Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gidicem amma gidemiyorum toce dicek gelince, hastayım diyosun pc başındasın ne ayak,bende dicem kk da c mitaaamini veriyolar ona sıraya girdiydim.yir mi acebooo
hımm yer yada yo yok o sana c vitamini yedirir kandıyık yapma kız tocene kızacaksa çık zaten kimsecikler kalmadı sorun yaşama

bende oyle dusunuyorum canim bekliym bakalim hayirlisi neyse ben kaciyorum hadi kib by

tubikim saaada hayırlı akşamlar bende acık uzanıyım zati hastayım diye konferanstan bilem kaçtım eve geldim kendimi yalanlamadan hasta olduğum bilinciyle yatayım accık öperim hepinizi,dilekcim sanada iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar pek giremedim 2 gündür apartmanda yeniyim komsular geliyorlar beni davet ediyorlar sagolsunlar pek vaktim olmadı nasılsınız bakem

hoşgeldin tosti ben kaçanzi hemide dün sana selam verdim neyen almadın bakem yoksam benş görmedin miiiii

hadi git yat dinlen canım ii akş.
iyi akşamlar kızlar pek giremedim 2 gündür apartmanda yeniyim komsular geliyorlar beni davet ediyorlar sagolsunlar pek vaktim olmadı nasılsınız bakem
hoşgeldin canım bizer iyiyiz ya sen

inşalahh aplammmm gıı walla herkes rahatlkıcakk komşularda müzdarip
bende hamileliğin son zamanlarında pürelle ellerimi sabahtan akşama kadar ovuyordum grip slgını vardı yaa
yaff bende çok yıkıyorum anamm bide havalarr yüzünden milet kapmış şifayı ben uzak durum en iyiisi herkesten

Allahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN

hoşgeldin dilek aramıza RABBİM gönlüne göre versin inşallah sende kavuşursun bir an önce meleğine canım opuyorumnanaktan

aminnn canım inşallah zemuszemus

inşallah canım geri çevirmesin YÜCE YARADAN RABBİM dualarımızı kabul etsin bizi bekletmesin daha fazla yavrucuklarımızı kucağımıza almayı sıcak yuvamızda onlarla huzur sağlıkla mutlu olmayı nasip etsin inşallah AMİN AMİN AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar okuduğum 10.000 ihlasın duasını nasıl yapacağımı araştırırken hoşuma gitti bende sizlerle paylaşmak istedim
bu arada ihlasın duasını nasıl alacağımı bulamadım
NURCAAAAAAAAAN

yarın duanıza katılmaya çalışıcam olurda katılamazsam benim dua içinde bi amen dermisiniz rica etsemopuyorumnanaktan
gerçi birazdan namaz kılıp hatim duasınıokucam od aolur heralde ama en azından sizlerin duası alındıktan sonra birde benim için amin derseniz sevinirm canım allah razı olsun hepimizden inş:Saruboceq:

günaydınlar olsu herkeslere gül demetimiz müessesemizin gebelere hediyesidir... :)) bu ışıltılı kaplerde gebe kalmayı bekleyen hemcinslerim içindir....:)))

çaktırmayın resim eklemeyi öğremdim ya topiği pavyon tabelasına çeviririm artık ışıl ışıl :))

geliyorum gidiyorum kimseer yokki bişey danışayım ne oldu kurudu bu topik bu akşam yaaaa
nerde dünki şenlik

Son düzenleme:
son olarak pavyon tabeasından kastım sade ce sadece ışıltılı kalpler içindi asla ve asla kur'an yazıları için dilim varmaz demeye haşa..
eleştiri odağı olmamak için açıklama gereği duydum hanımcıklar
yaw canım sıkılıyo heriftede bi hal var bugün ne konuştu ne söledi yedi içti tv izledi nete takıldı şimdi yatıverdi sıkılıyorum ama ya neyse ben kur'ana yöneleyim

SANA GELİYORUM ALLAH'IM :bbo:

Canlaım çok teşekkürler inşalah hepimiz kavuşacağız meleklerimize.Ben yarın doktora gidiyorum ve rahime su doldurarak ultrason bakılacakmış.hiç yaptıran varmı acaba?Rahimim sağlıklıysa önümüzdeki ay tüp deniycez.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun!İnşallah!Önce herkese sonra kendime dua ederim her zaman.Burada dua da paylaşılıyor sanırım.Bende okuyabilirimarkadaşlar.Bize tek yardım edecek Allah ve birbirimize edeceğimiz dualardır...Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah ,bizimde....Sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…