yavaş yavaş kendini belli ediyo canım bulantım oluyo bazen allahtan çok şiddetli değil eğer böyle giderse rahat geçiririm uyku halim oluyo çabuk yoruluyorum
hayırlısı olsun canım inşallah bu defa son olucak cumartesi bebişin sana sıkı sıkı tutunucak hepimzin duaları seninle allah yardımcın olsun sakın stres yapma
moralini yüksek tut
hı hııı öyle yaparım artıkŞeniztubişim gelmişsin göremedim seni canım üzülme senin herkes için elinden geldiğince
bütün dualara katıldığını biliyoruz sevdanınkilere katılırsın canım opuyorumnanaktan
leydim sen alamıyosun canım senin dileklerinin kabul olması için başka birileri okuyormuş hem merak etme bulutun aldığı 100 tanden 30 tanesini ben okuyorum
bayılıyorum bu dayanışmaya yaaa:enbuyukkk:alkisalkisalkisalkisalkisalkisleydim hoş geldin..ne demek canım burda birbirimiz için varız ..asla unutma..inanıyorumki birbirimize ettiğiiz dualar kabul olacak...inşallah...okurum canım asla kendine sıkıntı yapma....rabbim kabul etsin...
ayyyy bende bendeeeee:dance:delikafaduldenkızlar transfer tarihi değişti kısmetse cumartesi olcakmış daha da heyecanlandım şimdi.... eyvahedigeldismile
canım benim sakın şimdiden öyle düşünme umutları yok diye öle demiyolar ipeminde dediği gibi her ihtimali göz önünde tutuyolar ve bu en düşük ihtimal istersen dondurulmuşlarla devam edenlerin topiğine bi bak kafanda soru işareti olmasın ordaki transfer yaptıran herkese dr lar ayn şeyleri söylemiş ve hepside şükür transfer oldu hatta hamile olanları bile var sende yüksek moral çok umut bol dua ile gir hayırlısıyla bu sefer al yeğenlerimizi gel olarmıııopuyorumnanaktanbulutum sende hoşgeldin canım çok saol ALLAH razı olsun senden.... canım bak hocamız ŞURA süresinin 49-50 ayetlerini bol bol oku dedi... bide meryem süresini dedi...... canlarım inş. dualaımız kabul olur ve meleklerimize kavuşuruz. kızlar... yalnız bi sorun kafamı kurcaladı bugün doktorum cumartesi hastaneye gelin ama yatış işlemlerini yapmayın dedi.. biraz bekliyecekmişiz eğer embriyolar çözülürken bozulmazsa transfer olucakmış..... yani anladım ki doktorun pek umudu yok embriyolarımdan.... ama şansımı denemek istiyorum.. hayırlısıyla elimizden geleni yapalımda gerisi ALLAH tan.............. boshayallersmile
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bulutum senden ALLAH razı olsun canım .. kısmetse bu akşam senin ayetelleri okurum canım abdestli ve kuranını yüzünden okuyorum canım inş. kabul olur ve ÜMMÜHAN ın HASRETİ BİTER............ :Saruboceq:
son anda yok yazılmaktan yırttın hadi bakem dedoş gittimi minnakben geldim yok yazılmadım dimi sonuna yetişebildim ancak günün. eee hoşçakal mı dicem yani şimdi
bulut için ayetel kürsi listesi
ipek ...... 50bitti
melike ...50
şifaa .......63
tosti.........50 bitti
maiberf...30
leydim 30
damlaselen 40
kızlar duamız cuma günü okuyanlar bittiğini haber versinler....inşallah dünrümde gelir o gün duasını yapar..inşallah kızlar duasında hepiniz orda olursunuz hep bir ağızdan amin denir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım hem kayınvaliden için hem senin gıda zehirlenmen için büyük geçmiş olsun tatlım :gitme: olumunekankayizsmile olsun sağlık sıhhat huzurumuz olsunda varsın geç görüşelim yerimseniben kaydirigubbakcemile5 dikkat et kendine Rabbime emanetsin görüşmek üzere opuyorumnanaktanslmm canlarr benn geldımm kaç zamandırrr gelemıyorumm kusuraa bakmayınn olurmuu şekerlerrrr kaynanamın amelıyatıı sonasındada ona bakmaaa varr gıremıyorumm bıdee bu aradaa balıkdann zehirlendimmm serum iğnee yıye yıyee dahaa kendımee gelemedım hastaneden eve gelırr gelmezzz sızeee yazdım ALLAH a emanet olunn optumm bu aradaa dualaraa katılamıyorumm dıee üzülüyorumm utanıyorummm ama ezberlemeyee basladımm inşallahh bendee yakındaaa okurumm AMİN optumm sızııı gorusmekk uzere byyyyy
canım ben okudum Leydim için Rabbim kabul buyursun inşallah :Saruboceq:leydim için cuma günene kadar okunacak ayetel kürsi
ipek.... 50
melike.. 50
sifaa ..... 63
bulut .....100
sevda....50
toplam 313
sevdada 50 tane istediği için kendimden düştüm çünkü ben biraz önce dışarı çıkmıştım
yolda gelirken hem bulut için aldıklarımı okudum hemde yasemine 50 okudum
bulut eğer 100 sana çok gelirse yardm edebilirim
canım ben okudum Bulut senin için olanı bitirdim Rabbim kabul etsin inşallahbulut için ayetel kürsi listesi
ipek ...... 50
melike ...50
şifaa .......63
tosti.........50
maiberf...30
leydim 30
KALANNNNNNNNNNNNN 40
KIZLAR DUADAN OKUNACAK 40 TANE KALDI....TUĞBİŞİM ALMIŞTI..ODA HASTA OLDUĞU İÇİN OKUYAYMIYORMUŞ.....
