Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubişimm bapıyonn gııııııı kocişin gelme saatii geldii bebekimm seni öpüpp kaçıyommm bennn ver bi nanakkkkkkkk
öp hade öpppp ne yapam bebem zaman öldürüyorum pc başında başım ağrıyo keyifsizim az ya adet yaklaştı ya onun huzursuzluğu harelde ..hadi git bitanemm ii geceler allaha emanetsiniz bebenle öperim ikinizide komacannopuyorumnanaktan

hemide kocamancanak öptümmmm
canım benim kıyamam kıss adet gelmez inşalahhh bebekimm biraz meyve ye kıss
sende Allaha emanet ol datlummm bizde öptükk teyzesi

aboo canımm hamburger istedii beaa nasılda reklamını yapıyorlarrr
heee oldu bu saatte lülülülülülükız sende bi alemsin valla hayırlısıyla bi doğursaydın :Saruboceq:
belkide hamilelik böyle bişey her saat her gün ayrı bişey aşermektir ne bilem sanki kaç defa hamile kalmışım boshayallersmile
bakma sen bana eğer yiyesin varsa eşin gelmediyse iste imkanı varsa getirsin dicem ama onlarada dikkat et çok sağlıklı olduğunu söleyememm

arkadaşlar ben bulutcuk için kalan 70 i aldım allah nasip ederse yarın okumayı düşünüyorum ikindi vakti duaların kabul vakti derler ya ondan..ama normal gününü şaşmazsa yarın adet günüm gerçi azcık göğüslerimde şişliğin dışında bi belirti yok ama olaki yarın olursam ki inşallah olmam öle görünüyo
aldığım sayıyı paylaşabilirim bilginiz olsun
bulutcuk için kesinlikle okumak istiyorum yani burdaki herkes için benimde azda olsa katkım olsun istiyorum inşallah olmazda bitirmiş olurum yarın .. tedbir amaçlı sölemek istedim yanlış anlamayın hanımlar

iyi akşamlar kedersiz dua da beni unuttu sanırım ismim gecmedi bile cok üzüldüm neyse okuyan herkesten allah razı olsun

iyi akşamlar kedersiz dua da beni unuttu sanırım ismim gecmedi bile cok üzüldüm neyse okuyan herkesten allah razı olsun

canımcım ben bununla ilgili yazmıştım okumaıdn sanırım opuyorumnanaktan
bu arada nurcanla konuştuk canım iki defa yazmış biri azra için birisi nurcan için öle sölüyo geçmişe bak iki tane dua var canım boşuna üzüyorsun kendiniii

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnn

okudunmu tosti bak bu senin için olanı diğeride geçmişte oda nurcan için olanı gözünden kaçmış yani

Son düzenleme:
ebet canım sağlıklı değilmişş
Rabbim inalahh sanada nasib etsin aplamm inşalahh adetin gelmez quzum gıı bi coşarıkk heaa

canım geçmişe bakmadın mı unutulmadın ki bizde elimizden geldiğince yaptıkk
gardaşımda yaptıı

kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz sşzleri çok ama çok özledim yaaaaaaaaaaaaaa..... mafoldumben

kızlar ilk sayfada hamişler listesi var yıldızda listede yoksa hamiş mi baya zamandır giremedim cevaplarsanız sevinirim

kızlar ilk sayfada hamişler listesi var yıldızda listede yoksa hamiş mi baya zamandır giremedim cevaplarsanız sevinirim
hoş geldiiiiinn nerelerdeydin canım oldukça uzun oldu hemde gelmeyeli...
ooo senin gördüğün son enneciğimiz melike ipek ve yıldız sıra bizlerde inşallah:Saruboceq:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
canım büyük geçmiş olsun yaaaa tühhh beee psikolojin altüst olmuştur canım benim Rabbime emanetiz inşallah belalardan uzak kalırız :Saruboceq: olumunekankayizsmile

canım benim çok çok geçmiş olsun o adamıda ALLAH ıslah etsin diyorum.... ALLAH tan kimsenin canı yanmamış.... ne oluyo insanlara böle..... lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…