Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bulut için ayetel kürsi listesi

ipek ...... 90
melike ...50
şifaa .......63
tosti.........50
maiberf...30
leydim 30

Sağolasın ipeğim....tamam...nasılsın..minik meleğimiz nasıl...kalp atışınada az kaldı...inşallah rabbim kucağına alıp onun cennet kokusunu kokladığın günleride nasip edecek....

Kimsecikler yok...bizim topik hafta başından sesiz....hadin kızlar gelin iki sohbet edelim...hafta sonu neler yaptınız anlatın bakemmmmmm

Sağolasın ipeğim....tamam...nasılsın..minik meleğimiz nasıl...kalp atışınada az kaldı...inşallah rabbim kucağına alıp onun cennet kokusunu kokladığın günleride nasip edecek....

iyiyim canım sen nasılsın cumartesi günü doktora gittik gayet iyi görünüyodu
kesenin içinde bebek ve kalp atışını gördük 10 gün sonra gel kalp atışınıda dinletirim dedi ..allah inşallah buradaki bütün arkadaşlarımada nasip etsin ...evet canım artık
kimseler gelmez oldu böyle giderse topik tarih olucak :gitme:

Ayyyyy canım çok şükür kalp atışınıda duydun..onun pıt pıt atan kalbini....allahım inşallah bizlerede nasip eder....

Son düzenleme:
canım evet taşın yerleş telaşesindeydik atlattık gelen-giden misafirler oluyor sağolsunlar amin canım benim aminn inşallah yeni evin şansı Rabbim diledikten sonra nasip olur inşallah :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5 elbette canım dün görüşemedik ama görüşürüz acısını çıkarırız inşallah olumunekankayizsmile

ooohhh haberler süper maşallah canım inşallah sıkıntısız gebelik dönemi yaşarsın :Saruboceq: olumunekankayizsmile

kızlar naber ben bulut için ayetel kürsi okudum çok vaktim yok haber vermek için girdim birazdan çıkacam cuma gününden düne kadar misafirler vardı eltim çocukları ,eşimin halası ev oldu dandini onlar gidincede akşam olmuştu hiç bi iş yapamamıştım hemde acayip yorgundum dinlendim bi güzel işlere koyulmam lazımm

selammmmmmmmmm kızlar nabersiniz ipeğim mercimeğimizi gördünmü çok şükür canım
darısı burdaki diğer arkadaşlrımın başına hepsinin o duyguyu tatmasını diliyorum

selammmmmmmmmm kızlar nabersiniz ipeğim mercimeğimizi gördünmü çok şükür canım
darısı burdaki diğer arkadaşlrımın başına hepsinin o duyguyu tatmasını diliyorum

iyidir duru sen nasılsın evde olmak güzelmi .....çok şükür canım gördüm mercimeği
darısı bütün arkadaşlarımızın başına bende çok istiyorum bütün kızların bu haberi vermesini

canım evde olmak iyi ama bebkle bişi anlamıyosun ki sabahtan beri beyefendinin istekleri ön planda uykudan uyanıp bana bakıyo sonra yine uyuyoo
inşallah arkadaşlarımızn hepsi bu haberi verecek en kısa zmanada

canım evde olmak iyi ama bebkle bişi anlamıyosun ki sabahtan beri beyefendinin istekleri ön planda uykudan uyanıp bana bakıyo sonra yine uyuyoo
inşallah arkadaşlarımızn hepsi bu haberi verecek en kısa zmanada

öyle oluyo hep onlara göre hareket ediliyo annemde öyle
abimin kızıyla uğraşıyo bütün gün hanımefendinin istekleride ihtiyaçlarıda bitmiyo

selam arkadaşlar nasılsınız 4 gündürmisafirim vardı dün gitiler iş falan yaptım anca girebildim sizleri özledim .
ipekcim bebişini görmüşsün çok sevindim canım inşallah hayırlı sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin

selma kizlar ne yapiyorsunuz
kizlar kusura bakmayin benim ailevi sorunlarimdan dolayi giremiyorum biliyorsunuz durumumu
kizlar bu arada ben tosti icin okumustum
bu hafta da almak istiyordm ama hasta oldum haftaya alirim bende
kizlar sizleri seviyorum

amin canım allah sizlerin haberini almayı nasip etsin en kısa zamanda
kızlar eksik ayetel kürsi varsa okunacak bende alabilirim

40 tane kalmıştı ben aldım istersen o 40 taneyi sana verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…