Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyim canım haftasonum yoğundu cumartesi gün yapıyoruz ıoraya gittim pazar günüde direksiyon dersi
vardı ona gittim ordan çıkınca eşimle biraz gezdik tefriciye okuyamadım ama şu anda okuyorum benim ezberimde olduğu için ben işyerinde çok raha okuyorum cuma günü nevonun 170 tanesini okumuştum
yıldızada 124 tane okumuştum şimdi tekrar başlarım benden yana sıkıntınız olmasın çok büyük bir aksilik olmadıkça allahın izniyle aldıklarımı eksiksiz bitiiririm sen nasılsın kedersizim

desene hafta sonun dolu dolu geçmiş ne güzel...direksiyon dersi nasıl geçiyor zor işmiaklinialirimsmile

yok canım ne sıkıntısı olacak burda okuyan herkes eminim kendisi için okuyor gibi okuyordur a.s

benim dünür 2 gündür yok adet oldumu acaba:uhm: şu kızlar bizi merakta bırakmayı ne çok severler yahuu:mymeka:

herkese günaydınlarrr nasılsınız bakalımm
bende tefriciyeden nevoma 378 tane okudum zemuszemus bitince yıldıza başlıcam inş.

ismini biliyorum bitanem annemede söyledim rabbim inşallah kabul eder niyetin olurda bebişin gelir bizde teyze oluruz...

iyiym bende uykusuzum birazda halsizim ilçatan sanırım düzelir diye umuyorum misafirim gelicek eşimin babannesi onu bekliyorum 2.çay yapışım gelsede karın ağrısını anlasak meraktan çatlıcaz:)

sevdam hoşgeldin nasılsın
tuyaneda iyiyiz canım sen nasılsın

hoşbulduk canım ben iyiyim canımmm pazartesi günleri pek iyi olmuyorum ama bugün daha iyiyim kaydirigubbakcemile2

iyiym bende uykusuzum birazda halsizim ilçatan sanırım düzelir diye umuyorum misafirim gelicek eşimin babannesi onu bekliyorum 2.çay yapışım gelsede karın ağrısını anlasak meraktan çatlıcaz:)

hayırdır birşey için mi gelecek acaba :uhm:

a..s canım ben iyim saol seni sormalı sen nasılsın yumurtaların durumu nasıl kaydirigubbakcemile3

walla iki tane kocaman yumurtam vardı geçen gittiğimde hazırda şimdi klomene başladım onunlada oluşacakmış şansın yüksek olur dedi illa birinden biri Allah izin verirse tutar dedi bakalım rabbim ol derse olur...

hoşbulduk canım ben iyiyim canımmm pazartesi günleri pek iyi olmuyorum ama bugün daha iyiyim kaydirigubbakcemile2

hayırdır birşey için mi gelecek acaba :uhm:

walla var bi karın ağrısı benim eşimin babası eşim 2 günlükken vefat etmiş babannede annesinin elinden almış eşimi 11 yaşına kadar babannesini anne biliyormuş eşim babasının mirasından vaz geçmek şartı ile annesini göstermişler eşim görüşmüyo sabah aradı 8.30 da gelicem diye hayla gelicek

ilginç bir hikaye peki eşin neden annesiyle şimdi görüşmek istemiyorki sonuçta onu zorla koparmışlar annesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…