Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

komşularım iyi insanlara benizyo kanki zaten onlar birbirleriyle çok samimi beni aralarına almaya çalışıyolar hamile olduğumu öğrendiklerinden beri hergün bir tabak geliyo
peki içindeki eşyalardamı öyle eski :1shok:yohsam daha önce değiştirmişlermi ..ya şu ankastre mutfaklar çok hoşuma gidiyoo ne zaman kısmet olursa mutfağıma yapıtıracam inşallah

yok dolaplar falan öyle eski değil bizden önceki tadilat yapmış evi aldığımızda
badanası falan yeni yapılmıştı ama bizde gönlümüze göre bir tadilat düşünüyoruz

dünürüm nasıl içine siniyorsa öyle yaptır..ben bu sene kumbejine byattım evimi..o hoşuma gitti...

yok kedersizim ögle oturması yapcaz inş.
benım bu tuttugum evimde buz beyazı kedersizim güzel benım hoşuma gitti huzur verici bir renk

buz beyazı nasıl renk kanki bilmiyorum ama sanırım açık bir renk adı
üstünde beyaz bence iyi bir seçim yapmışsın açık renkler evi daha aydınlık ferah gösteriyo

tosti komşu ziyaretşnden bahsedince aklıma geldi
kanki sonunda cesaretimi topladım cumartesi günü komşu ziyareti yaptım kaydirigubbakcemile3

memnun kaldın mı barı ipegim
bizim apartman 16 daire ama cogu emekli eögretmenler kafadengi bir kişi buldum bugunkude 2. olur inş.

zaten komşuluk ilişkileri öyle olması gerekmiyomu .gerçekten çok önemli komşu...
tadilat için hiç acele etme kanki.iyice araştır önce

dünürüm nasıl içine siniyorsa öyle yaptır..ben bu sene kumbejine byattım evimi..o hoşuma gitti...

hımm kumbejii CADIARZUhemen bakıyorum netten nasıl bişeyy

yok kedersizim ögle oturması yapcaz inş.
benım bu tuttugum evimde buz beyazı kedersizim güzel benım hoşuma gitti huzur verici bir renk
benim şuanki otrduğum evde buzbeyazı geçen sene boyatmıştık evi aydınlattı sanki

evet kedersizim benımkıde aynı duvarlar alçıysa birde cok hoş duruyor marshall boya aldık biz onun dışında ki markaları tafsiye etmem farklı duruyorlar duvarda
boya masrafını kayınpederim üstlendi ..marshal almıştır herhalde 220 tl tutmuş boya

kanki şimdi acele etsemde nafile zati masraflar aldı başını gitti mafoldumben
hepsi geçecek kanki kolay değil ev aldınız tedavi gördünüz .bak sonucu güzel oldu ya sen ona bak .Allah korusun ya olmasaydı .inşallah bundan sonra daha rahat günler geçirirsiniz eşinle

kedersizim bizim boyada 160 tl tutmuştu 100 metrekare ama benım ev senınkı daha büyükse normaldır 300 de boyacıya vermişti eşim

kızlar ben kaçıyorum ütüm vardı onları halledeyım yemek yapayım eşim 11:30 da yemege geliyor grş kendinize iyi bakın

ne iyi olmuş allah razı olsun kayınpederden
hemde nasıl iyi oldu eşime kalsa hiç yaptırmıycakatı saolsun kayınpeder ev hediyem olsun dedi

kedersizim bizim boyada 160 tl tutmuştu 100 metrekare ama benım ev senınkı daha büyükse normaldır 300 de boyacıya vermişti eşim
bizim ev 190 metre kare..boyacı günlük 65 alacakmış kaç günde boyar bilemem artık

hepsi geçecek kanki kolay değil ev aldınız tedavi gördünüz .bak sonucu güzel oldu ya sen ona bak .Allah korusun ya olmasaydı .inşallah bundan sonra daha rahat günler geçirirsiniz eşinle

allah büyük ipeğim minikkuşun bereketiyle gelecek bak gör herşey daha iyi olacak inş.

haklısınız hanımlar halimize hamd olsun hiç kafama takmıyorum
allah herkesi kiradan kurtarsın bir an önce yenisi olmuş eskisi olmuş önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…