Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inş. canım hakkında hayırlısı olsun

slm hanımlar bugün eşim evdeydi o arabayı ben evi bi güzel temizlik yaptık.akşam dışarı çıktık geldim ütü vs.derken topiğe giremedim geçen nurcanada söledim zaten eşim birgün evde birgün işte olduğu için o evdeyken giremiyorum girsemde dk.lık oluyo girip çıkmam ..
geçmişe baktım şükür yaramaz bişey yok bulutumuzun dedesi dışında allah rahmet eylesin BULUTCUK deden için bi fatiha okudum allah kabul etsin.
hepiniz allah'a emanetsiniz çok öpüldünüz tarafımcaopuyorumnanaktan

tuğbacığım allah razı olsun..ağzına sağlık..rabbim gönlündeki hayırlı muradını sana versin..aminnnnnnnnnnnn

kızlaaaaaar bakın başka topikten bişey çaldım bunu bizim hamişler llistesinin başına kopyalayalım olurmu بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ayyy bayıldım buna iyiki çalmışım yuppiiiii

tuğbacığım allah razı olsun..ağzına sağlık..rabbim gönlündeki hayırlı muradını sana versin..aminnnnnnnnnnnn

ne dimek şekercim cümlesinde razı olsun rabbim inşallah hepimizin gönlünün muradı nasip olsun:Saruboceq::Saruboceq:
:1hug:

herkeseee günaydınlarrrr

kızlar o kadar çok yorgunumki anlatamam cuma gününden beri ayaktayım bu ev toplama işi ne kadar zahmetlimiş meğer..kankim sen nasıl üstesinden geldinohaoldumsmile
tubiş evet canım evi görmeden aldık kayınpederim görmüştü o beğenmişti gidip görmek nasip olmadı daha doğru kayınpeder izin vermedi kiracıları rahtsız ederiz düşüncseiyle ..evin neresini beğenmedin diyorsan ev aslında çoooookkk büyük ve kullanışlı .. mutfak dolablarını beğenmedim, bide banyo dizaynıda hoşuma gitmedi vee yatak odasında 2 pencere var onun içinde ayrıyetten perdeler almam gerekecek (var zaten ama iki pencere olunca o perdeyi kullanamıycam herhalde, oofff kafam çok karışık)
ev bugün badana olacak hafta sonuna kadar taşınırız herhalde..dün ben, kaynanm ve görümcem sadece mutfak temizliğini yaptık .akşam üstüde kayınpederim, kayınçosunun transitiyle kolilediğim mutfak eşyalarını taşıyıp yerleştirdik mutfak işi bitti diyebiliriz beyaz eşyalrı kaldı bir tek boshayallersmile

merhaba kedersizim ben evi satın aldıgınızı bilmiyordum hayırlı ugurlu olsun darısı evi olmayanların basına mutfak dolaplarını ilerde degiştirirsin perdede zamanla alınır be kedersizim önemli olan büyük olsun planlı olsun diğerleri zmanala olur kiracı olmaka zor gerçekten evlenince anladım yeni evin sana şans getirir inş.

günaydın kedersiz allah kolaylık versin evtaşımak çok zor iş
birde bana yardım edende olmamıştı ...canım ev büyük ve kullanışlıysa görüntüsünü kafana
takma elinize para geçtikçe tadilat yaparsınız zevkinize göre yenilersiniz canım

gunaydınnn canlarrrr bu aralarr fazlaa gıremıyeebılırımmm kaynanam amelıyatt olacakk basındaa benn kalacammm vee sımdıdee temızlık varrr optumm sızııı kendınızee ıyıı bakınn benn kaçtımmmmm byyyyyyyyyyy

saol canım inşallah uğur getirir ..darısı bütün evsizlerin başına
yardım konusunda haklarınını yiyemem 2 gündür onlarda benimle beraber yardım ediyorlar ..doğru diyorsun kanki para olduğu zqaman her yeri istediğin gibi dizayn edersinn boshayallersmile
geçmiş olsun canım..Allah kolaylık versin .güle güle

geçmiş olsun fatoşcum allah şifalar versin
ya kızlar ben gecen sene martta tanıştım burayla o zmana bakıyorum birde bugüne bakıyorum bu saatte topik dolar tasardı şimdi kimsecikler yok herkeste bir bezginlik mi var ümitsizlik mi var nedir neden kimse gelmiyor artık topiğe böyle olunca insanında giresi gelmiyor yani

doğru tostim uzun zamandır eskisi gibi uğramıyo arkadaşlar ..bunun adı dediğin gibi bezginlik,bıkkınlık,ümitsizlik nedesen var yanee:)))) ..topiğim eski havası yok farkındayım boshayallersmile
maşallah bu sene yagdı da yagdı
bugün benım bura güneşli ama evler soguk daha kaleriferleri yakmaya başlamadılar
kış geldi artık .bende taşınır taşınmaz sobayı kurarım artık :hulya:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…