öp hade öpppp ne yapam bebem zaman öldürüyorum pc başında başım ağrıyo keyifsizim az ya adet yaklaştı ya onun huzursuzluğu harelde ..hadi git bitanemm ii geceler allaha emanetsiniz bebenle öperim ikinizide komacannopuyorumnanaktantubişimm bapıyonn gııııııı kocişin gelme saatii geldii bebekimm seni öpüpp kaçıyommm bennn ver bi nanakkkkkkkk
öp hade öpppp ne yapam bebem zaman öldürüyorum pc başında başım ağrıyo keyifsizim az ya adet yaklaştı ya onun huzursuzluğu harelde ..hadi git bitanemm ii geceler allaha emanetsiniz bebenle öperim ikinizide komacannopuyorumnanaktan
heee oldu bu saatte lülülülülülükız sende bi alemsin vallaaboo canımm hamburger istedii beaa nasılda reklamını yapıyorlarrr
iyi akşamlar kedersiz dua da beni unuttu sanırım ismim gecmedi bile cok üzüldüm neyse okuyan herkesten allah razı olsun
aminnnnnnnnnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ AZRAYA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
ebet canım sağlıklı değilmişşheee oldu bu saatte lülülülülülükız sende bi alemsin vallahayırlısıyla bi doğursaydın :Saruboceq:
belkide hamilelik böyle bişey her saat her gün ayrı bişey aşermektir ne bilem sanki kaç defa hamile kalmışım boshayallersmile
bakma sen bana eğer yiyesin varsa eşin gelmediyse iste imkanı varsa getirsin dicem ama onlarada dikkat et çok sağlıklı olduğunu söleyememm
iyi akşamlar kedersiz dua da beni unuttu sanırım ismim gecmedi bile cok üzüldüm neyse okuyan herkesten allah razı olsun
hoş geldiiiiinn nerelerdeydin canım oldukça uzun oldu hemde gelmeyeli...kızlar ilk sayfada hamişler listesi var yıldızda listede yoksa hamiş mi baya zamandır giremedim cevaplarsanız sevinirim
bende beğenerek ekledima ma baktıkça bende bitiyorum değişcem hemmenn:çok üzgünüm:tubişimm gı avatarına bittimmmmmmmmmmm ya maşalahhhhhhhhhhh
bende beğenerek ekledima ma baktıkça bende bitiyorum değişcem hemmenn:çok üzgünüm:
canım büyük geçmiş olsun yaaaa tühhh beee psikolojin altüst olmuştur canım benim Rabbime emanetiz inşallah belalardan uzak kalırız :Saruboceq: olumunekankayizsmilekızlarr çok kötü bişey olduuu bizim komşunun evli kızı eşinden dayak yemiş yazık çok çekiyordu hep duyuyorduk artık dayanamayıp dün baba evine döndü dün ...ben balkona serdiğim kilimleri topluyordum bir baktım kızın kocası elinde tüfekle eve baskın yaptı kaynanasıda o anda bahçede komşusuyla konuşuyorlardı damat tüfeklee kaynanasının üstüne yürüdü ateş açtı allahtan değmedi sonra adam binaya girdi kaç defa silah patlattı aradan 20 sn falan geçmeden bir araba geldi damadın akrabalarıydı herhalde adamdan silahı aldılar kaç kişi zor zabtetiler adamı ..kızlarr bütün bunlar gözümün önünde oldu hala elim ayağım titriyoo
kızlarr çok kötü bişey olduuu bizim komşunun evli kızı eşinden dayak yemiş yazık çok çekiyordu hep duyuyorduk artık dayanamayıp dün baba evine döndü dün ...ben balkona serdiğim kilimleri topluyordum bir baktım kızın kocası elinde tüfekle eve baskın yaptı kaynanasıda o anda bahçede komşusuyla konuşuyorlardı damat tüfeklee kaynanasının üstüne yürüdü ateş açtı allahtan değmedi sonra adam binaya girdi kaç defa silah patlattı aradan 20 sn falan geçmeden bir araba geldi damadın akrabalarıydı herhalde adamdan silahı aldılar kaç kişi zor zabtetiler adamı ..kızlarr bütün bunlar gözümün önünde oldu hala elim ayağım titriyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?