Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ilginç bir hikaye peki eşin neden annesiyle şimdi görüşmek istemiyorki sonuçta onu zorla koparmışlar annesinden

banada çok ilginç gelmişti annesiyle görüşüyo beraber oturuyoruz babannesiyle görüşmüyodu geliyormuş yoldaymış altından ne çıkacak merak ediiyorum doğrusu

banada çok ilginç gelmişti annesiyle görüşüyo beraber oturuyoruz babannesiyle görüşmüyodu geliyormuş yoldaymış altından ne çıkacak merak ediiyorum doğrusu

hıı şimdi anladım bende kedersiz gibi annesiyle görüşmüyo anladım bilmiyorumkismile ama neyseki öyle değilmiş :umursamaz: bencede var ozaman bir karın ağrısı hayrolsun canım eyvahedigeldismile

hmmm tamam canım şimdi anladım ..bende merak ettim şimdi bizi hemen haberdar et tamamıbilmiyorumkismile

ipek ve sevdam sizler tedavi için menegon iğnesimi kullanıyordunuz ...umutsuz diye bir arkadaşımız vardı hatırlıyormusunuz ..aşılama tedavisine başlamıştı ama tedavisi yarım kalmış 30 yumurtası olduğu için tedavisi iptal olmuş ..elinde 2 kutu açılmamış menegon iğnesi var uygun fiyata satacağını söylüyo haberiniz olsun ..bide hemen tedaviye başlıyacak olana ve ihityacı olana (sanırım açılmış ) 2 kutu menegon verecek haberiniz olsun dedim

yok canım ben menegon kullanmadım gerçi ikinci tedavime başlarsam ilaçlarım farklılaşıcakmışta şuan gerekli değil bana canım sağol.Demek yarım kalmış 30 yumurta çok olmuş yaa laelaelaelaelae

sevdam sen hangi ilcı kullanmıştın geçen nevoya menegonum var dememişmiydin yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

ben hiç bilmiyorum canım kararsızım ben bu işi tamamen eşime ve doktora bıraktım ikisinin elindeyim
ben bu konuda sağlıklı karar verebildiğimi sanmıyorum moral bozukluğu ile yanlış karar verebilirim

ben hiç bilmiyorum canım kararsızım ben bu işi tamamen eşime ve doktora bıraktım ikisinin elindeyim
ben bu konuda sağlıklı karar verebildiğimi sanmıyorum moral bozukluğu ile yanlış karar verebilirim

canım bak sana tüp bebek dediğimiz zaman sani bize kızıyor gibisn ben öyle h,sediyorum bilmiyorumkismileben ve sevdam sana tüpbebek dediğimiz zaman sen bize sanki tüpbebek garantimi diyorsun tamam haklısın ama aşılamadan daha garantili sonuçta tüp tedavisi aşılmaya göre 5 kat daha şans var bence sen şansını aşılamayla daha fazla zorlama canım senin için diyorum yanlış anlama lütfen inan sizin hamile kalmanızı kendimden daha çok isitoyurm :gitme:

anlıyorumm seni canım.eşimde beni aradı sabahleyin moral bozukluğuyla uyanmış arada bir öyle oluyo çocuk mevzusunda.Hemen randevu alalım ve şu tahlilleri yaptıralım diyo.şimdiye kadarda acelesi yok nede olsa zamanımız var dinlenme zamanındayız diyodu.:1no2: diyeceğim her zaman aynı düşüncede olamıyoruz birgün isterken birgün istemiyoruz.Sende en yakın zamanda kendini topla canım dinlen biraz sonra bir bakmışsın yine aynı zamanda başlamışız:lepi:

a.s a.s a.s alkisalkisalkis

Günaydın kızlar...
Ben yine çok kötüyüm... doktordan az önce geldim... ve bugünden itibaren hastaneye yatışım yapılacak..:gitme: sanırım 3 veya 4 gün hastanede doktor gözetiminde olacağım... o yüzden burda olamıyacağım...:gitme: nolursunuz bana çok dua edin... şuan evdeyim eşyalarımı toplamaya geldim... birde duş alacam... ve öğleden sonra hasteneye gidip yatış işlemlerimi yapacam... sizleri habersiz bırakmak istemedim... bu süreç içerinde salatı tefriciye okuyamayacam ama 500 tane sözümde durup anneme veya bir arkadaşım var ona verecem o okuyacak... dualarınıza herzamankinden daha çok ihtiyacım var...
:gitme:

aşkolsun kedersizim kızmıyorum neden kızayım sadece ben tüp bebeğede çok umutlu bakmıyorum
bu kişisel bir durum mantığım şu benim olmazsa ondada olmaz yani kendimi tüp bebekle olacak fikrine
alıştırmak istemiyorum açıkçası korkuyorum büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz çünkü biliyosun
birde şöyle bir durum da var ben tek başıma karar vermek istemiyorum eşim ne istersen o istersen tüp bebek desede biliyorumki içten içe aşılamadan yana bir kere oldu bir daha neden olmasın düşüncesinde onunda gönlü olsun istiyorum bakalım hele bi aybaşı olayım karar veririz

çok geçmiş olsun canım dualrımız seninle ..kendine ve melegine dikkat et..öpüyorum

ahh canım yaa yinemi çok geçmiş olsun canım ALLAHA emanet olun .dualarımız seninle olucak birtanem İNŞALLAH daha iyi olacaksın :teselli:

canım benim allah yardımcın olsun üzme kendini moralli ol biz sürekli sana dualar ediyoruz inşallah bu zor günlerin geçicek canım çok geçmiş olsun

haklısın olmadığı zamanda büyük hayal kırıklığına uğruyor insan ... tamam canım eşinle oturur konuşursunuz hakınızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…