Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın herkese ya bugün duamız var ama biz kaynımlara gidecegiz eşim okuldan gelince akşam katılamayabılırım orda da net var ama rahat giremem

canım ben yaptırdım bu sulu ultrasonu bu daha çok rahimde endometriyal polip varmı diye bakmak için kullanılıyo rahim filminde falan çıkmıyo bu şekilde veya histereskopiyle görülebiliyo polip netdende araştırırsan hareketli bi yapısı var bazen tam rahim ağzına gelip gebe kalmayı engelleyebiliyor yani spiral gibi bazende düşük sebebi olabiliyi bebek polip yakınına veya üzerine yerleşirsede düşük yaptırabiliyo eğer varsa kürtajla alıyolar hafif ağrılı bi işlem rahimden içeriye inçe uzun bi balon yerleştiriyolar için yavaş yavaş sıvı verilip ultrasondan bakılıyo

çiçekler çok güzel canım

geçmişe bi göz attımda şifa gelmiş hoşgelmişşş özledikk valla seni şifacımmm

ipeğimmm ne oldu senin niye canını sıktılar işyerinde
canım benim hoşbuldum teşekkürler valla bende acayippp özledim sizleri görüşmek üzere canım opuyorumnanaktan

Kedersiz canım ben ayetel kürsi okudum bugün pek giremeyebilirim misafir gelecek hadi öptüm hepinizi kendinize çok ii bakın hayırlı günler opuyorumnanaktan

tamam canım senin içinde okuruz tabi ..Allah dileğini kabul etsin canım :Saruboceq:
inşallah bir sorun çıkmaz canım

günaydın herkese ya bugün duamız var ama biz kaynımlara gidecegiz eşim okuldan gelince akşam katılamayabılırım orda da net var ama rahat giremem
canım duamızı seladan sonra okuyoruz

günaydın hayırlı cumalar herkese
günaydın hayırlı cumalarrr opuyorumnanaktan
tamam canım kolay geslin seladan sonra 2 dakkanı ayırırısan yeterli canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...hepinizin cuması mübarek olsun.....rabbbim dualarımızı kabul etsin.....

iyiyim canım sen nasılsın topladınmı evi yarınmı taşınıyosun ....bulantım biraz var fazla değil
hafif başlar artık bulantılar can kurban o bulantılara
ben pek iyi sayılmam belim ağrıyo biraz ..biz evi temizlemeye bile gidemedik henüz badanacı bugün anca bitirirmiş badana işini ben dün biter sanmıştım ..pazar günüde bizim binanın 3. katıda boşalıyor kayınpeder onlar boşaltsın öyl taşının ..birbirnizle çakışırsınız eşya taşırken dedi

Son düzenleme:
günaydın kızlar...hepinizin cuması mübarek olsun.....rabbbim dualarımızı kabul etsin.....
günaydın dünür sanada hayırlı cumalar...amiinnn .
Rabbim hayırlısından en kısa zamanda hepimizin muradlarını versin inşallah:Saruboceq:

yavaş yavaş yaparsın acele etme hepsi birden oldumu çok yorucu oluyo

hayılı cumalar canım..nasılsınn .eşinle konuştunuzmu ?

iyiyim canim benim
evet konustum
esim biraz toparlanmaya daha mutlu olmaya basladi yada oyle yasamaya calisiyor biraz zorlaniyioruz ama yinede basarabiliyoruz mutlu olmayi

esim birdse neyi itiraf etti biliyor musun
alkol aldiginda kumar da oynamis
simdi soz verdi daha guclu olacagina ama ne biliyim ya
hayatim cok zor daha da zorlasiyor rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…