hımm yer yada yo yok o sana c vitamini yedirir kandıyık yapma kız tocene kızacaksa çık zaten kimsecikler kalmadı sorun yaşamagidicem amma gidemiyorum toce dicek gelince, hastayım diyosun pc başındasın ne ayak,bende dicem kk da c mitaaamini veriyolar ona sıraya girdiydim.yir mi acebooo
deli kıs seni deliiiopuyorumnanaktan
canım bak ilaçta kullanmışsın iğne ve stres bunlardanda oabilir gecikmesi ama umutsuz oluyum dedim deme lütfen umudun olsun umutsuzsan zaten başlamasaydın nasılsa olmıcak diye düşünürsen allah korusun olmaz zaten o düşüncedeki kişinin stressiz olmaması mümkün deği onun için pozitif düşün
tam abu akşam başlıyorum inşallah dondurumuşla başamadan önce bildiğim ne varsa okumak istiyorum çünkü okudukça umutanıyorum sağol canım bakarım olmuyo o zaman yardım dierim allah razı olsun
güle güle durucukkk ege beyi kokla yerimize ciğerine çekesiye kadar hemdeeopuyorumnanaktan
evet canimtanismadik hic ben uzun zamandir girmiyodum nete....benim adim dilek 4 yillik evliyim bebek yok tedavide turkiyeye gittikce oluyorum dr hic bir sorun yok diye bagiriyo 2 yildir ama bebekte yok yalnizca esimin degerler biraz dusuk oda bebege engel derece deyilmis bu yilda hap verdi bide cetletme ignesi bekliyorum hayirlisi bakalim vardir insallah[/QUOTE
memnun oldum dilek ben de melike büyük olanı ama minnak derler bana he he ,bende 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz ama olmuyor herşey normal aynen sende olduğu gibi bekjleyin dedi dr bekliyoruz amma bende sabır kalmadı bayramdan sonra gidicem mutlaka.herhangş bir tedavş görmedim sadece bir ara klomen kullandım o kadar.Rabbim herkese hakkında hjayırlısını versin
hayirlisi canim olucak insallah sadece biraz sabir...grs sonra ben kaciyorum hadi kib by by
hadi git yat dinlen canım ii akş.tubikim saaada hayırlı akşamlar bende acık uzanıyım zati hastayım diye konferanstan bilem kaçtım eve geldim kendimi yalanlamadan hasta olduğum bilinciyle yatayım accık öperim hepinizi,dilekcim sanada iyi akşamlar
hoşgeldin canım bizer iyiyiz ya seniyi akşamlar kızlar pek giremedim 2 gündür apartmanda yeniyim komsular geliyorlar beni davet ediyorlar sagolsunlar pek vaktim olmadı nasılsınız bakem
inşalahh aplammmm gıı walla herkes rahatlkıcakk komşularda müzdariphiç sanmam nurcanım ya ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum belki bi mucize olur kim bilirboshayallersmileufoyu banyoma aldım komşum saolsun geldi ovdu sıcak suyla az daha rahatım şimdi ama feciş bi ağrıymış anlatamam bıcak gibi saplanıyo nesef aınca bile
durucuk babannemiz rahatsızmış geçmiş olsun inşalah başırılı bi ameliyat atlatır alah şifasını versin elden avuca düşürmesin inşallah:Saruboceq:
ımmmm yanlış anamadıysam annecikte hastaymış ve iyileşme yolundaymış hmmm geçmiş olsun
nihayet bi relax gördüm sen, nihayet:bbo:hayırlısıyla bi kucağına alsaydın snedne çok ben rahatlıcamkaydirigubbakcemile3
yaff bende çok yıkıyorum anamm bide havalarr yüzünden milet kapmış şifayı ben uzak durum en iyiisi herkestenbende hamileliğin son zamanlarında pürelle ellerimi sabahtan akşama kadar ovuyordum grip slgını vardı yaa
hoşgeldin tosti ben kaçanzi hemide dün sana selam verdim neyen almadın bakem yoksam benş görmedin miiiii
hoşgeldin dilek aramıza RABBİM gönlüne göre versin inşallah sende kavuşursun bir an önce meleğine canım opuyorumnanaktanevet canimtanismadik hic ben uzun zamandir girmiyodum nete....benim adim dilek 4 yillik evliyim bebek yok tedavide turkiyeye gittikce oluyorum dr hic bir sorun yok diye bagiriyo 2 yildir ama bebekte yok yalnizca esimin degerler biraz dusuk oda bebege engel derece deyilmis bu yilda hap verdi bide cetletme ignesi bekliyorum hayirlisi bakalim vardir insallah
aminnn canım inşallah zemuszemuskızlar sayfa açık bi anacığımın sesini, duyayım geldiğimde gitmiş olabilirsiniz onun için şimdiden hayırlı akşamlar diiyorum hepinize bugün mübarek cuma akşamı rabbim gönlümüzden geçen tüm güzellikleri kabul edip bizlere nasip etsin
ne veda edermişim beaa:1shok:
inşallah canım geri çevirmesin YÜCE YARADAN RABBİM dualarımızı kabul etsin bizi bekletmesin daha fazla yavrucuklarımızı kucağımıza almayı sıcak yuvamızda onlarla huzur sağlıkla mutlu olmayı nasip etsin inşallah AMİN AMİN AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN
Canlaım çok teşekkürler inşalah hepimiz kavuşacağız meleklerimize.Ben yarın doktora gidiyorum ve rahime su doldurarak ultrason bakılacakmış.hiç yaptıran varmı acaba?Rahimim sağlıklıysa önümüzdeki ay tüp deniycez.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun!İnşallah!Önce herkese sonra kendime dua ederim her zaman.Burada dua da paylaşılıyor sanırım.Bende okuyabilirimarkadaşlar.Bize tek yardım edecek Allah ve birbirimize edeceğimiz dualardır...Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah ,bizimde....Sevgiyle kalın...allah razı olsun canım
kedersizim hakkını helal et rabbim bu melek gibi kalbi olan arkadasımın gönlüne göre versin
inş. serabım hepimize şifa olur
:roflol::roflol: sen cok yaşa kedersizim:roflol:
hoşgeldin kedersiz ananın topiğine arkadasım rabbim büyük inş. melegine kavuşucaksın :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?