- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
keşke bugünden halletsende yarın hiç gitmesen iyi olur ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyo
ben çorba içip geliyom malum rejimdeyimm kaydirigubbakcemile3
ahandaa geldimm görmedim aplacımm yazınııı aamann aplaa ya makinaya çamaşır attımm su bittii sinir oldumm ya gece 11 e kadar beklee şimdiikomşu gelene kadar gitme bi yere melike laflarız
bende ösledimm sizleri canım valla fırsat buldukça giriyorumbugün patron yok o yüzden işim olsada geldim :1ninca:
hoşgeldin melike benimde ütüm var pazartesi yorgundum dün annemdeydim
bu akşam gidince yaparım
evrak bekliyorum önümüzdeki haftaya kalmaması için yarın gidicem
demek rejime başladın inşallah kiloların seni üzmeden hemen gider
ahandaa geldimm görmedim aplacımm yazınııı aamann aplaa ya makinaya çamaşır attımm su bittii sinir oldumm ya gece 11 e kadar beklee şimdii
gell bebemm gıı kıs rejimemi girdin aman quuzmm gı boşvir kadının etlisi butlusu makbull
bakalım benim rejimim adı rejim biraz daha dikkat ediyom yediklerime..eşim belki bu sayede kilo verirsin diyoklava: inat etcem vermicem ama neyse bu sefer affedip kilo vermeye çalışcam :lepi: yaa aslında kilolu değilim sade 68 kiloyumm kaydirigubbakcemile3 arkadaki kasa sonradan takılmış gibi okadar :roflol:
ayyy demek sular gitti susuz ev düşünemiyorum bir gün bile çekilmez oluyo
bendekiler et but olmaktan çıktı direk yağa dönüştü boshayallersmile
neysee sen napinnn bakalım gittimi komşunn
melike zaten yemek ve ütü işleri dışında bi şey yapmıyorum ki ütüyüde artık sadece dışarda giydiklerimize yapıyorum padsaklı karılar gibi kaydirigubbakcemile3hoşbuldum aplacımm yorma kendinii aplaa az az yap benimde var ütü ama napım elimm gitmedi kaç gündürr bugün belki yaparımm
68 kilo olsam hiç kendime kilolu demem bilakis o hallerim hoşuma bile gidiyodubakalım benim rejimim adı rejim biraz daha dikkat ediyom yediklerime..eşim belki bu sayede kilo verirsin diyoklava: inat etcem vermicem ama neyse bu sefer affedip kilo vermeye çalışcam :lepi: yaa aslında kilolu değilim sade 68 kiloyumm kaydirigubbakcemile3 arkadaki kasa sonradan takılmış gibi okadar :roflol:
ayyy demek sular gitti susuz ev düşünemiyorum bir gün bile çekilmez oluyo
bendekiler et but olmaktan çıktı direk yağa dönüştü boshayallersmile
neysee sen napinnn bakalım gittimi komşunn
amannaplamm boşvir yaa neyseki yalnız değilmişim ona sevindimmmmelike zaten yemek ve ütü işleri dışında bi şey yapmıyorum ki ütüyüde artık sadece dışarda giydiklerimize yapıyorum padsaklı karılar gibi kaydirigubbakcemile3
68 kilo olsam hiç kendime kilolu demem bilakis o hallerim hoşuma bile gidiyodu
ayy sormayın bende pazartesi akşamı yaptım ama ne ütüydüü akannehir bir daha okadar biriktirmemm 30 parça ütü yapmışımdır kesin kaydirigubbakcemile2
eşinize öğretin ütüyü onlar yapsın kendi ütülerini boshayallersmile benim eşim yapma der ütüyü lazım olunca yaparım der ki o benden daha güzel ütüler bekarkende kendisi yaparmış alışmış.Ama ben kendi kıyafetlerim için ve havlu kılıf v.b. için oturuyom yerimseniben
ayy sormayın bende pazartesi akşamı yaptım ama ne ütüydüü akannehir bir daha okadar biriktirmemm 30 parça ütü yapmışımdır kesin kaydirigubbakcemile2
eşinize öğretin ütüyü onlar yapsın kendi ütülerini boshayallersmile benim eşim yapma der ütüyü lazım olunca yaparım der ki o benden daha güzel ütüler bekarkende kendisi yaparmış alışmış.Ama ben kendi kıyafetlerim için ve havlu kılıf v.b. için oturuyom yerimseniben
