Sağolasın ipeğim....tamam...nasılsın..minik meleğimiz nasıl...kalp atışınada az kaldı...inşallah rabbim kucağına alıp onun cennet kokusunu kokladığın günleride nasip edecek....
Ayyyyy canım çok şükür kalp atışınıda duydun..onun pıt pıt atan kalbini....allahım inşallah bizlerede nasip eder....
canım evet taşın yerleş telaşesindeydik atlattık gelen-giden misafirler oluyor sağolsunlar amin canım benim aminn inşallah yeni evin şansı Rabbim diledikten sonra nasip olur inşallah :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5 elbette canım dün görüşemedik ama görüşürüz acısını çıkarırız inşallah olumunekankayizsmilekızlar yine ben geldim ama kimsecikler yok evet şifam seninşe şöle iki lafın belini kıramadık bacım..... olsun gönüller bir olsun yine karşılaşırız canım.. okuduğum kadarıyla yeni evine taşınmışsın canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin inş. sana ve eşine sanş getirir canım.... en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım..... :Saruboceq:
iyiyim canım sen nasılsın cumartesi günü doktora gittik gayet iyi görünüyodu
kesenin içinde bebek ve kalp atışını gördük 10 gün sonra gel kalp atışınıda dinletirim dedi ..allah inşallah buradaki bütün arkadaşlarımada nasip etsin ...evet canım artık
kimseler gelmez oldu böyle giderse topik tarih olucak :gitme:
ooohhh haberler süper maşallah canım inşallah sıkıntısız gebelik dönemi yaşarsın :Saruboceq: olumunekankayizsmileiyiyim canım sen nasılsın cumartesi günü doktora gittik gayet iyi görünüyodu
kesenin içinde bebek ve kalp atışını gördük 10 gün sonra gel kalp atışınıda dinletirim dedi ..allah inşallah buradaki bütün arkadaşlarımada nasip etsin ...evet canım artık
kimseler gelmez oldu böyle giderse topik tarih olucak :gitme:
ooohhh haberler süper maşallah canım inşallah sıkıntısız gebelik dönemi yaşarsın :Saruboceq: olumunekankayizsmile
selammmmmmmmmm kızlar nabersiniz ipeğim mercimeğimizi gördünmü çok şükür canım
darısı burdaki diğer arkadaşlrımın başına hepsinin o duyguyu tatmasını diliyorum
iyidir duru sen nasılsın evde olmak güzelmi .....çok şükür canım gördüm mercimeği
darısı bütün arkadaşlarımızın başına bende çok istiyorum bütün kızların bu haberi vermesini
canım evde olmak iyi ama bebkle bişi anlamıyosun ki sabahtan beri beyefendinin istekleri ön planda uykudan uyanıp bana bakıyo sonra yine uyuyoo
inşallah arkadaşlarımızn hepsi bu haberi verecek en kısa zmanada
amin canım allah sizlerin haberini almayı nasip etsin en kısa zamandaselam arkadaşlar nasılsınız 4 gündürmisafirim vardı dün gitiler iş falan yaptım anca girebildim sizleri özledim .
Ipekcim bebişini görmüşsün çok sevindim canım inşallah hayırlı sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin
kızlar eksik ayetel kürsi varsa okunacak bende alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?