ben 1.5 senelik evliyim.çocuk istiyoruz evlendiğimizden beri ama olmuyo.pko var bende doktorum laparoskobi önerdi.bizde 2 ay bekliyelim dedik.bu ayın sonunda umarım kırmızılar gelmezde bende annelik mertebesine ulaşırım diye dua ediyorum umarım allahım benim ve tüm isteyenlerin sesini duyar...:Saruboceq:
Kızlar bu aralar herşey üstüste gelmeye başladı...önce yengemi ..geçtiğimiz perşenbe günüde eşimin dedesi vefat etti...perşenbe akşamı apar topar memlekete gittik....nasıl hazırlandık toparlandık gittik anlamamadım..orada da çok yorucuydu...sürekli misafirler...eeee evinde gelinisin...sürekli hizmet halindeydim..eltimle...dün akşam..eve geldiğimizde inanın kolumu kaldıracak halim kalmamıştı...zavallı kocişte işe geç kaldı...nasıl bir uyku uyumuşuzki..eşimde çok yoruldu....
QUOTE]
canım baaşınız sağolsun geride kalanlara allah cc.sağlık,sabır versin
çok teşekkür ederim canımcımm not aldımayyy ne güzel darısı bizimde başımıza olsun tubişim...ya bu soğan kürünü ben daha önce denemiştim ama az önce baktımda saraçoğlu sitesine benim uyguldığımla hiç alakası yok dur buraya kopyalayım
Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü
1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)
Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.
ben adet başlangıcında içmiştim 15 gün boyunca ..ama burda bir hafta arayla 7 gün içilecekmiş
hadi hayırlı olsun şimdiden canım allah kolaylıklar versin sevindim adına istiyodun taşınmayı ama evin nesini beğenmedin onu anlamadm alırken görmemişmiydin evibilmiyorumkismilekızlar ben taşınıyorum .bütün evi topladım 3 günde .saolsun görümcede yardım etti..dün akşam kaynanam ve eltiside yardım ettiler herşeyi koliledik bugün yeni evin temizliğine gidecez bu aralar çok sık giremsem merak etmeyin beni
dip not:dün evi gördümm beğenmedim :1no2:
allahın izniyle gelicek tabiki maşallah umudun hiç kırılmasın canımmgünaydın herkese bulutcum basın sagolsun canım rabbim başka sıkıntı vermesin
kedersizim rüyan hayırolsun inş.
yeni evınde hayırlı ugurlu olsun inş. bebeşini kollarına alırsın yeni evınde
bende dün adet oldun 4 gün erken oldu bu ay ama üzülmedim cünkü kuşum gelecek biliyorumsenin bu halin bana güç veriyor.kaydirigubbakcemile5
canımm geçmiş olsun ..sorunsuz dönmen sevindirici şükürler olsunn :Saruboceq: ama bişey sorucam ipem, ekg,ultrason zararlı değilmi hamişler için abartıyormuyum yoksabilmiyorumkismilehepinize hayırlı haftalar kızlar nasılsınız
bende doktordaydım yeni geldim cumartesi çok çarpıntım
vardı bütün gün geçmedi doktorumu aradım gel pazartesi bakalım dedi
kullandığın ilaçlar da yapabilir ritim bozukluğu da olabilir dedi
bu sabah gittim kardiyoloji bölümüne yazı yazdı kalp ultrasonu çekildi holter takıldı
geldim ekg ve ultrasonda bi sorun yok holteri yarın çıkaracaklar
tuğbacığım allah razı olsun..ağzına sağlık..rabbim gönlündeki hayırlı muradını sana versin..aminnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar güzel bir diliyorum hepimiz için
ipek kedersiz günaydın
günaydın şekerlerrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydııın
tubiş merak etme herhangi bir zararı yokmuş canım zaten kendi doktorumun haberi varKızlar bu aralar herşey üstüste gelmeye başladı...önce yengemi ..geçtiğimiz perşenbe günüde eşimin dedesi vefat etti...perşenbe akşamı apar topar memlekete gittik....nasıl hazırlandık toparlandık gittik anlamamadım..orada da çok yorucuydu...sürekli misafirler...eeee evinde gelinisin...sürekli hizmet halindeydim..eltimle...dün akşam..eve geldiğimizde inanın kolumu kaldıracak halim kalmamıştı...zavallı kocişte işe geç kaldı...nasıl bir uyku uyumuşuzki..eşimde çok yoruldu....
