ya şahsen ben bebek muhabetini elimden geldiğince konuşmam burda (çok nadir olur) genelde gırgır olur muhabetlerimiz ama artık oda yokkedersizim ya buna bir çare bulmak lazım kimide buraya takılınca daha cok kafamıza takıyoruz diye düşünüyor bence cünkü hep bebek muhabbeti oldugundan
kanki merak etme eşim halletti onuu olumunekankayizsmileönümüzdeki hafta taşınmış olursun kanki ...mutfağın yerleşmiş zaten yatak odasından sonra
en çok oyalayan yer bitmiş gerisi kolay olur ......internet başvurusunu hemen yapın uzak kalma bizden
yok canım toki değil 3 katlı bir bina satan adam iflas eşiğine gelince mecbur satmaya kalkmış (eski ev sahibi kayınpederimin arkadaşı) 83 milyara aldık evi canım ..birinci katı biz .2.ve 3. katıda eşimin dayısı aldıbende ipege katılıyorum kedersizim acele etme yavaş yavaş en güzel şekilde yaptır artık senın evin ne yapsan deger
kedersizim ayıptır sorması ama nasıl aldınız evi toki falan mı ne kadara aldınız
günaydın kızlar....
dünürüm kolay gelsin sanada....
günaydın dünür hoşgeldingünaydın kızlar....
dünürüm kolay gelsin sanada....
valla siz bilirsiniz canım ilk hedefiniz arabaysa arabanızı alın ozaman hade şimdiden hayırlı uğurlu kazasız belasız olsuncok güzelmiş kedersizim bizimde almaya niyetımız vardı ama eşim önce araba diyor şimdi nasipse araba bakıyoruz bizde gençliğimizi yasayalım diyor bende katılıyorum ona eve girsek araba hayal olacak
evet uygun kanki 6 senelik ev ama aklinialirimsmilehoşgeldin bulut
kankim evi uygun almışsınız canım allah güzel günlerde oturmak nasip etsin
iyi hade tanışın bakalım.kahvaltıyamı çağırdıbugün apartmanda bir arkadasa davetliyim oda benle beraber tasındı ilk kez tanışacagız ben azcık kendime bakım yapem pc acık ama
iyi yaptın kankimmm .nasıl komşun beğendinmi onu .ben ilk bakışta tanırım insanların nasıl olduğunutosti komşu ziyaretşnden bahsedince aklıma geldi
kanki sonunda cesaretimi topladım cumartesi günü komşu ziyareti yaptım kaydirigubbakcemile3
peki içindeki eşyalardamı öyle eski :1shok:yohsam daha önce değiştirmişlermi ..ya şu ankastre mutfaklar çok hoşuma gidiyoo ne zaman kısmet olursa mutfağıma yapıtıracam inşallahçok eski değil kankim bizim 13 yıllık bina
doğru diyorsun dünür ..çok şükür kendi evim oldu ya gerisi önemli değil .Allahım herkese istediği gibi evler nasip etsinn .darısı bütün evsiz barksız olanlara inşallahdünürüm..bence şuan sen onları sorun etme..kendine rahat ol..ne güzel kendinin ev binanda kafanı yoracak kimse yok..en önemlisi..o...herşey zamanla olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?