datlumm Rabbim kabul etsinn inşalahh uğra bebekim merak ediyok sonraa sen gelmeyincee her zman dualarımızdasınn quzu sendfen de Allah razı olsungüzellerim ben epeydir gelemdim ve bu zaman içerisinde benim için ayetelkürsi okumuşsunuz yurcandan öğrendim ve hemen gönlü güzellerime şükranlarımı sunayım dedim.Allah bin kere razı olsun okuyandan da okumayandan da,zamanınızı ayırıp benim için okuduğunuz her dua eiçin rabbim size bin katını versin innşallah..inanın ne diyeceğimi bilmiyorum ama tek üzüntüm tek tek teşekkür edememek,hakkınızı helal edin güzeller..son bir haftadır bir iki kez uğradım ve geçmiş bakma fırsatım olmadığı için haberim olmmaıtı msnde yurcanım sağolsıun söyledi de haberim oldu..o yüsden sakın yankış anlamayın olar mı öperm hepiciğinizi...yıldız azeri seni de çok çok tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin innşallah artık hamileller bize bolcs dua etsin oh oh ne güsel
oyy kıyamam bebemm benim tabii zor quzuu hem iş hem evv Rabbim yardımcınız olsunn ötmenimmmmkimse yoh miiiii,epeydir uğrayamadım güzeller nasılsınız çok meraktayım,okul ev yemek ütü bulaşık derken ben iflas bayrağı çekip tavuklarla cup yatak olayına giriyorum,ama aklım hep burda bir türlü fırsat bulamadım şimdide toce biyere kadar gitti,ütü dağını aştım geldim azıcık ama kimsecikler yokmuş uffff
ahh datlumm benimmm tee gece gelmiş quzumm inşalahh hallette gell yawwwwwwwhayırlı gecelerrrrr
yaaa okadar geriye gittimkii yıldızın yazısını bulmak için ama bir türlü bulamadımm..Yıldızımm çokkk çokkk tebrik ederimm canımm sağlıcakla kucağına alşırsın inşallahhh yaa ne güzelll bu aralar peşpeşe hamiş haberi aldıkk inşallahh hep böle olurrr..Sonundaa Rabbim gecikmelerini testlerini sonuçlandırdı canımm çok mutluu oldummm inannn..Darısı bizlerinn başınaaa...
Nurcanım bende ayetel alırım sanırım 78 kalmış en son gördüğüm 50 alayım canım bende
geçmişi okurken herşeyi birbirine karıştırdım bu saatte yeni haberler varsa üzgünümm kızlarr gözümden kaçmış olabilirr..İnşallah bu hafta sizinle kavuşucamm işlerimi toparlayıp..
Melikem demek haberin yoktu sana okuduğumuzdan Allah kabul etsin dualrımızı hayırlıs evlat nasip eylesin..
iyi geceler iyi tatilllerrrr
selam fıstıklar nasılsınız ben biraz hasta gibiyim boğazım başım bacaklarım ağrıyo bi yorgunluk var üzerimde
geçmiş olsun canımm dikkat et kendinee havalarr malummmm
çok öptüm canımm ben kaçıyorumm ekmek almaya gidecemm(
okuruz tabi canım seve seve ne dimekk:teselli:haftaya da eger okunacak kımse yoksa bende istiyorum benım içinde okuyalım kedersizim
öyle yapıcam canım gitmeden önce burdan aşılamamı yapan dr a gitmeyi düşünüyorum onların dediği gibi yapmıcam teslim olmayacağım nurcanım aslaaaamuayne olmadan direk tedavmi olurmuş canım dediğin gibi kist falan varsa ne olacak..baştan salma olmasın tubişim sen üstünde dur bu Dr,lar bizim ne kadar çok kahır .Çeltiklerimizİ anlamıyorlar çok basit geliyo onlara .bu defa olmadımı birdahaki tedaviyle olur nasıl olsa düşüncesindeler herhalde ..valla tubiş sen bilirisn ama sonra keşkelerinin olmasını isemiyorsan Dr unu dinleme derim önce muyane ol öyle başla
bizimki coşmuş şimdi yapar temizliğini yarın bayan evham olarak geri döner dikkat etmişsindir umarım duvar silicem diye var gücünle çalışmamışsındır inşallah fazla uzanmamaya dikkat et bebimmŞenizgüsel hafta sonu güseller nassınız bakemm
neyse çokk kalmıyımm duvarr silecemm benim bebeiş nar sıçratmış hepp duvaraa
nirdesin kıs sen minnak gacisiiiiiiialsanaalsanasmilekimse yoh miiiii,epeydir uğrayamadım güzeller nasılsınız çok meraktayım,okul ev yemek ütü bulaşık derken ben iflas bayrağı çekip tavuklarla cup yatak olayına giriyorum,ama aklım hep burda bir türlü fırsat bulamadım şimdide toce biyere kadar gitti,ütü dağını aştım geldim azıcık ama kimsecikler yokmuş uffff
canım geçmiş olsun önlemini alda ilerlemesin madem...selam fıstıklar nasılsınız ben biraz hasta gibiyim boğazım başım bacaklarım ağrıyo bi yorgunluk var üzerimde
okiş şekercim hemmmen bakıyorum saol guzu:1hug:slm tubiş ibrahim saraçogluna gir canım orda het bir şekilde alırsın aslında bende yapmıştım bu kürü bir faydasını görmemiştim o zmana ama su an tam olarak ne zman başlandıgını hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?