QUOTE]
canım baaşınız sağolsun geride kalanlara allah cc.sağlık,sabır versin
çok teşekkür ederim canımcımm not aldım
hadi hayırlı olsun şimdiden canım allah kolaylıklar versin sevindim adına istiyodun taşınmayı ama evin nesini beğenmedin onu anlamadm alırken görmemişmiydin evibilmiyorumkismile
allahın izniyle gelicek tabiki maşallah umudun hiç kırılmasın canımmsenin bu halin bana güç veriyor.kaydirigubbakcemile5
canımm geçmiş olsun ..sorunsuz dönmen sevindirici şükürler olsunn :Saruboceq: ama bişey sorucam ipem, ekg,ultrason zararlı değilmi hamişler için abartıyormuyum yoksabilmiyorumkismile
onun yazdığı kağıtla gittim
herkeseee günaydınlarrrr
kızlar o kadar çok yorgunumki anlatamam cuma gününden beri ayaktayım bu ev toplama işi ne kadar zahmetlimiş meğer..kankim sen nasıl üstesinden geldinohaoldumsmile
tubiş evet canım evi görmeden aldık kayınpederim görmüştü o beğenmişti gidip görmek nasip olmadı daha doğru kayınpeder izin vermedi kiracıları rahtsız ederiz düşüncseiyle ..evin neresini beğenmedin diyorsan ev aslında çoooookkk büyük ve kullanışlı .. mutfak dolablarını beğenmedim, bide banyo dizaynıda hoşuma gitmedi vee yatak odasında 2 pencere var onun içinde ayrıyetten perdeler almam gerekecek (var zaten ama iki pencere olunca o perdeyi kullanamıycam herhalde, oofff kafam çok karışık)
ev bugün badana olacak hafta sonuna kadar taşınırız herhalde..dün ben, kaynanm ve görümcem sadece mutfak temizliğini yaptık .akşam üstüde kayınpederim, kayınçosunun transitiyle kolilediğim mutfak eşyalarını taşıyıp yerleştirdik mutfak işi bitti diyebiliriz beyaz eşyalrı kaldı bir tek boshayallersmile
saol canım inşallah uğur getirir ..darısı bütün evsizlerin başınamerhaba kedersizim ben evi satın aldıgınızı bilmiyordum hayırlı ugurlu olsun darısı evi olmayanların basına mutfak dolaplarını ilerde degiştirirsin perdede zamanla alınır be kedersizim önemli olan büyük olsun planlı olsun diğerleri zmanala olur kiracı olmaka zor gerçekten evlenince anladım yeni evin sana şans getirir inş.
yardım konusunda haklarınını yiyemem 2 gündür onlarda benimle beraber yardım ediyorlar ..doğru diyorsun kanki para olduğu zqaman her yeri istediğin gibi dizayn edersinn boshayallersmilegünaydın kedersiz allah kolaylık versin evtaşımak çok zor iş
birde bana yardım edende olmamıştı ...canım ev büyük ve kullanışlıysa görüntüsünü kafana
takma elinize para geçtikçe tadilat yaparsınız zevkinize göre yenilersiniz canım
geçmiş olsun canım..Allah kolaylık versin .güle gülegunaydınnn canlarrrr bu aralarr fazlaa gıremıyeebılırımmm kaynanam amelıyatt olacakk basındaa benn kalacammm vee sımdıdee temızlık varrr optumm sızııı kendınızee ıyıı bakınn benn kaçtımmmmm byyyyyyyyyyy
nasıl yağmur yağıyo kızlarrr şuandaa ohaoldumsmile
doğru tostim uzun zamandır eskisi gibi uğramıyo arkadaşlar ..bunun adı dediğin gibi bezginlik,bıkkınlık,ümitsizlik nedesen var yanee:)))) ..topiğim eski havası yok farkındayım boshayallersmilegeçmiş olsun fatoşcum allah şifalar versin
ya kızlar ben gecen sene martta tanıştım burayla o zmana bakıyorum birde bugüne bakıyorum bu saatte topik dolar tasardı şimdi kimsecikler yok herkeste bir bezginlik mi var ümitsizlik mi var nedir neden kimse gelmiyor artık topiğe böyle olunca insanında giresi gelmiyor yani
kış geldi artık .bende taşınır taşınmaz sobayı kurarım artık :hulya:maşallah bu sene yagdı da yagdı
bugün benım bura güneşli ama evler soguk daha kaleriferleri yakmaya başlamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?