Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tekrar hoşgeldin naagihan::)=).canım ben adet olunca içiyorum sadece sancı için devamlı içmiyorum yane

naber mona neler yapıyosun tatlım var mı bi değişiklik...
Dün antalya tüp bebek merk.ne gittik,görüştük.maddiyatı ayarlayınca başlayacağız.dün eşim test yaptırdı,mail atmışlar sayım yapılamadı diye .önce onu bir anlayalım ne olduğunu.sorun varsa onu çözmek gerek.canımız sıkıldı bu duruma acıkçası biraz.bir de preseed sipariş etiik .gelecek yumurtlama döneminde de onu deneyelim bakalım .hayırlısı

canım gözün aydın.sizin sorununuz neydi?ne zamandır istiyordunuz?nasıl bir yöntem uyguladınız?allah meleğini kucağına almayı nasip etsin.anne ve babasını çok zorlamadan tüp bebeklerle uğraştırmadan geldi.aferin ona.maaşallah

merhaba mona rosa neden sayım yapılmamış tekrarmı eşin gidip test vericek ..demek preseed aldın bir çok kişi o jelle hamile kaldı inşallah sanada faydası olur canım

merhaba mona rosa neden sayım yapılmamış tekrarmı eşin gidip test vericek ..demek preseed aldın bir çok kişi o jelle hamile kaldı inşallah sanada faydası olur canım

sanırım tekrar olur .doktorla görüşemedik.pazar buğün ayrılmış hastaneden.yarın arayacakmış eşimi.tüp bebek denememizde de olmuştu.2 kere arka arkaya istemişlerdi spermleri.sanırım yine öyle olacak.umarım daha ciddi bir sorun çıkmaz

inşallah sonuç sandığınızdan daha iyi çıkar canım eşin beslenmesine dikkat ettimi bu aralar

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................500
selin..........................200
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300
nazraca....................500

toplam 4100 kalan344

canım ben daha önce yazmıştım ama sana da anlatayım benim tüplerim tıkalıymış ben bilmeden 1seneyi gçkin tadavi gördüm hiçbir dr hsg çektir demedi sonra istanbula taşındık dr gittim ilk bende rahim filmi istedi sonra çektirdim 2side tıkalı çıktı 20 kadar da kist varmış açık ameliyat oldum sonra tekrar tedavilere başladım iğneler ilaçlar miliyorsun bunlar hep özelde olduğu için çok yorulmuştuk enson aşılama denedik oda tutmadı birdaha dr gitmiyecem dedim kendi kendime gitmedimde
aşılama olalı 13 ay olmuştu meleğim kendiliğinden annesini üzmeden geldi :ecrin_bebek::ecrin_bebek:inşallah annesinden hiç ayrılmaz sıkı tutunur yarabbim

inşallah eşinde sorun yoktur veeee senin bebişte tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir mona rosa. canınızı sıkmayın nolur... preseedi kullan bakalım umarım fayda görürsün çok kişi fayda gördü. bizde burdan senin bebişe aferin aferin deriz gamyoncuiremsu

yıldızcıma başladım şimdi....100 okudum.işi gücü bıraktım tefriciye okuyorum.böyle giderse okuyamayanlardan alabilirim kızlar .nefesinize sağlık CANLARIM...

a.s.

sağolassın canım.iyi ki varsınız.artık allaha sığındım,ona havale ettim her şeyimi...:Saruboceq::1no2:

iyiym naagihancım dua okuyordum bende ,şimdi gördüm mesajını bizim kızlar geceleri pek takılmaz ama hafta içi gündüz hep burdalar

yıldızcıma başladım şimdi....100 okudum.işi gücü bıraktım tefriciye okuyorum.böyle giderse okuyamayanlardan alabilirim kızlar .nefesinize sağlık CANLARIM...

a.s.

canım ben 1000 tane almıştım 500 tanesini kayınvalidem okucak öyle istedi benimde katkım olsun dedi.hayırlısı rabbim kabul eder inşallah....

canım ben 1000 tane almıştım 500 tanesini kayınvalidem okucak öyle istedi benimde katkım olsun dedi.hayırlısı rabbim kabul eder inşallah....

gunaydin.canim benim,cok tesekkur ederim,ALLAH hepinizden razi olsun,kayinvalidene de tesekkurlerimi ilet.bu arada benim ismim ULDUZ,nevom da yazmisdi,ben de hatirlatiyim dedim.RABBIM butun dualarimizi kabul etsin,insallah ben de senincin okurum bitanem,her sey guzel olacak ben buna inaniyorum.sen de inan.:1hug:

günaydın ipekçim nasılsın hafta sonun nasıl geçti ..tefriciyeleri okudnmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…