Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnnnnn canım ... çok saol iyiki varsınız bunu benden bıkıncaya kadar duyacaksınız inş.... senide bebişinide çok çok öptüm canım hoşçakal.....

inşallah ipeğim inşallah sorunsuz geçer..birde çalışıyorsun...evde olsan o kadar sorun olmaz herhalde....sende çıkmak üzeresin herhalde...sanada iyi akşamlar..mutfağa doğru yol alayım bari yemek yapmak için...herkeslere hayırlı akşamlar....

bulutum senden ALLAH razı olsun canım .. kısmetse bu akşam senin ayetelleri okurum canım abdestli ve kuranını yüzünden okuyorum canım inş. kabul olur ve ÜMMÜHAN ın HASRETİ BİTER............ :Saruboceq:

ben geldim yok yazılmadım dimi sonuna yetişebildim ancak günün. eee hoşçakal mı dicem yani şimdi

tubişim gelmişsin göremedim seni canım üzülme senin herkes için elinden geldiğince
bütün dualara katıldığını biliyoruz sevdanınkilere katılırsın canım opuyorumnanaktan
hı hııı öyle yaparım artıkŞeniz

leydim sen alamıyosun canım senin dileklerinin kabul olması için başka birileri okuyormuş hem merak etme bulutun aldığı 100 tanden 30 tanesini ben okuyorum

leydim hoş geldin..ne demek canım burda birbirimiz için varız ..asla unutma..inanıyorumki birbirimize ettiğiiz dualar kabul olacak...inşallah...okurum canım asla kendine sıkıntı yapma....rabbim kabul etsin...
bayılıyorum bu dayanışmaya yaaa:enbuyukkk:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar transfer tarihi değişti kısmetse cumartesi olcakmış daha da heyecanlandım şimdi.... eyvahedigeldismile
ayyyy bende bendeeeee:dance:delikafadulden
canım benim sakın şimdiden öyle düşünme umutları yok diye öle demiyolar ipeminde dediği gibi her ihtimali göz önünde tutuyolar ve bu en düşük ihtimal istersen dondurulmuşlarla devam edenlerin topiğine bi bak kafanda soru işareti olmasın ordaki transfer yaptıran herkese dr lar ayn şeyleri söylemiş ve hepside şükür transfer oldu hatta hamile olanları bile var sende yüksek moral çok umut bol dua ile gir hayırlısıyla bu sefer al yeğenlerimizi gel olarmıııopuyorumnanaktan
bulutum senden ALLAH razı olsun canım .. kısmetse bu akşam senin ayetelleri okurum canım abdestli ve kuranını yüzünden okuyorum canım inş. kabul olur ve ÜMMÜHAN ın HASRETİ BİTER............ :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kısmet olursa cuma günü 2 tane duamız olacak..inşallah rabbim katında kabul olur...

slmm canlarr benn geldımm kaç zamandırrr gelemıyorumm kusuraa bakmayınn olurmuu şekerlerrrr kaynanamın amelıyatıı sonasındada ona bakmaaa varr gıremıyorumm bıdee bu aradaa balıkdann zehirlendimmm serum iğnee yıye yıyee dahaa kendımee gelemedım hastaneden eve gelırr gelmezzz sızeee yazdım ALLAH a emanet olunn optumm bu aradaa dualaraa katılamıyorumm dıee üzülüyorumm utanıyorummm ama ezberlemeyee basladımm inşallahh bendee yakındaaa okurumm AMİN optumm sızııı gorusmekk uzere byyyyy

geçmiş olsun canım hem kayınvaliden için hem senin gıda zehirlenmen için büyük geçmiş olsun tatlım :gitme: olumunekankayizsmile olsun sağlık sıhhat huzurumuz olsunda varsın geç görüşelim yerimseniben kaydirigubbakcemile5 dikkat et kendine Rabbime emanetsin görüşmek üzere opuyorumnanaktan a.s.

canım ben okudum Leydim için Rabbim kabul buyursun inşallah :Saruboceq: :ecrin_bebek: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

canım ben okudum Bulut senin için olanı bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah :ecrin_bebek: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım geçmiş olsunn

selamlar şekerler gerçekten buranın kapısı açılmaz oldu olmuyo ama yaaa nerde eski kalabalık ortam neşeli günler lmaz:

ya arkadaşlar bana yardım edecek bi hayır sever yokmu aranızda şimdi ben pre-seed siparişi verdim bir haftaya elimde olurmuş inş..
adetin 5.günüde soğan kürüne başlamayı düşünüyorum saatlerdir bakınıyorum hiç bi yerde soruma cevap oucak bişey bulamadım acaba soğan kürünü kullanırken pre-seed kullanmamın sakıncası olurmu şimdi soğanın faydası olduğu kadarda sakıncasıda var çocuk düşürücü gibi hoş o şans beni bulmaz ama olaki uşak tuttu o zamannedcez nerden bilcem ben evet abukça yazdım farkındayım toparlıyorum hemen
pre-seed kullandığım süre içinde soğan kürüde kullanmayı düşünüyorum ikisi bir arada olurmu acaba bilmiyorumkismileumarım sabah topiği açtığımda bi cevap okuyabilirim coştumda azıcık bu ay incir soğan havuç pre-seed ne var ne yok denemek istiyorum

son olarak kasım 23 te antalyaya bebemi almaya gidicektim yaaa ne yazıkki ertelemek zorunda kaldık onun için bende o arayı daha önce yapmadıklarımla değerlendirmek istiyorum kimbilir belki bi mucize olur dr amcalar endiliğindende olabilir demişti her ne kadar olmasada olmıcak anlamına gelmiyo dimi
anaaaammm :bbo:çenem düştü dilim şişti :bbokuyanın kafası dağıdı gözü sulandı
e hadi susup çıktım

aleyküm selam canım yerimseniben valla bacım pre-seed ne dir ? , ne işe yarar ? ki bilmiyorumkismile CADIARZU bilmiyorum hiç kullanmadım kaydirigubbakcemile2 bu yüzden bilmediğim duymadığım kullanmadığım şey için cevap bile veremedim illaki detaylı cevap alırsın kullanan olmuştur büyük ihtimal inşallah güzel kardeşim emeklerinin karşılığını görürsün :ecrin_bebek: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: olumunekankayizsmile ben bebiş konusunu kafamdan attım profil ,avatar resimlerim değiştirdim kaydirigubbakcemile3 ( sanki değiştirince atılıyormuş gibi kafadan ) kişisel rütbeciğim de değişti bakalım aklinialirimsmile guyaaaa ferah ferah takıntısız biri olcam zemuszemus

sanada kayınvaldene de çok geçmiş olsun canım dinlenemeden hasta bakıcaksın
demek allah kolaylık versin gerçi sevabın büyük yazılacak kendin hastayken hasta bakıcaksın

canım bi şey olmaz sanırım ama soğan kürü yapan kızlar daha iyi bilir
ben soğan suyunu hep kafama göre içtim hiç kürde söylendiği gibi içmedim ne desem boş onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…