Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar çok ama çok yoğun bir haftanın sonuna geldim çok şükür.. .. o kadar ypğun geçtiki anlatamam... tam 4 gün misafirim vardı..... bitek dün rahattım oda eltim halı yıkadı ona yardım ettim bugünde böle geçti... birazdan evi silip süpürücem hafta içi elim değmez.. yarın üğne oyası kursum var ondan önce doktora gidicem.... sizleri çok özledim kızlar yaaa...... olumunekankayizsmile

bulutum canım benim bu hafta sana okunuyomuş banada 30 tane yazarmısın canım.... şimdiden ALLAH duanı ve muradını kabul etsin inş..... o güzel yuvana hayırlı evlatlar nasip etsin inş........ :Saruboceq:

AMİNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq:

KIZLAR SİZLERE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM... ŞİFACIM SENLEDE KONUŞMAK NASİP OLMADI GEÇMİŞİ OKUYOSUN HERALDE.... HEPİNİZE HAYILI VE BOL HAMİŞLİ HAFTALAR DİLİYORUM VE SİZLERİ ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM.......... olumunekankayizsmile

canım kusura bakma evet geçmişi okuyordum sonra telefon görüşmesi yaptım şimdi geldim ama kaçırmışım seni :gitme: sağol canım sanada hayırlı geceler boshayallersmile aminnnnnnnnnnnn o güzel gönlüne sağlık Rabbim kabul buyursun inşallah dualarımızı :Saruboceq: olumunekankayizsmile bende seni öpüyorum canım görüşmek üzere kendine cici bak kolaylıklar opuyorumnanaktan

hoş geldiiiiinn nerelerdeydin canım oldukça uzun oldu hemde gelmeyeli...
ooo senin gördüğün son enneciğimiz melike ipek ve yıldız sıra bizlerde inşallah:Saruboceq:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım evet baya zaman oldu kayınvalidem ameliyat falan oldu yarında babam anjıyo olucak koşuşturmadan giremedim canım melikeden haberim vardı ipeğede hayırlı olsun yıldızcığımın adınada çok çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah Rabbim bizede nasip etsin inşallah..

kızlar yine ben geldim ama kimsecikler yok evet şifam seninşe şöle iki lafın belini kıramadık bacım..... olsun gönüller bir olsun yine karşılaşırız canım.. okuduğum kadarıyla yeni evine taşınmışsın canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin inş. sana ve eşine sanş getirir canım.... en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım..... :Saruboceq:

canım hoş geldin ve çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım..... opuyorumnanaktan

kızlar sizinle bişey paşlaşacam KUR'AN-I KERİM de geçen ŞURA süresinin 49-50. ayetlerini bol bol okumamız gerekiyomuş canlarım..... çocuk için....... ne olur elinizden geldiği kadarıyla okuyalım canlarım belki bi vesile olur ve meleklerimize kavuşuruz.....

canım hoş geldin ve çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım..... opuyorumnanaktan

sağol canım teşekkür ederim hepinizi merak ediyordum yıldızda hamiş olmuş çok sevindim valla sanki kendim hamiş olmuşum kadar sevindim Rabbim bizede nasip eder inşallah

cicişim hayrola doktora nedne gidiyosunki bişeymi var
geçmiş olsun canım valide iyidir umarım...
bizde çok hemde çoooooook sevindik her hamiş haberini aldığımız arkadaşlarımız için darısı bizlerin başına inş...

slm arkadaşlar kimse yok ama yazmak istedim bulut arkadaşımız için kalan 70 i almıştım ama ne yazıkki hasta oldum sölemekk için geldiğimde kimse yoktu denk getiririm deyip çıtkım bugünde memleketten annem ve yanında misaifr geldi giremedim şimdi yazayım sabah liste düzenlenir dedim..
bulutcuk lütfen kusura bakma canım kalanlarını istekli aldım ama hasta oldum canım inan üzüldüm çünkü herkese nefesim yettiği kadar okumak istiyorum az yada çok belki benim duam vesile olur diyorum ama nasip değilmiş bidahaki sefere canım...:çok üzgünüm:
opuyorumnanaktan

*GÜNAYDIN*
*GÜNAYDIN*

[FONT=times new roman,serif]*GÜNAYDIN*[/FONT]
[FONT=times new roman,serif]*GÜMAYDIN*[/FONT]
MUTLU HAFTALAR CANIM ARKADAŞLARIM ŞİMDİDEN HERKESE AYRI AYRI GÜNAYDIN ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM HEMDE KOMACAN OLANINDAN opuyorumnanaktan

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.

Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İlk kendine günaydın de uyanırken...
Ve ilk kendine gülümse aynalarda...
Bir tatlı söz söyle kendine tebessüm et...
Ve umursa kendini teşekkür et....
Sevmekle başlar herşey kendini sev....
Ve paylaştıkça çoğalır sınırsız ver....
Dost ol kendine dürüst ol....
Bir sevda sun yalansız....
Ve dokun kendine hesapsız....
İlk kendine günaydın de uyanırken....
Ve ilk kendine gülümse aynalarda....
Sonra göreceksin binlerce yüzde kendi yansımanı....

GÜNAYDIN.. ne kadar yakisiyor bu söz sabahlara, hiç kafa yordun mu anlamina, tüm içtenligiyle, süslü tazelik, kadere bulasmamis bebek safliginda bir güzellik, ne merhabanin soguklugu, ne elvedanin buruklugu hiç biri dokunamaz ona, simdi gönülden kalbe süslenen bir duyguyla GÜNAYDIN SANA

ŞenizŞenizŞeniz

günaydınlar herkese hayırlı bir hafta diliyorum
kızlar duam yapılmış kusura bakmayın kaçırmışım o sayfayı

bulut kalan 40 taneyi ben alıyım canım eğer sonradan almak isteyen olursa
benim aldıklarımdan veririz isteyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…