gunaydıngünaydın .......
günaydın canım hoşgeldinnnnnnnn
olsun aplacımm önemli değil heyecandan insan soracağı şeyleri unutuyor bende çok unuttumm sadece ona bakmaz istiyo insan neyse yarın gitçem inşalahh zaten tekrarlatacaz ayrıntılıya yarın gircem inşalahh dualarınızı eksik etmeyin nolurr
günaydın canım hoşgeldinnnnnnnn
olsun aplacımm önemli değil heyecandan insan soracağı şeyleri unutuyor bende çok unuttumm sadece ona bakmaz istiyo insan neyse yarın gitçem inşalahh zaten tekrarlatacaz ayrıntılıya yarın gircem inşalahh dualarınızı eksik etmeyin nolurr
eşinle gidiceksen korkma o saatte bir sürü işe giden oluyo
teşekkür ederim canım daha tatlı avatar senin olsun opuyorumnanaktanburdan buldum canım seç beğen al bayanssulusmile tırsma beeee yalnız mı gitcen eşin eşlik etmicekmi dr a giderken hem o saatlerde çoğu kişi işine gücüne gitmek için yollarda olanlar var korkma arkanda ben varımmm :lepi:
bebişini bir kez daha görüceksin hadi hayırlısı
neyse kızlar bana musade rabbım hepımızın gonlune gore versın ıns gonlundekını kucagına almayı nasıp etsın bır an önce a.e.o:ecrin_bebek:
ii yapmışsın bende yaparım bazen geze geze bakınırım kk ya kaydirigubbakcemile2 facede yoksun göremiyordum seni naber kaydirigubbakcemile5demı cnmsın ya bıtanem dedım hep aynı yerdeyım söle bı tura cıkayım kkda bakayım:)))))))))kımler var yokolumunekankayizsmile
evet aplacım 1 kez daha ve daha uzun inşalahh
önümüzdeki ayda özele gitcez eşim hiç görmedi henüzzzzz
canım benim güle güle yine bekleriz Rabbime emanetsin amin canım benim aminn o güzel gönlüne sağlık inşallah Rabbim seninde gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inanki hep dua ediyorum senin için :Saruboceq: olumunekankayizsmile Rabbim kabul buyursun inşallah :Saruboceq: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanneyse kızlar bana musade rabbım hepımızın gonlune gore versın ıns gonlundekını kucagına almayı nasıp etsın bır an önce a.e.o:ecrin_bebek:
he tabi yaaa koşar gelirim evelallah Rabbimin izniyleevett walla haklısınızz eşimle gitcemm nasılsaa emme bugün sölemesi ayıp wcye kalktım 6da aboo didimm
kıss şifaamm arkamda sen varsan sorun yokk bi bağırım gelirsinn demiiiiii
evet aplacımm bide şimdi hasta bana bulaşacak die ödü kopuyorreşin dahada heyecanlıdır şimdi
he tabi yaaa koşar gelirim evelallah Rabbimin izniyleyerimseniben kaydirigubbakcemile5
evet aplacımm bide şimdi hasta bana bulaşacak die ödü kopuyorr
quzumm benimmmmmmmmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
oldu mu yani bacım gördün mü avatar çeşitlerini opuyorumnanaktanhahh te imlerime kaydettim quzumm ordan alırım artıkın ciic cici avatarlarrrrr
fazla yaklaşma eşine birde canım ben geçen haftadan beri iyileşmeye çalışıyorum
ilaç kullanamayınca uzun sürüyo iyileşmek
oldu mu yani bacım gördün mü avatar çeşitlerini opuyorumnanaktan
gardaşımm taşındıı herhall yerleşme telaşında herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?