Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

babamın hasta olduğu dönemlerdi ben maalesef tek kalmıştım kanki
sen şanslısın ....evin tadilatıyla ilgili bizde bir şey yapmadık kısıtlı parayla yapmaktansa
biraz durumumuzu düzeltip istediğimiz gibi yaparız dedik sende acele etme canım
kendi evin nasılsa yaptığın kendine onun için acele etmektense gönlüne göre kaliteli birşeyler yaptırmak daha iyi

kedersizim ya buna bir çare bulmak lazım kimide buraya takılınca daha cok kafamıza takıyoruz diye düşünüyor bence cünkü hep bebek muhabbeti oldugundan

önümüzdeki hafta taşınmış olursun kanki ...mutfağın yerleşmiş zaten yatak odasından sonra
en çok oyalayan yer bitmiş gerisi kolay olur ......internet başvurusunu hemen yapın uzak kalma bizden

bende ipege katılıyorum kedersizim acele etme yavaş yavaş en güzel şekilde yaptır artık senın evin ne yapsan deger
kedersizim ayıptır sorması ama nasıl aldınız evi toki falan mı ne kadara aldınız

kedersizim ya buna bir çare bulmak lazım kimide buraya takılınca daha cok kafamıza takıyoruz diye düşünüyor bence cünkü hep bebek muhabbeti oldugundan
ya şahsen ben bebek muhabetini elimden geldiğince konuşmam burda (çok nadir olur) genelde gırgır olur muhabetlerimiz ama artık oda yok
önümüzdeki hafta taşınmış olursun kanki ...mutfağın yerleşmiş zaten yatak odasından sonra
en çok oyalayan yer bitmiş gerisi kolay olur ......internet başvurusunu hemen yapın uzak kalma bizden
kanki merak etme eşim halletti onuu olumunekankayizsmile
bende ipege katılıyorum kedersizim acele etme yavaş yavaş en güzel şekilde yaptır artık senın evin ne yapsan deger
kedersizim ayıptır sorması ama nasıl aldınız evi toki falan mı ne kadara aldınız
yok canım toki değil 3 katlı bir bina satan adam iflas eşiğine gelince mecbur satmaya kalkmış (eski ev sahibi kayınpederimin arkadaşı) 83 milyara aldık evi canım ..birinci katı biz .2.ve 3. katıda eşimin dayısı aldı

Son düzenleme:
cok güzelmiş kedersizim bizimde almaya niyetımız vardı ama eşim önce araba diyor şimdi nasipse araba bakıyoruz bizde gençliğimizi yasayalım diyor bende katılıyorum ona eve girsek araba hayal olacak

tosti kedersiz haklı burada bebek çok nadiren konuşulur hatta son zamanlarda tedavi olanlar dışında
kimsenin adet olup olmadığını bile takip etmemeye başlamıştık hayat değişiyo
zevkler alışkanlıklar değişiyo ben ona bağlıyorum

bugün apartmanda bir arkadasa davetliyim oda benle beraber tasındı ilk kez tanışacagız ben azcık kendime bakım yapem pc acık ama

günaydın kızlar....
dünürüm kolay gelsin sanada....
günaydın dünür hoşgeldin
saol canım
cok güzelmiş kedersizim bizimde almaya niyetımız vardı ama eşim önce araba diyor şimdi nasipse araba bakıyoruz bizde gençliğimizi yasayalım diyor bende katılıyorum ona eve girsek araba hayal olacak
valla siz bilirsiniz canım ilk hedefiniz arabaysa arabanızı alın ozaman hade şimdiden hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun
hoşgeldin bulut
kankim evi uygun almışsınız canım allah güzel günlerde oturmak nasip etsin
evet uygun kanki 6 senelik ev ama aklinialirimsmile

tosti komşu ziyaretşnden bahsedince aklıma geldi
kanki sonunda cesaretimi topladım cumartesi günü komşu ziyareti yaptım kaydirigubbakcemile3

tosti komşu ziyaretşnden bahsedince aklıma geldi
kanki sonunda cesaretimi topladım cumartesi günü komşu ziyareti yaptım kaydirigubbakcemile3
iyi yaptın kankimmm .nasıl komşun beğendinmi onu .ben ilk bakışta tanırım insanların nasıl olduğunu
bu arada fesleğen tohumu ve eşi yeni evimize geçtikten sonra tanışma amaçlı bize gelecekler :hulya:

dünürüm..bence şuan sen onları sorun etme..kendine rahat ol..ne güzel kendinin ev binanda kafanı yoracak kimse yok..en önemlisi..o...herşey zamanla olur..

dünürüm..bence şuan sen onları sorun etme..kendine rahat ol..ne güzel kendinin ev binanda kafanı yoracak kimse yok..en önemlisi..o...herşey zamanla olur..
doğru diyorsun dünür ..çok şükür kendi evim oldu ya gerisi önemli değil .Allahım herkese istediği gibi evler nasip etsinn .darısı bütün evsiz barksız olanlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…