Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bulut (ümmühan) için ayetel kürsi listesi

ipek 50 bitti
tosti 50 bitti
şifaa 63 bitti
melike 50
maiberf 30
leydim 30
damlaselen 40

:CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

bulut ben leydim için senden aldığım 30 taneyide okudum canım
allah inşallah bu ay her ikinizede hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin

bu haftadan sonra bana okumak için söylemişsin ipemm sağolasın açıkçası acelem yok okutmak isteyene okuruz fark etmez benim için.Yumurta takibi dedim ya dün tam ölemi oluyo bilmiyom takip ama işte dün baktık rahmime iyiydi 14.gün gel kesinlikle dedi ozamanda bakacak falan yumurta takibi bumu oluyo bilmiyom yanlış anlatmim sonra

amin ipeğim aminnnnnnnn...

sevda hoş geldin canım ...inşallah herşey yolunda gider....sende bebeğine kavuşursun...

iyidir canım işlerle uğraşıp gidiyoruz sen nasılsın

bende iyiyim ama yoğunum sanırım bu yoğunluk hep böle gidecek gibi yılbaşından sonra rahatlarım sanırım anca :gitme: sekretere verdiğim çoğu işi yeniden üzerime aldım şimdi kendi işlerimi yetiştiremiyorum.Bana bi sor bin ah işit boshayallersmile yani anlayacağınn çok sık gelemicemm kaydirigubbakcemile3

ne zaman gitceniz doktora bi daha boshayallersmile eşinde gelip görüyomu bebişinii alkisalkisalkis şaka maka ipemm 7 haftalığa ramak kaldıı maşallahhh

canım topu topu 313 tane okunuyo seninle beraber kim isterse onada okuruz
tedavide olup doktora gidenlere duayla destek iyi oluyo onun için dedim hem sadece
bir kere okuduk bitti diye bi şey yokki okuduklarımızın içinde tedaviye başlayan olursa bir daha okuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…