Günaydın kızlar...
Ben yine çok kötüyüm... doktordan az önce geldim... ve bugünden itibaren hastaneye yatışım yapılacak..:gitme: sanırım 3 veya 4 gün hastanede doktor gözetiminde olacağım... o yüzden burda olamıyacağım...:gitme: nolursunuz bana çok dua edin... şuan evdeyim eşyalarımı toplamaya geldim... birde duş alacam... ve öğleden sonra hasteneye gidip yatış işlemlerimi yapacam... sizleri habersiz bırakmak istemedim... bu süreç içerinde salatı tefriciye okuyamayacam ama 500 tane sözümde durup anneme veya bir arkadaşım var ona verecem o okuyacak... dualarınıza herzamankinden daha çok ihtiyacım var... :gitme:
haklısın olmadığı zamanda büyük hayal kırıklığına uğruyor insan ... tamam canım eşinle oturur konuşursunuz hakınızda hayırlısı olsun canım
amiin canım birde size söylememiştim ben bende perşembeden beri falan böyle kasıklarımda batmalar falan var çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra aşılamadan sonra kasıklarda bazı hareketler olur ya aynı öyle acaba ne oluyo ki bugün doktora gidicektim
açıkçası üşendim sizce tedaviden kalan yumurtalar olabilirmi
kız dünür nereye kaçıyorsun....neyse kolay gelsin sana işlerini bitir gel...
amiin canım birde size söylememiştim ben bende perşembeden beri falan böyle kasıklarımda batmalar falan var çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra aşılamadan sonra kasıklarda bazı hareketler olur ya aynı öyle acaba ne oluyo ki bugün doktora gidicektim
açıkçası üşendim sizce tedaviden kalan yumurtalar olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?