iyiyim canım haftasonum yoğundu cumartesi gün yapıyoruz ıoraya gittim pazar günüde direksiyon dersi
vardı ona gittim ordan çıkınca eşimle biraz gezdik tefriciye okuyamadım ama şu anda okuyorum benim ezberimde olduğu için ben işyerinde çok raha okuyorum cuma günü nevonun 170 tanesini okumuştum
yıldızada 124 tane okumuştum şimdi tekrar başlarım benden yana sıkıntınız olmasın çok büyük bir aksilik olmadıkça allahın izniyle aldıklarımı eksiksiz bitiiririm sen nasılsın kedersizim
gunaydin.canim benim,cok tesekkur ederim,ALLAH hepinizden razi olsun,kayinvalidene de tesekkurlerimi ilet.bu arada benim ismim ULDUZ,nevom da yazmisdi,ben de hatirlatiyim dedim.RABBIM butun dualarimizi kabul etsin,insallah ben de senincin okurum bitanem,her sey guzel olacak ben buna inaniyorum.sen de inan.:1hug:
kedersizim sorma ya dreksiyon dersi zor ya şu sınavı ilk girişte verip kurtulurum inşallah
selam kızlar nasılsınız?
kedersizim sorma ya dreksiyon dersi zor ya şu sınavı ilk girişte verip kurtulurum inşallah
selam kızlar nasılsınız?
sevdam hoşgeldin nasılsın
tuyaneda iyiyiz canım sen nasılsın
iyiym bende uykusuzum birazda halsizim ilçatan sanırım düzelir diye umuyorum misafirim gelicek eşimin babannesi onu bekliyorum 2.çay yapışım gelsede karın ağrısını anlasak meraktan çatlıcaz:)
a..s canım ben iyim saol seni sormalı sen nasılsın yumurtaların durumu nasıl kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım ben iyiyim canımmm pazartesi günleri pek iyi olmuyorum ama bugün daha iyiyim kaydirigubbakcemile2
hayırdır birşey için mi gelecek acaba :uhm:
eda senin karnınmı ağrıyor neden bir dra görünmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?