Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı günler benim canım arkadaşlarım...nasıllar bakalım...inşallah yolundadır...
kızlar ya ben daha baharımınkinden 5o tane okudum..allah kısmet ederse bitiririm cumaya kadar...
okuyamam diye yıldızdan almamıştım..hafta sonu çok yoğundum....
onun için kimse küsmesin baharınki biterde yıldızdan kalırsa o zaman alırım...şu iki gün okumaya bitirmeye çalışacağım...

ETıPUFUM canım çok geçmiş olsun..inşallah bu günleri atlatıp bebeğine hayırlısıyla kavuşacaksın...birazcık sabırlı olman gerekiyor bebeğin için..bak bizleri bebeğimize sahip olmak için ne sabırlı yollardan geçiyoruz...onun için bebeğin iyi olacaksa hastanede yatmak sorun değil...yeterki onun sağlığı yerinde olsun.....

canımmm benimmm yaaa :teselli: Rabbimm yanında olsun sana ve bebişine güç versin sağlık versin :Saruboceq: dikkat et kendine canımm iyice dinlen ne gerekiyosa yapılsın ve daha iyi bir şekilde aramıza dön kendine ve bebişine dikkat et :Saruboceq:

haklısın olmadığı zamanda büyük hayal kırıklığına uğruyor insan ... tamam canım eşinle oturur konuşursunuz hakınızda hayırlısı olsun canım

amiin canım birde size söylememiştim ben bende perşembeden beri falan böyle kasıklarımda batmalar falan var çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra aşılamadan sonra kasıklarda bazı hareketler olur ya aynı öyle acaba ne oluyo ki bugün doktora gidicektim
açıkçası üşendim sizce tedaviden kalan yumurtalar olabilirmi

benimde öyle oldu canım bencede kalan yumurtalardan kaynaklı birşey bu ama geçti adetim bittiğinde.

canım senin düşündüğün gibidir bencede tedaviden kalan çok ufacık yumurtalar kalıyor onlarmı gelişiyor acaba ..şu iğneler hormonlarımızı allak bullak ediyor boshayallersmile

bugün buralar pek sesiz dimi ipeğim ,jollitada yok bugün ..umudnukaybetme arkadaşımızdanda haber yok acaba eşiyle arası düzeldimi

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................500
selin..........................200
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300
nazraca....................500

toplam 4100 kalan344

umutla bekleyen listesi...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
bulut........................18/01/2010
kedersiz...................03/02/2010
azeri yıldız................04/02/2010
sevdanehri................07/02/2010
iipekk34...................11/02/2010
nevbahar..................??
jollita.......................??
umudunukaybetme....??
ftsedp.......................??
mcl...........................??
tuyaneda...................??
ersu..........................??

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.jollita...................
12.s.tuğba....................

çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...

ben burdayım ama sohbet olmayınca sesiz kalıyorum .bende birazdan çıkacam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…