komşularım iyi insanlara benizyo kanki zaten onlar birbirleriyle çok samimi beni aralarına almaya çalışıyolar hamile olduğumu öğrendiklerinden beri hergün bir tabak geliyoiyi yaptın kankimmm .nasıl komşun beğendinmi onu .ben ilk bakışta tanırım insanların nasıl olduğunu
bu arada fesleğen tohumu ve eşi yeni evimize geçtikten sonra tanışma amaçlı bize gelecekler :hulya:
peki içindeki eşyalardamı öyle eski :1shok:yohsam daha önce değiştirmişlermi ..ya şu ankastre mutfaklar çok hoşuma gidiyoo ne zaman kısmet olursa mutfağıma yapıtıracam inşallah
tosti komşu ziyaretşnden bahsedince aklıma geldi
kanki sonunda cesaretimi topladım cumartesi günü komşu ziyareti yaptım kaydirigubbakcemile3
renk bu kızlar
memnun kaldın mı barı ipegim
bizim apartman 16 daire ama cogu emekli eögretmenler kafadengi bir kişi buldum bugunkude 2. olur inş.
zaten komşuluk ilişkileri öyle olması gerekmiyomu .gerçekten çok önemli komşu...komşularım iyi insanlara benizyo kanki zaten onlar birbirleriyle çok samimi beni aralarına almaya çalışıyolar hamile olduğumu öğrendiklerinden beri hergün bir tabak geliyo
yok dolaplar falan öyle eski değil bizden önceki tadilat yapmış evi aldığımızda
badanası falan yeni yapılmıştı ama bizde gönlümüze göre bir tadilat düşünüyoruz
dünürüm nasıl içine siniyorsa öyle yaptır..ben bu sene kumbejine byattım evimi..o hoşuma gitti...
benim şuanki otrduğum evde buzbeyazı geçen sene boyatmıştık evi aydınlattı sankiyok kedersizim ögle oturması yapcaz inş.
benım bu tuttugum evimde buz beyazı kedersizim güzel benım hoşuma gitti huzur verici bir renk
boya masrafını kayınpederim üstlendi ..marshal almıştır herhalde 220 tl tutmuş boyaevet kedersizim benımkıde aynı duvarlar alçıysa birde cok hoş duruyor marshall boya aldık biz onun dışında ki markaları tafsiye etmem farklı duruyorlar duvarda
hepsi geçecek kanki kolay değil ev aldınız tedavi gördünüz .bak sonucu güzel oldu ya sen ona bak .Allah korusun ya olmasaydı .inşallah bundan sonra daha rahat günler geçirirsiniz eşinlekanki şimdi acele etsemde nafile zati masraflar aldı başını gitti mafoldumben
kanki şimdi acele etsemde nafile zati masraflar aldı başını gitti mafoldumben
boya masrafını kayınpederim üstlendi ..marshal almıştır herhalde 220 tl tutmuş boya
hemde nasıl iyi oldu eşime kalsa hiç yaptırmıycakatı saolsun kayınpeder ev hediyem olsun dedine iyi olmuş allah razı olsun kayınpederden
bizim ev 190 metre kare..boyacı günlük 65 alacakmış kaç günde boyar bilemem artıkkedersizim bizim boyada 160 tl tutmuştu 100 metrekare ama benım ev senınkı daha büyükse normaldır 300 de boyacıya vermişti eşim
hepsi geçecek kanki kolay değil ev aldınız tedavi gördünüz .bak sonucu güzel oldu ya sen ona bak .Allah korusun ya olmasaydı .inşallah bundan sonra daha rahat günler geçirirsiniz eşinle
allah büyük ipeğim minikkuşun bereketiyle gelecek bak gör herşey daha iyi olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?