- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
iyiyim canim benim
evet konustum
esim biraz toparlanmaya daha mutlu olmaya basladi yada oyle yasamaya calisiyor biraz zorlaniyioruz ama yinede basarabiliyoruz mutlu olmayi
esim birdse neyi itiraf etti biliyor musun
alkol aldiginda kumar da oynamis
simdi soz verdi daha guclu olacagina ama ne biliyim ya
hayatim cok zor daha da zorlasiyor rabbim korusun
eşin düzelmek için çabalamaya başladıysa merak etme bundan sonrası
daha kolay olur
bütünn kalbimle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN
ne güsel bi paylaşım quzum saol bebemmm Allah razı olsun Rabbim kabul etsin datlumm merak etme senin içinde aminn derizz
arkadaşlar okuduğum 10.000 ihlasın duasını nasıl yapacağımı araştırırken hoşuma gitti bende sizlerle paylaşmak istedim
bu arada ihlasın duasını nasıl alacağımı bulamadım
NURCAAAAAAAAAN
yarın duanıza katılmaya çalışıcam olurda katılamazsam benim dua içinde bi amen dermisiniz rica etsemopuyorumnanaktan
gerçi birazdan namaz kılıp hatim duasınıokucam od aolur heralde ama en azından sizlerin duası alındıktan sonra birde benim için amin derseniz sevinirm canım allah razı olsun hepimizden inş:Saruboceq:
uyyyyy quuzmm benim çok saol datlum çiçekler harikaaaaaaa çok saol quzuuu
günaydınlar olsu herkeslere gül demetimiz müessesemizin gebelere hediyesidir... :)) bu ışıltılı kaplerde gebe kalmayı bekleyen hemcinslerim içindir....:)))
çaktırmayın resim eklemeyi öğremdim ya topiği pavyon tabelasına çeviririm artık ışıl ışıl :))
geliyorum gidiyorum kimseer yokki bişey danışayım ne oldu kurudu bu topik bu akşam yaaaa
nerde dünki şenlik
canım benim toparlanmaya karar verdiyse gerisii güzel olur inşalahhh herşey yoluna girecekkiyiyim canim benim
evet konustum
esim biraz toparlanmaya daha mutlu olmaya basladi yada oyle yasamaya calisiyor biraz zorlaniyioruz ama yinede basarabiliyoruz mutlu olmayi
Iyiyim melike sen nasılsın
çok şükür aplacımmm iyiyimm de etliğe gitmeye karar verdik ama bitane adam yok ya atliğe gidipde orta ayrıntılıya girenn
tekrarmı ayrıntılıya girmek istiyosun
evet aplacımm yani bu kadar uzun süren bişey neden bu kadar kısa sürdü ve sadece küçük bi notla verildi onu anlayamadım rahatım çok şükür bi sorun çıkmıcak ama işte yapılsın adam akllı istiyorumm ayy dün bir sürü drla görüştüm çok şükür rahatladım ama en azından diğer tetkiklerimi yaptırdığım dr a gitcemm
içine sinmediyse başka bir dr. Gitmek en iyisi rahatlarsın
aplacım bişey rica etsem senden
şimdi ben dün gittim ya dr 2. düzey usg için ama bana verdikleri tetkik kağıdında obstetrik us yazıyor druna sorarmıısn bi 2 düzey usg ile obstetrik us aynı şeymiymiş
sorarım canım ...
eşin karalı birine benziyo aşacaktır inşallah bunları .tabi seninde desteğin önemliiyiyim canim benim
evet konustum
gelmiyo artık canım haberimiz yok :sm_confused:kilzar bizim jolita vardi aynur
o neden simdi fazla gelmiyor o nasil ya merak ettim
haberi olan var mi
Günaydın canlarrrr bir merhaba deyip çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?