seninde gelecekk sıpan inşalahh aplammm o göbüş bebiş olsun inşalahyaa aslında kilomu bile göstermiyom daha zayıf görünüyom ama iriyim işte kaydirigubbakcemile5 olsun sizlerin göbüşlerinizde bebeişler var o yüzden kilo almak sizin için güzel de bizim için kötü lülülülülülü
aşağıdaaa bir tuğbiş gördüm sankimmm Şeniz
bu arada harbiden ipemm kaç kilo oldun sen bakemm
melikem sen kaç kilosunn
ayy ne çok konuşuyom ben yaaa kafamçokkarıştı hep ben yazmışımm gelmediğim günlerin acısını çıkarıyom kaydirigubbakcemile3
inşallah görebilirim emeklerimin karşılığını canım ya ...inşallah takıntısız yaşamayı başarabilirsin ben denedim ama takıntısız olucam diye düşünürken takıntı yumağı oldumaleyküm selam canım yerimseniben valla bacım pre-seed ne dir ? , ne işe yarar ? ki bilmiyorumkismile CADIARZU bilmiyorum hiç kullanmadım kaydirigubbakcemile2 bu yüzden bilmediğim duymadığım kullanmadığım şey için cevap bile veremedim illaki detaylı cevap alırsın kullanan olmuştur büyük ihtimal inşallah güzel kardeşim emeklerinin karşılığını görürsün :ecrin_bebek::CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: olumunekankayizsmile ben bebiş konusunu kafamdan attım profil ,avatar resimlerim değiştirdim kaydirigubbakcemile3 ( sanki değiştirince atılıyormuş gibi kafadan ) kişisel rütbeciğim de değişti bakalım aklinialirimsmile guyaaaa ferah ferah takıntısız biri olcam zemuszemus
hmm tşk ipem saol..valla denicem içimde kalmasın eb azındancanım bi şey olmaz sanırım ama soğan kürü yapan kızlar daha iyi bilir
ben soğan suyunu hep kafama göre içtim hiç kürde söylendiği gibi içmedim ne desem boş onun için
ayy quuzmm gıı bilmiyorum kii bende dr a falan yazsan olma mı ki kıs bak ne dicemm kocişinee havuş suyu içir taze taze sık içine bi kaç damlada zeytin yağı [I .!.:havuç yiyoruz bolca boynuza başlıcam tekrar onun için iki ay erteledik tdondurulmuş transferini bende bu iki ayı değerlendirelim dedim beki our coştum bakalım[/I]
canım soğan kürü uygulayan hanımların topiğine baktımda ordada bu durumdan şikayetçi olanlar vardı olabliyomuş yani mantar bolca akıntısı olanlar varmış bu durmda temizlendiğine işaretmiş bende biraz endişeliyim ama denicemtarfil canım hoş geldin...ben bu soğan kürünü beceremedim 1 hafta kullandım bende mantar oluştu..birde idrarımın rengi çay rengi gibi koulu oldu...korktum bıraktım...bırakınca herşey normale döndü...keşke bırakmasamıydım....ama bende akıntı olmadı...
2 aymı akannehirçok fazla değilmi saraçoğlunun sitesine baktım sadece 15 gün diyo hatta kesinlikle 15 ten fazla kullanmayın diyo tarfilcik sende bi baksan benmi yanılıyorum acaba ama soğan kürü kullananların topiktede 15 gün kullanılıyo kız iki ay içsek münüşlerin kendisi tamamen dökülür ne ettin gııı kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım bende öyle bi sorun olmadı tatlım yaa bilmiyorumki sende niye öyle oldu soğan böyle bişey yapmaz zannediyorum idrara gelince idrar yolları enfeksiyonu olabilir sende bol bol su içmeni öneririm gebe kalmayı buda zorlaştırıyo sanırım bence eşindede bi sorun yoksa soğan suyunu dedğim gibi 2 ay kullan canım
vallahamııı ayy heyecan yaptım yarın başlıyorum ya hero ya mero bakalım neler olcakTARFİL HOŞGELDİN CANIM ŞİMDİ TUĞBANIN YAZINI ALINTI YAPĞINCA GÖRDÜM SORUSUNU
TUĞBACIM İKİSİNİ BİRLİKTE HATTA ÜÇÜNÜ BİRLİKTE KULLAN CANIM HİÇBİR SAKINCASI OLMAZ
BİRİ İÇİNİ TEMİZLER,BİRİ YUMURTALIKLARININ KALİTESİNİ ARTTIRIR,BİRİDE SPERMLERİN YOL ALMASINI SAĞLAR
ne dimek istiiin sen bizim etimiz butumuz yok diye makbul sınıfına girmiikmii :dilcikar:gell bebemm gıı kıs rejimemi girdin aman quuzmm gı boşvir kadının etlisi butlusu makbull
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?