a.s. bulutum bu akşam gelir belkim nurcan bugün net bağlanbır diyodu bakalımm aklı fikri burda zatii aklinialirimsmile
selamlar şekerler gerçekten buranın kapısı açılmaz oldu olmuyo ama yaaa nerde eski kalabalık ortam neşeli günlerlmaz:
ya arkadaşlar bana yardım edecek bi hayır sever yokmu aranızda şimdi ben pre-seed siparişi verdim bir haftaya elimde olurmuş inş..
adetin 5.günüde soğan kürüne başlamayı düşünüyorum saatlerdir bakınıyorum hiç bi yerde soruma cevap oucak bişey bulamadım acaba soğan kürünü kullanırken pre-seed kullanmamın sakıncası olurmu şimdi soğanın faydası olduğu kadarda sakıncasıda var çocuk düşürücü gibi hoş o şans beni bulmaz ama olaki uşak tuttu o zamannedcez nerden bilcem ben evet abukça yazdım farkındayım toparlıyorum hemen
pre-seed kullandığım süre içinde soğan kürüde kullanmayı düşünüyorum ikisi bir arada olurmu acaba bilmiyorumkismileumarım sabah topiği açtığımda bi cevap okuyabilirim coştumda azıcık bu ay incir soğan havuç pre-seed ne var ne yok denemek istiyorum
son olarak kasım 23 te antalyaya bebemi almaya gidicektim yaaa ne yazıkki ertelemek zorunda kaldık onun için bende o arayı daha önce yapmadıklarımla değerlendirmek istiyorum kimbilir belki bi mucize olur dr amcalar endiliğindende olabilir demişti her ne kadar olmasada olmıcak anlamına gelmiyo dimi
anaaaammm :bbo:çenem düştü dilim şişti :bbokuyanın kafası dağıdı gözü sulandı
e hadi susup çıktım
tarfil canım hoş geldin...ben bu soğan kürünü beceremedim 1 hafta kullandım bende mantar oluştu..birde idrarımın rengi çay rengi gibi koulu oldu...korktum bıraktım...bırakınca herşey normale döndü...keşke bırakmasamıydım....ama bende akıntı olmadı...
bende de soğan küründe akıntı mantar oluştu ama kullanmayı bırakmadım aksine içimin temizlendiğini düşündüğümden dolayı sevindim keşke bırakmayıp devam etseydin.Bende hala mantar var akıntım var ama katlanmaya çalışıyom içtiğim çaylardan dolayı oluyor sanırım.
TARFİL HOŞGELDİN CANIM ŞİMDİ TUĞBANIN YAZINI ALINTI YAPĞINCA GÖRDÜM SORUSUNU
TUĞBACIM İKİSİNİ BİRLİKTE HATTA ÜÇÜNÜ BİRLİKTE KULLAN CANIM HİÇBİR SAKINCASI OLMAZ
BİRİ İÇİNİ TEMİZLER,BİRİ YUMURTALIKLARININ KALİTESİNİ ARTTIRIR,BİRİDE SPERMLERİN YOL ALMASINI SAĞLAR
çaylardan oluyodur canım
sevda doktora o kürlerden bahsettinmi canım
biraz bahsettim şöle ki kistini nasıl bişey kullanmadan küçülttün dedi bende bitkisel dedim ne yaptın dedi soğan kürü dedim..açıkçası ikinci tedaviden önce bitkisel tedavi oluyoruz dedim saraçoğlunun dedim.Eşimin sperm sayısının artmasınında bitkiseldenmi dedi sanırım dedim keçi boynuzu falan kullandık dedim.kaydirigubbakcemile3 bunları kullanma yada kullan diye bişey demedi tamam dedi :lepi:
herhangi bir ilaç veririse bitkilerle ters tepmemesi için sordum canım
kızlar cuma günü tatil ya eğer ben gelemezsem sevda için 50 tane dua bana yazarsınız
sevda sen burdayken söyledim unutma sakın
4 tane daha ilaç kullanmaya başladım ama sadece bir tane çay içiyorum zannetmiyorum bişey olmaz..
şifa olsun canım inşallah senin haberini de duyarız yakında
tamam canım ne güzel tatilsin ohhh delikafadulden tamam ben yazarım allah razı olsun bacım
evettttttt :2: sinir oluyomm yaa tatil günlerinde çalışmayaaa
evet bizde sadece yılbaşı ve dini bayramlarda izin başka yok şanssızlık iştee..komşumda perşembe yarım günmüş cuma tatil zaten cumartesi pazar yok dedi perşembe yarım günde gitmicem kesilsin ücretimden 4 gün kafadan tatil yapmış oluyo ne güzell akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?