Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

keşke bugünden halletsende yarın hiç gitmesen iyi olur ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyo

ben çorba içip geliyom malum rejimdeyimm kaydirigubbakcemile3

keşke bugünden halletsende yarın hiç gitmesen iyi olur ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyo

ben çorba içip geliyom malum rejimdeyimm kaydirigubbakcemile3

evrak bekliyorum önümüzdeki haftaya kalmaması için yarın gidicem
demek rejime başladın inşallah kiloların seni üzmeden hemen gider

komşu gelene kadar gitme bi yere melike laflarız
ahandaa geldimm görmedim aplacımm yazınııı aamann aplaa ya makinaya çamaşır attımm su bittii sinir oldumm ya gece 11 e kadar beklee şimdii
bende ösledimm sizleri canım valla fırsat buldukça giriyorum bugün patron yok o yüzden işim olsada geldim :1ninca:

gell bebemm gıı kıs rejimemi girdin aman quuzmm gı boşvir kadının etlisi butlusu makbull

evrak bekliyorum önümüzdeki haftaya kalmaması için yarın gidicem
demek rejime başladın inşallah kiloların seni üzmeden hemen gider

bakalım benim rejimim adı rejim biraz daha dikkat ediyom yediklerime..eşim belki bu sayede kilo verirsin diyo klava: inat etcem vermicem ama neyse bu sefer affedip kilo vermeye çalışcam :lepi: yaa aslında kilolu değilim sade 68 kiloyumm kaydirigubbakcemile3 arkadaki kasa sonradan takılmış gibi okadar :roflol:

ayyy demek sular gitti susuz ev düşünemiyorum bir gün bile çekilmez oluyo
bendekiler et but olmaktan çıktı direk yağa dönüştü boshayallersmile
neysee sen napinnn bakalım gittimi komşunn

gittii datlumm çocuğu okula bırakacak
ayy datlumm kartlı su sinir oldum yaa yarın giyeceğim kıyafetlerii falan atmıştımm( walla sususzluk zor sırf bulaşık çıkmasın die tost yedimm:)))
aman aplamm şimcikk kaç kilosunn

hoşbuldum aplacımm yorma kendinii aplaa az az yap benimde var ütü ama napım elimm gitmedi kaç gündürr bugün belki yaparımm
melike zaten yemek ve ütü işleri dışında bi şey yapmıyorum ki ütüyüde artık sadece dışarda giydiklerimize yapıyorum padsaklı karılar gibi kaydirigubbakcemile3
68 kilo olsam hiç kendime kilolu demem bilakis o hallerim hoşuma bile gidiyodu

ayy sormayın bende pazartesi akşamı yaptım ama ne ütüydüü akannehir bir daha okadar biriktirmemm 30 parça ütü yapmışımdır kesin kaydirigubbakcemile2
eşinize öğretin ütüyü onlar yapsın kendi ütülerini boshayallersmile benim eşim yapma der ütüyü lazım olunca yaparım der ki o benden daha güzel ütüler bekarkende kendisi yaparmış alışmış.Ama ben kendi kıyafetlerim için ve havlu kılıf v.b. için oturuyom yerimseniben

yaa aslında kilomu bile göstermiyom daha zayıf görünüyom ama iriyim işte kaydirigubbakcemile5 olsun sizlerin göbüşlerinizde bebeişler var o yüzden kilo almak sizin için güzel de bizim için kötü lülülülülülü

aşağıdaaa bir tuğbiş gördüm sankimmm Şeniz

amannaplamm boşvir yaa neyseki yalnız değilmişim ona sevindimmm

ay datlumm şimcik benimkide ölee aboo büssürüü yazlıkları kaldırdımm emmee iş kıyafetleri var yığılı hemidee
anaa benim kocamı yapacakkk yapmazz ki yapamaz kii
annemlere kalmaya göndermiyor adam ben sabah kalkamam diee ne var dimi idare ediversee

ayy ne çok konuşuyom ben yaaa kafamçokkarıştı hep ben yazmışımm gelmediğim günlerin acısını çıkarıyom kaydirigubbakcemile3

abimde pantolonlarını kendi ütüler hep

seninde gelecekk sıpan inşalahh aplammm o göbüş bebiş olsun inşalah
bu arada harbiden ipemm kaç kilo oldun sen bakemm
melikem sen kaç kilosunn

apla ben şimcikk 57ile hamile kalmışımm en son 63tüm ama kesinlikle 66 olmuşumdurrr

inşallah görebilirim emeklerimin karşılığını canım ya ...inşallah takıntısız yaşamayı başarabilirsin ben denedim ama takıntısız olucam diye düşünürken takıntı yumağı oldum
canım bi şey olmaz sanırım ama soğan kürü yapan kızlar daha iyi bilir
ben soğan suyunu hep kafama göre içtim hiç kürde söylendiği gibi içmedim ne desem boş onun için
hmm tşk ipem saol..valla denicem içimde kalmasın eb azından
ayy quuzmm gıı bilmiyorum kii bende dr a falan yazsan olma mı ki kıs bak ne dicemm kocişinee havuş suyu içir taze taze sık içine bi kaç damlada zeytin yağı [I .!.:
havuç yiyoruz bolca boynuza başlıcam tekrar onun için iki ay erteledik tdondurulmuş transferini bende bu iki ayı değerlendirelim dedim beki our coştum bakalım[/I]

canım soğan kürü uygulayan hanımların topiğine baktımda ordada bu durumdan şikayetçi olanlar vardı olabliyomuş yani mantar bolca akıntısı olanlar varmış bu durmda temizlendiğine işaretmiş bende biraz endişeliyim ama denicem
2 aymı akannehirçok fazla değilmi saraçoğlunun sitesine baktım sadece 15 gün diyo hatta kesinlikle 15 ten fazla kullanmayın diyo tarfilcik sende bi baksan benmi yanılıyorum acaba ama soğan kürü kullananların topiktede 15 gün kullanılıyo kız iki ay içsek münüşlerin kendisi tamamen dökülür ne ettin gııı kaydirigubbakcemile3
vallahamııı ayy heyecan yaptım yarın başlıyorum ya hero ya mero bakalım neler olcak
size bişey diyimmi belki biliyosunuzdur hizlerim genelde başkasına doğru çıkar kendime çok nadir ...fakat ilkkez kendimde bi huzur bi rahatlık hissediyorum
yani ya kürlerle yada bu defa yaptırıcağım (inş gerek kalmaz) dondurulmuş tedavisiyle olacağını hissediyorum yani bebeğimi kendime çok yakın hissediyorum ayyy inşallah :dance:
gell bebemm gıı kıs rejimemi girdin aman quuzmm gı boşvir kadının etlisi butlusu makbull
ne dimek istiiin sen bizim etimiz butumuz yok diye makbul sınıfına girmiikmii :dilcikar:
boşver sen eti butu işleve bak bebim ya ( bende bunla yırtmaya çalışıyoırum da neyyysee )
bende tüp bebe tedavisindne sonra tuhaf bi durum oldu ya iştahım açıldı ama minyon tipli olduğumdan ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum emmeeee dün akşam dikkatimi çektide göbek çıktı kocaman ya düşünsene dal gibi incecik minicik hatun ortada hört diye bi göbek
folloş oldum yaaa:çok üzgünüm:

demiii daldıı tubişimm çıkamadıı du ben bi korkutuyumm öcüüüüüüüüüüü
seni yicemmmmm:)))))))))))) ne delüyüm yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…