günaydın canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın yerimseniben olumunekankayizsmile işlerinde kolaylıklar canım :1hug:günaydıın ...şifa bir tek seni gördüm nasılsın canım
geçmiş olsun quzuu sanada kayınvalidenedeeslmm canlarr benn geldımm kaç zamandırrr gelemıyorumm kusuraa bakmayınn olurmuu şekerlerrrr kaynanamın amelıyatıı sonasındada ona bakmaaa varr gıremıyorumm bıdee bu aradaa balıkdann zehirlendimmm serum iğnee yıye yıyee dahaa kendımee gelemedım hastaneden eve gelırr gelmezzz sızeee yazdım ALLAH a emanet olunn optumm bu aradaa dualaraa katılamıyorumm dıee üzülüyorumm utanıyorummm ama ezberlemeyee basladımm inşallahh bendee yakındaaa okurumm AMİN optumm sızııı gorusmekk uzere byyyyy
ayy quuzmm gıı bilmiyorum kii bende dr a falan yazsan olma mı kiselamlar şekerler gerçekten buranın kapısı açılmaz oldu olmuyo ama yaaa nerde eski kalabalık ortam neşeli günlerlmaz:
ya arkadaşlar bana yardım edecek bi hayır sever yokmu aranızda şimdi ben pre-seed siparişi verdim bir haftaya elimde olurmuş inş..
adetin 5.günüde soğan kürüne başlamayı düşünüyorum saatlerdir bakınıyorum hiç bi yerde soruma cevap oucak bişey bulamadım acaba soğan kürünü kullanırken pre-seed kullanmamın sakıncası olurmu şimdi soğanın faydası olduğu kadarda sakıncasıda var çocuk düşürücü gibi hoş o şans beni bulmaz ama olaki uşak tuttu o zamannedcez nerden bilcem ben evet abukça yazdım farkındayım toparlıyorum hemen
pre-seed kullandığım süre içinde soğan kürüde kullanmayı düşünüyorum ikisi bir arada olurmu acaba bilmiyorumkismileumarım sabah topiği açtığımda bi cevap okuyabilirim coştumda azıcık bu ay incir soğan havuç pre-seed ne var ne yok denemek istiyorum
son olarak kasım 23 te antalyaya bebemi almaya gidicektim yaaa ne yazıkki ertelemek zorunda kaldık onun için bende o arayı daha önce yapmadıklarımla değerlendirmek istiyorum kimbilir belki bi mucize olur dr amcalar endiliğindende olabilir demişti her ne kadar olmasada olmıcak anlamına gelmiyo dimi
anaaaammm :bbo:çenem düştü dilim şişti :bbokuyanın kafası dağıdı gözü sulandı
e hadi susup çıktım
günaydın canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın yerimseniben olumunekankayizsmile işlerinde kolaylıklar canım :1hug:
canım günaydın ama ama nereye kayboldun ki bilmiyorumkismile CADIARZU boshayallersmile olumunekankayizsmilegünaydınnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrr
günaydın aplacımm çok şükür iyiym sen nasılsınnn yalnız heyecanlıyım yarın dra gitcez ayrıntılıyı tekrarlatcaz sabah nasıl olcak bilmiyorumm aplaa sen sordun mu drunagünaydın melike nasılsın
canım günaydın ama ama nereye kayboldun ki bilmiyorumkismile CADIARZU boshayallersmile olumunekankayizsmile
hah gelmişsin kaydirigubbakcemile2 bak profil resmimde bile öyle seni aradım sempatiksalakcinnicanım günaydın ama ama nereye kayboldun ki bilmiyorumkismile CADIARZU boshayallersmile olumunekankayizsmile
canım hamdolsun iyiyim sağol demek kıpır kıpırsın maşallah ne güzel opuyorumnanaktan sen nasılsın canım yerimsenibengünaydın aplacımm çok şükür iyiym sen nasılsınnn yalnız heyecanlıyım yarın dra gitcez ayrıntılıyı tekrarlatcaz sabah nasıl olcak bilmiyorumm aplaa sen sordun mu druna
günaydın datlımm
burdayımm kıss
nasılsın bakımmmm
günaydın aplacımm çok şükür iyiym sen nasılsınnn yalnız heyecanlıyım yarın dra gitcez ayrıntılıyı tekrarlatcaz sabah nasıl olcak bilmiyorumm aplaa sen sordun mu druna
günaydın datlımm
burdayımm kıss
nasılsın bakımmmm
ayy avatarın pekk datlıı yaa nerden buluyonn quzum gıı banada versana bi taneeeesırnaşık şeyhah gelmişsin kaydirigubbakcemile2 bak profil resmimde bile öyle seni aradım sempatiksalakcinni
canım hamdolsun iyiyim sağol demek kıpır kıpırsın maşallah ne güzel opuyorumnanaktan sen nasılsın canım yerimseniben
gunaydın nasılsınız kızlar nbr sıfacım bak burdada buldum senı hehehe:))))))))))))))
canım benim hoş geldin olumunekankayizsmile iyidir valla sen nasılsın opuyorumnanaktan iii yapmışsın canım yaaaa kaydirigubbakcemile5gunaydın nasılsınız kızlar nbr sıfacım bak burdada buldum senı hehehe:))))))))))))))
günaydın canım hoşgeldinnnnnnnngunaydın nasılsınız kızlar nbr sıfacım bak burdada buldum senı hehehe:))))))))))))))
olsun aplacımm önemli değil heyecandan insan soracağı şeyleri unutuyor bende çok unuttumm sadece ona bakmaz istiyo insan neyse yarın gitçem inşalahh zaten tekrarlatacaz ayrıntılıya yarın gircem inşalahh dualarınızı eksik etmeyin nolurriyiyim canım sağol ya ben söylemeye utanıyorum unuttum canım ya
sadece keseyi görmeyi beklerken kalp atışını da görünce heyecandan aklımdan herşey çıktı
ayy avatarın pekk datlıı yaa nerden buluyonn quzum gıı banada versana bi taneeeesırnaşık şey
ebet canım ama 6da kalkcaz sabah daha hava karanlık nasıl etcemm tırsarım bilmiyorum gitceğimiz yer uzakk(
çok şükür aplacıımm kocişi gönderdim daldım pcyee:teytey:
canım benim hoş geldin olumunekankayizsmile iyidir valla sen nasılsın opuyorumnanaktan iii yapmışsın canım yaaaa kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım daha tatlı avatar senin olsun opuyorumnanaktan http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html burdan buldum canım seç beğen al bayanssulusmile tırsma beeee yalnız mı gitcen eşin eşlik etmicekmi dr a giderken hem o saatlerde çoğu kişi işine gücüne gitmek için yollarda olanlar var korkma arkanda ben varımmm :lepi:ayy avatarın pekk datlıı yaa nerden buluyonn quzum gıı banada versana bi taneeeesırnaşık şey
ebet canım ama 6da kalkcaz sabah daha hava karanlık nasıl etcemm tırsarım bilmiyorum gitceğimiz yer uzakk(
çok şükür aplacıımm kocişi gönderdim daldım pcyee:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?