- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
bende 2 yıllık evliyim canım ilk 8 ay korunduk
10 ay sonra hamıle kaldım subatta kalbi durdu kürtaj oldum
3 ay kadar ara verdik şimdi yıne calışmalara başladık bakalım
ipeğim dinlenmen gerekmiyor mu canım ya daha cok yeni hamileliğin izne falan ayrılmıycan mı
bende 2 yıllık evliyim canım ilk 8 ay korunduk
10 ay sonra hamıle kaldım subatta kalbi durdu kürtaj oldum
3 ay kadar ara verdik şimdi yıne calışmalara başladık bakalım
ipeğim dinlenmen gerekmiyor mu canım ya daha cok yeni hamileliğin izne falan ayrılmıycan mı
yeşim salkım hamileymişşşşşş mucize diyolarr gıı akdeniz anemisiymişşş kadın
ÇOK ŞÜKÜR APLAM HERŞEYY YOLUNDAYMIŞ rABBİM ESİRGESİNN İNŞALAHHhepinize hayırlı haftalar kızlar nasılsınız
bende doktordaydım yeni geldim cumartesi çok çarpıntım
vardı bütün gün geçmedi doktorumu aradım gel pazartesi bakalım dedi
kullandığın ilaçlar da yapabilir ritim bozukluğu da olabilir dedi
bu sabah gittim kardiyoloji bölümüne yazı yazdı kalp ultrasonu çekildi holter takıldı
geldim ekg ve ultrasonda bi sorun yok holteri yarın çıkaracaklar
EBETT APLA MERAK ETİKK CUMA HAVA ALMAYA GİTTİN BIDA GELMEDİİNNkankim demek taşınıyosun hayırlı uğurlu olsun canım ben senin adına seviniyorum
inşallah herşey çok iyi olacak.....bulut başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenizin ..........
kızlar çok merak etmişsiniz beni ama doktor işi ani oldu haber verme fırsatı olmadı
dün ve bugün iyiyim hatta gitmicektim ama ihmal etmiyim dedim doktorada bir gidince çıkmak kolay olmuyo
MALESEF CANIM Bİ BİLGİMM YOKinsallah kilzar bugun bir cevap yazarlar
EVETT CANIMM DR MUCİZE DİYE KONUŞTUU İNŞALAH SENİNDE MELEĞİN GELECEKK CANIM BENİMMM:çok üzgünüm:
merhaba canım bendede akdeniz anemisi var sürekli ilaç kullanıyorum yakınlarda gittim kontrole tüp bebek yapılacağından falan da bahsettim kurulda falan da söyledim ama öyle bişey demediler şimdi bende şaşırdım yaaaaaa....
selammmm şekerler nasılsınıs opuyorumnanaktan bende yemek yapmadan damladım burayada ama kimselere rast gelemedim boshayallersmileboğazım ağrıyo 2 gündür iyi hissetmiyorum inşallah gribe çevirmes yine
nurcanım taşınıyomış hayırlısı olsun canım ALLAH kolaylık versin bu arada ayetel kürsi tosticime okunacakmış bende okurum yine 30 tane yazabilirsin bu aralar pek işler sakin vakit bulyorum işyerinde olurmu datlum
anne adaylarımıs nasıl melikem yaaaaaa ne zamandır rast gelemiyos üzledim valla hepinisi özledim bu aralar sakin herhal buralar neyse tatlışlar gideyim bari napiiim
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) srp16
yanlız kaldım yine
slm kızlar nasılsınız?
busefer dua tostiye okunacakmış bende bi 20 tane okuyabilirim eğer eksik varsa...
slm sude hoşgeldin
yenisin sanırım canım yada biz ilk kez karşılaşıyoruz kendinden bahseder misin biraz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?