Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun quzuu sanada kayınvalidenedee
canım benim yaa hasta hasta ona bakacaksın ne güsell inşalahh bu iyiliğin yüzü suyu hürmetine gelir meleğinnn
ayy quuzmm gıı bilmiyorum kii bende dr a falan yazsan olma mı ki
kıs bak ne dicemm kocişinee havuş suyu içir taze taze sık içine bi kaç damlada zeytin yağı

günaydınnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrr

günaydın melike nasılsın
günaydın aplacımm çok şükür iyiym sen nasılsınnn yalnız heyecanlıyım yarın dra gitcez ayrıntılıyı tekrarlatcaz sabah nasıl olcak bilmiyorumm aplaa sen sordun mu druna
canım günaydın ama ama nereye kayboldun ki bilmiyorumkismile CADIARZU boshayallersmile olumunekankayizsmile

günaydın datlımm
burdayımm kıss
nasılsın bakımmmm

canım hamdolsun iyiyim sağol demek kıpır kıpırsın maşallah ne güzel opuyorumnanaktan sen nasılsın canım yerimseniben

iyiyim canım sağol ya ben söylemeye utanıyorum unuttum canım ya
sadece keseyi görmeyi beklerken kalp atışını da görünce heyecandan aklımdan herşey çıktı

hah gelmişsin kaydirigubbakcemile2 bak profil resmimde bile öyle seni aradım sempatiksalakcinni
ayy avatarın pekk datlıı yaa nerden buluyonn quzum gıı banada versana bi taneeeesırnaşık şey
canım hamdolsun iyiyim sağol demek kıpır kıpırsın maşallah ne güzel opuyorumnanaktan sen nasılsın canım yerimseniben

ebet canım ama 6da kalkcaz sabah daha hava karanlık nasıl etcemm tırsarım bilmiyorum gitceğimiz yer uzakk(
çok şükür aplacıımm kocişi gönderdim daldım pcyee:teytey:

gunaydın nasılsınız kızlar nbr sıfacım bak burdada buldum senı hehehe:))))))))))))))
canım benim hoş geldin olumunekankayizsmile iyidir valla sen nasılsın opuyorumnanaktan iii yapmışsın canım yaaaa kaydirigubbakcemile5

gunaydın nasılsınız kızlar nbr sıfacım bak burdada buldum senı hehehe:))))))))))))))
günaydın canım hoşgeldinnnnnnnn
iyiyim canım sağol ya ben söylemeye utanıyorum unuttum canım ya
sadece keseyi görmeyi beklerken kalp atışını da görünce heyecandan aklımdan herşey çıktı
olsun aplacımm önemli değil heyecandan insan soracağı şeyleri unutuyor bende çok unuttumm sadece ona bakmaz istiyo insan neyse yarın gitçem inşalahh zaten tekrarlatacaz ayrıntılıya yarın gircem inşalahh dualarınızı eksik etmeyin nolurr

eşinle gidiceksen korkma o saatte bir sürü işe giden oluyo

teşekkür ederim canım daha tatlı avatar senin olsun opuyorumnanaktan http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html burdan buldum canım seç beğen al bayanssulusmile tırsma beeee yalnız mı gitcen eşin eşlik etmicekmi dr a giderken hem o saatlerde çoğu kişi işine gücüne gitmek için yollarda olanlar var korkma arkanda ben varımmm :lepi:

Son düzenleme:
dün eşiminn babasının köyünden bi kadın eşime msj atmış facede
dün konuştuk akrabasıymış falan eşimin çocukluğunu biliyormuş bende dün neden msj attığını sormamıştım şimdi sordumm
dedim ki dün dedim neden msj attığınızı söylemediniz tanıyıp tanımadığımımızı merak ettiniz dedim bu arada eşim sizi hatırlayamadı kayınpederimede sorcam dedim o hatırlar demiştii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…