Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın .......
gunaydın

hb cnm opuyorumnanaktan

bebişini bir kez daha görüceksin hadi hayırlısı

eşinle gidiceksen korkma o saatte bir sürü işe giden oluyo

evett walla haklısınızz eşimle gitcemm nasılsaa emme bugün sölemesi ayıp wcye kalktım 6da aboo didimm
kıss şifaamm arkamda sen varsan sorun yokk bi bağırım gelirsinn demiiiiii

demı cnmsın ya bıtanem dedım hep aynı yerdeyım söle bı tura cıkayım kkda bakayım:)))))))))kımler var yokolumunekankayizsmile
ii yapmışsın bende yaparım bazen geze geze bakınırım kk ya kaydirigubbakcemile2 facede yoksun göremiyordum seni naber kaydirigubbakcemile5

neyse kızlar bana musade rabbım hepımızın gonlune gore versın ıns gonlundekını kucagına almayı nasıp etsın bır an önce a.e.o:ecrin_bebek:
canım benim güle güle yine bekleriz Rabbime emanetsin amin canım benim aminn o güzel gönlüne sağlık inşallah Rabbim seninde gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inanki hep dua ediyorum senin için :Saruboceq: olumunekankayizsmile Rabbim kabul buyursun inşallah :Saruboceq: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evett walla haklısınızz eşimle gitcemm nasılsaa emme bugün sölemesi ayıp wcye kalktım 6da aboo didimm
kıss şifaamm arkamda sen varsan sorun yokk bi bağırım gelirsinn demiiiiii
he tabi yaaa koşar gelirim evelallah Rabbimin izniyle yerimseniben kaydirigubbakcemile5

evet aplacımm bide şimdi hasta bana bulaşacak die ödü kopuyorr

quzumm benimmmmmmmmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

fazla yaklaşma eşine canım ben geçen haftadan beri iyileşmeye çalışıyorum
ilaç kullanamayınca uzun sürüyo iyileşmek

Son düzenleme:
fazla yaklaşma eşine birde canım ben geçen haftadan beri iyileşmeye çalışıyorum
ilaç kullanamayınca uzun sürüyo iyileşmek

aman aplaa ya öpmesini özledimm öpmüyorr(((((((((kedi::kedi:
geçmiş olsun aplacım dikkat ett havalarr malumm bi öle bi bölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…