KALAN 40 OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR HABER VERİRSE SEVİNİRİM....
canım geçmiş olsunnslmm canlarr benn geldımm kaç zamandırrr gelemıyorumm kusuraa bakmayınn olurmuu şekerlerrrr kaynanamın amelıyatıı sonasındada ona bakmaaa varr gıremıyorumm bıdee bu aradaa balıkdann zehirlendimmm serum iğnee yıye yıyee dahaa kendımee gelemedım hastaneden eve gelırr gelmezzz sızeee yazdım ALLAH a emanet olunn optumm bu aradaa dualaraa katılamıyorumm dıee üzülüyorumm utanıyorummm ama ezberlemeyee basladımm inşallahh bendee yakındaaa okurumm AMİN optumm sızııı gorusmekk uzere byyyyy
aleyküm selam canım yerimseniben valla bacım pre-seed ne dir ? , ne işe yarar ? ki bilmiyorumkismile CADIARZU bilmiyorum hiç kullanmadım kaydirigubbakcemile2 bu yüzden bilmediğim duymadığım kullanmadığım şey için cevap bile veremedim illaki detaylı cevap alırsın kullanan olmuştur büyük ihtimal inşallah güzel kardeşim emeklerinin karşılığını görürsün :ecrin_bebek:selamlar şekerler gerçekten buranın kapısı açılmaz oldu olmuyo ama yaaa nerde eski kalabalık ortam neşeli günlerlmaz:
ya arkadaşlar bana yardım edecek bi hayır sever yokmu aranızda şimdi ben pre-seed siparişi verdim bir haftaya elimde olurmuş inş..
adetin 5.günüde soğan kürüne başlamayı düşünüyorum saatlerdir bakınıyorum hiç bi yerde soruma cevap oucak bişey bulamadım acaba soğan kürünü kullanırken pre-seed kullanmamın sakıncası olurmu şimdi soğanın faydası olduğu kadarda sakıncasıda var çocuk düşürücü gibi hoş o şans beni bulmaz ama olaki uşak tuttu o zamannedcez nerden bilcem ben evet abukça yazdım farkındayım toparlıyorum hemen
pre-seed kullandığım süre içinde soğan kürüde kullanmayı düşünüyorum ikisi bir arada olurmu acaba bilmiyorumkismileumarım sabah topiği açtığımda bi cevap okuyabilirim coştumda azıcık bu ay incir soğan havuç pre-seed ne var ne yok denemek istiyorum
son olarak kasım 23 te antalyaya bebemi almaya gidicektim yaaa ne yazıkki ertelemek zorunda kaldık onun için bende o arayı daha önce yapmadıklarımla değerlendirmek istiyorum kimbilir belki bi mucize olur dr amcalar endiliğindende olabilir demişti her ne kadar olmasada olmıcak anlamına gelmiyo dimi
anaaaammm :bbo:çenem düştü dilim şişti :bbokuyanın kafası dağıdı gözü sulandı
e hadi susup çıktım
slmm canlarr benn geldımm kaç zamandırrr gelemıyorumm kusuraa bakmayınn olurmuu şekerlerrrr kaynanamın amelıyatıı sonasındada ona bakmaaa varr gıremıyorumm bıdee bu aradaa balıkdann zehirlendimmm serum iğnee yıye yıyee dahaa kendımee gelemedım hastaneden eve gelırr gelmezzz sızeee yazdım ALLAH a emanet olunn optumm bu aradaa dualaraa katılamıyorumm dıee üzülüyorumm utanıyorummm ama ezberlemeyee basladımm inşallahh bendee yakındaaa okurumm AMİN optumm sızııı gorusmekk uzere byyyyy
selamlar şekerler gerçekten buranın kapısı açılmaz oldu olmuyo ama yaaa nerde eski kalabalık ortam neşeli günlerlmaz:
ya arkadaşlar bana yardım edecek bi hayır sever yokmu aranızda şimdi ben pre-seed siparişi verdim bir haftaya elimde olurmuş inş..
adetin 5.günüde soğan kürüne başlamayı düşünüyorum saatlerdir bakınıyorum hiç bi yerde soruma cevap oucak bişey bulamadım acaba soğan kürünü kullanırken pre-seed kullanmamın sakıncası olurmu şimdi soğanın faydası olduğu kadarda sakıncasıda var çocuk düşürücü gibi hoş o şans beni bulmaz ama olaki uşak tuttu o zamannedcez nerden bilcem ben evet abukça yazdım farkındayım toparlıyorum hemen
pre-seed kullandığım süre içinde soğan kürüde kullanmayı düşünüyorum ikisi bir arada olurmu acaba bilmiyorumkismileumarım sabah topiği açtığımda bi cevap okuyabilirim coştumda azıcık bu ay incir soğan havuç pre-seed ne var ne yok denemek istiyorum
son olarak kasım 23 te antalyaya bebemi almaya gidicektim yaaa ne yazıkki ertelemek zorunda kaldık onun için bende o arayı daha önce yapmadıklarımla değerlendirmek istiyorum kimbilir belki bi mucize olur dr amcalar endiliğindende olabilir demişti her ne kadar olmasada olmıcak anlamına gelmiyo dimi
anaaaammm :bbo:çenem düştü dilim şişti :bbokuyanın kafası dağıdı gözü sulandı
e hadi susup çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?