok mutluu oldummm inannn..Darısı bizlerinn başınaaa...

Nurcanım bende ayetel alırım sanırım 78 kalmış en son gördüğüm 50 alayım canım bende

geçmişi okurken herşeyi birbirine karıştırdım bu saatte yeni haberler varsa üzgünümm kızlarr gözümden kaçmış olabilirr..İnşallah bu hafta sizinle kavuşucamm işlerimi toparlayıp..

Melikem demek haberin yoktu sana okuduğumuzdan Allah kabul etsin dualrımızı hayırlıs evlat nasip eylesin..

iyi geceler iyi tatilllerrrr

ahh datlumm benimmm tee gece gelmiş quzumm inşalahh hallette gell yawwwwwww

selam fıstıklar nasılsınız ben biraz hasta gibiyim boğazım başım bacaklarım ağrıyo bi yorgunluk var üzerimde

haftaya da eger okunacak kımse yoksa bende istiyorum benım içinde okuyalım kedersizim
okuruz tabi canım seve seve ne dimekk:teselli:
öyle yapıcam canım gitmeden önce burdan aşılamamı yapan dr a gitmeyi düşünüyorum onların dediği gibi yapmıcam teslim olmayacağım nurcanım aslaaaa lmaz:ilacı kullanıp transfere gitmeden gerekli tahlillerimi,tetkiklerimi yaptırıcam tüp bebe tedavisinden bu yana yaşadıklarımı bi ben bilirim kafam alt üst oldu bu defa tamamen tecrübe diyorum a.s
güsel hafta sonu güseller nassınız bakemm
neyse çokk kalmıyımm duvarr silecemm benim bebeiş nar sıçratmış hepp duvaraa
bizimki coşmuş şimdi yapar temizliğini yarın bayan evham olarak geri döner dikkat etmişsindir umarım duvar silicem diye var gücünle çalışmamışsındır inşallah fazla uzanmamaya dikkat et bebimmŞeniz
nirdesin kıs sen minnak gacisiiiiiiialsanaalsanasmile
neo kıs iflasın sınırlarına yaklaşmışsın eeee bu durumda bi hatırlatma yapmam gerek galibasempatiksalakcinni
bayan maiberf derki ___ benim toceyi ikna etmenin yollarını bulmam lazım çalışmak için...
eee olcek o kadar şekercim kkolaymı hem ev hanımı hem iş hanımı olmak çok iyi anlıyorum canım bu arada kendinede dikkat ediyosundur umarım
evet canım okundu allah kabul etsin inşallah gönlüne göre versin ne oldu senin durum netleştimi oldunmu regl?
selam fıstıklar nasılsınız ben biraz hasta gibiyim boğazım başım bacaklarım ağrıyo bi yorgunluk var üzerimde
canım geçmiş olsun önlemini alda ilerlemesin madem...

hanım sultanlar sizdenbir ricam var soğan kürünğü uygulayan arkadaşlar bana ne zaman başlamam gerektiği ve ne kadar tüketmem gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz

bi arkadaşım aradı dün akşam oda 1 yıldır bebe sahibi olmak istiyodu ama tedavi vs olmadı erken dedi birisi tavsiye etmiş bu kürle hamile kalmayanı görmedim vs demiş buda 15 gün denemiş o süre içerisinde ilişki yaşamamış hiç 16.gün hamiş kalmış :lepi:..ama dün akşam misafivirim vardı çok rahat dinleyemedim tarif hakkında hı hı hmm deyip geçiştirdim burda kullananlar vardı galiba yar bana bi tariffff -tatlicadiarzu-belki gitmeden hedefi tuttururum ne dersiniz umut dünyası işte...

Son düzenleme:
slm tubiş ibrahim saraçogluna gir canım orda het bir şekilde alırsın aslında bende yapmıştım bu kürü bir faydasını görmemiştim o zmana ama su an tam olarak ne zman başlandıgını hatırlayamadım

okiş şekercim hemmmen bakıyorum saol guzu:1hug:

KIZLARRRRRRRRRRRRR BU HAFTANIN İLK GÜNAYDINI BENDENNNNNNNNNNNNNNN

GÜNAYDINNNNNNNNNNN delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Yıldızım çok şükürler olsun rabime ende sonunda muradına kavuştun...rabbime sonsuz hamdlar olsun....inşallah buradaki arkadaşlarımız ve bende biran önce bebeklerimize kavuşuruzzzzzzzzzzzzzzzzz....inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…