Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bence 2sini bi arada kullanmanın hiçbir sakıncası yok hatta iyi bile olur ben iki gebeliğime soğan kürü kullandığım ay kaldım nasıl kullandığıma gelince adetin 3 veya 4 .günü başlayıp 10 gün boyunca günde 2 defa içtim yani yumurtlama zamanına kadar mutlaka dene derim ben faydası çok 3-4 gün sonra iltihap varsa baya akıntın başlıyo böylece rahim temizleniyo ve döllenme olursada sıkı sıkı tutunur inşallah rahmine

öptüm canım umarım faydalı olmuşumdur

tarfil canım hoş geldin...ben bu soğan kürünü beceremedim 1 hafta kullandım bende mantar oluştu..birde idrarımın rengi çay rengi gibi koulu oldu...korktum bıraktım...bırakınca herşey normale döndü...keşke bırakmasamıydım....ama bende akıntı olmadı...

Son düzenleme:

hoşbulduk canım bende öyle bi sorun olmadı tatlım yaa bilmiyorumki sende niye öyle oldu soğan böyle bişey yapmaz zannediyorum idrara gelince idrar yolları enfeksiyonu olabilir sende bol bol su içmeni öneririm gebe kalmayı buda zorlaştırıyo sanırım bence eşindede bi sorun yoksa soğan suyunu dedğim gibi 2 ay kullan canım

TARFİL HOŞGELDİN CANIM ŞİMDİ TUĞBANIN YAZINI ALINTI YAPĞINCA GÖRDÜM SORUSUNU

TUĞBACIM İKİSİNİ BİRLİKTE HATTA ÜÇÜNÜ BİRLİKTE KULLAN CANIM HİÇBİR SAKINCASI OLMAZ
BİRİ İÇİNİ TEMİZLER,BİRİ YUMURTALIKLARININ KALİTESİNİ ARTTIRIR,BİRİDE SPERMLERİN YOL ALMASINI SAĞLAR

bende de soğan küründe akıntı mantar oluştu ama kullanmayı bırakmadım aksine içimin temizlendiğini düşündüğümden dolayı sevindim keşke bırakmayıp devam etseydin.Bende hala mantar var akıntım var ama katlanmaya çalışıyom içtiğim çaylardan dolayı oluyor sanırım.

çaylardan oluyodur canım

hoşbulduk tatlımmmbayanssulusmile

sevda doktora o kürlerden bahsettinmi canım

biraz bahsettim şöle ki kistini nasıl bişey kullanmadan küçülttün dedi bende bitkisel dedim ne yaptın dedi soğan kürü dedim..açıkçası ikinci tedaviden önce bitkisel tedavi oluyoruz dedim saraçoğlunun dedim.Eşimin sperm sayısının artmasınında bitkiseldenmi dedi sanırım dedim keçi boynuzu falan kullandık dedim.kaydirigubbakcemile3 bunları kullanma yada kullan diye bişey demedi tamam dedi :lepi:

herhangi bir ilaç veririse bitkilerle ters tepmemesi için sordum canım

kızlar cuma günü tatil ya eğer ben gelemezsem sevda için 50 tane dua bana yazarsınız
sevda sen burdayken söyledim unutma sakın

herhangi bir ilaç veririse bitkilerle ters tepmemesi için sordum canım

4 tane daha ilaç kullanmaya başladım ama sadece bir tane çay içiyorum zannetmiyorum bişey olmaz..

kızlar cuma günü tatil ya eğer ben gelemezsem sevda için 50 tane dua bana yazarsınız
sevda sen burdayken söyledim unutma sakın

tamam canım ne güzel tatilsin ohhh delikafadulden tamam ben yazarım allah razı olsun bacım

siz 29 ekimde bile çalışıyomusunuz :gitme:

evet bizde sadece yılbaşı ve dini bayramlarda izin başka yok şanssızlık iştee..komşumda perşembe yarım günmüş cuma tatil zaten cumartesi pazar yok dedi perşembe yarım günde gitmicem kesilsin ücretimden 4 gün kafadan tatil yapmış oluyo ne güzell akannehir

bizimde yarım gün sabahtan vergi dairesine gidicem aslında hiç işe gelmesem
çok iyi olur ama mecbur işim bitince bir saat için bile olsa gelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…