Canlaım çok teşekkürler inşalah hepimiz kavuşacağız meleklerimize.Ben yarın doktora gidiyorum ve rahime su doldurarak ultrason bakılacakmış.hiç yaptıran varmı acaba?Rahimim sağlıklıysa önümüzdeki ay tüp deniycez.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun!İnşallah!Önce herkese sonra kendime dua ederim her zaman.Burada dua da paylaşılıyor sanırım.Bende okuyabilirimarkadaşlar.Bize tek yardım edecek Allah ve birbirimize edeceğimiz dualardır...Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah ,bizimde....Sevgiyle kalın...
günaydınlar olsu herkeslere gül demetimiz müessesemizin gebelere hediyesidir... :)) bu ışıltılı kaplerde gebe kalmayı bekleyen hemcinslerim içindir....:)))
çaktırmayın resim eklemeyi öğremdim ya topiği pavyon tabelasına çeviririm artık ışıl ışıl :))
geliyorum gidiyorum kimseer yokki bişey danışayım ne oldu kurudu bu topik bu akşam yaaaa
nerde dünki şenlik
canım benim hoşbuldum teşekkürler valla bende acayippp özledim sizleri görüşmek üzere canım opuyorumnanaktangeçmişe bi göz attımda şifa gelmiş hoşgelmişşş özledikk valla seni şifacımmm
ipeğimmm ne oldu senin niye canını sıktılar işyerinde
tamam canım senin içinde okuruz tabi ..Allah dileğini kabul etsin canım :Saruboceq:
arkadaşlar okuduğum 10.000 ihlasın duasını nasıl yapacağımı araştırırken hoşuma gitti bende sizlerle paylaşmak istedim
bu arada ihlasın duasını nasıl alacağımı bulamadım
NURCAAAAAAAAAN
yarın duanıza katılmaya çalışıcam olurda katılamazsam benim dua içinde bi amen dermisiniz rica etsemopuyorumnanaktan
gerçi birazdan namaz kılıp hatim duasınıokucam od aolur heralde ama en azından sizlerin duası alındıktan sonra birde benim için amin derseniz sevinirm canım allah razı olsun hepimizden inş:Saruboceq:
inşallah bir sorun çıkmaz canımCanlaım çok teşekkürler inşalah hepimiz kavuşacağız meleklerimize.Ben yarın doktora gidiyorum ve rahime su doldurarak ultrason bakılacakmış.hiç yaptıran varmı acaba?Rahimim sağlıklıysa önümüzdeki ay tüp deniycez.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun!İnşallah!Önce herkese sonra kendime dua ederim her zaman.Burada dua da paylaşılıyor sanırım.Bende okuyabilirimarkadaşlar.Bize tek yardım edecek Allah ve birbirimize edeceğimiz dualardır...Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah ,bizimde....Sevgiyle kalın...
canım duamızı seladan sonra okuyoruzgünaydın herkese ya bugün duamız var ama biz kaynımlara gidecegiz eşim okuldan gelince akşam katılamayabılırım orda da net var ama rahat giremem
günaydın hayırlı cumalarrr opuyorumnanaktangünaydın hayırlı cumalar herkese
tamam canım kolay geslin seladan sonra 2 dakkanı ayırırısan yeterli canımopuyorumnanaktancanım benim hoşbuldum teşekkürler valla bende acayippp özledim sizleri görüşmek üzere canım opuyorumnanaktan
Kedersiz canım ben ayetel kürsi okudum bugün pek giremeyebilirim misafir gelecek hadi öptüm hepinizi kendinize çok ii bakın hayırlı günler opuyorumnanaktan
nasılsın bugün kanki mercimek nasıl ,bulantın devam ediyormu
hayılı cumalar canım..nasılsınn .eşinle konuştunuzmu ?hayirli cumalar kilzar
hafif başlar artık bulantılar can kurban o bulantılaraiyiyim canım sen nasılsın topladınmı evi yarınmı taşınıyosun ....bulantım biraz var fazla değil
günaydın dünür sanada hayırlı cumalar...amiinnn .günaydın kızlar...hepinizin cuması mübarek olsun.....rabbbim dualarımızı kabul etsin.....
hafif başlar artık bulantılar can kurban o bulantılara
ben pek iyi sayılmam belim ağrıyo biraz ..biz evi temizlemeye bile gidemedik henüz badanacı bugün anca bitirirmiş badana işini ben dün biter sanmıştım ..pazar günüde bizim binanın 3. katıda boşalıyor kayınpeder onlar boşaltsın öyl taşının ..birbirnizle çakışırsınız eşya taşırken dedi
hayılı cumalar canım..nasılsınn .eşinle konuştunuzmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?