Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende 2 yıllık evliyim canım ilk 8 ay korunduk
10 ay sonra hamıle kaldım subatta kalbi durdu kürtaj oldum
3 ay kadar ara verdik şimdi yıne calışmalara başladık bakalım

ipeğim dinlenmen gerekmiyor mu canım ya daha cok yeni hamileliğin izne falan ayrılmıycan mı

şu an için çalışmama engel olan bir durum olmadığı için çalışıyorum canım

senin adina cok sevindim o heyeceniyasamissin ama senin adina cok cok uzuldum icindeki heyecanini kaybetmissin
canimbu cok zor

insallah yine en yakin zamanda bebegine kavusursun
bu sefer kaybetmemek sartilya

ama canim merak etme insallahen yakin zamanda bebegin gelir
canim bu hafta senin icin okuyorduk dimi
isim neydi canim isim soyleyip okumak daha iyi olur canim

tamam canım acık görünüyorsun ama benım yazdıklarım sana geliyor mu
msn yı kapat ac bakalım bir olacak mı

:çok üzgünüm:
yeşim salkım hamileymişşşşşş mucize diyolarr gıı akdeniz anemisiymişşş kadın

merhaba canım bendede akdeniz anemisi var sürekli ilaç kullanıyorum yakınlarda gittim kontrole tüp bebek yapılacağından falan da bahsettim kurulda falan da söyledim ama öyle bişey demediler şimdi bende şaşırdım yaaaaaa....

selammmm şekerler nasılsınıs opuyorumnanaktan bende yemek yapmadan damladım burayada ama kimselere rast gelemedim boshayallersmileboğazım ağrıyo 2 gündür iyi hissetmiyorum inşallah gribe çevirmes yine
nurcanım taşınıyomış hayırlısı olsun canım ALLAH kolaylık versin bu arada ayetel kürsi tosticime okunacakmış bende okurum yine 30 tane yazabilirsin bu aralar pek işler sakin vakit bulyorum işyerinde olurmu datlum
anne adaylarımıs nasıl melikem yaaaaaa ne zamandır rast gelemiyos üzledim valla hepinisi özledim bu aralar sakin herhal buralar neyse tatlışlar gideyim bari napiiim
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) srp16
yanlız kaldım yine

ÇOK ŞÜKÜR APLAM HERŞEYY YOLUNDAYMIŞ rABBİM ESİRGESİNN İNŞALAHH
İYİSİN DİMİİ
EBETT APLA MERAK ETİKK CUMA HAVA ALMAYA GİTTİN BIDA GELMEDİİNN
AMAN APLAM İHMAL ETMEE
insallah kilzar bugun bir cevap yazarlar
MALESEF CANIM Bİ BİLGİMM YOK
EVETT CANIMM DR MUCİZE DİYE KONUŞTUU İNŞALAH SENİNDE MELEĞİN GELECEKK CANIM BENİMMM

OYY KIYAMAM YALNIZ MI KALDINN SENN
ÇOK ŞÜKÜR APLACIMM HERŞEYY YOLUNDA ŞÜKÜRLER OLSUN BÜYÜYÜP GİDİYOZZ SENDE ÖZLETİYON KENDİNİİ EMMEE YAPMA BÖLE GELL SIK SIKK ÇOK ÖPTÜMM QUZUU

ben 1.5 senelik evliyim.çocuk istiyoruz evlendiğimizden beri ama olmuyo.pko var bende doktorum laparoskobi önerdi.bizde 2 ay bekliyelim dedik.bu ayın sonunda umarım kırmızılar gelmezde bende annelik mertebesine ulaşırım diye dua ediyorum umarım allahım benim ve tüm isteyenlerin sesini duyar...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…