Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ama benim şu anda kilom hamilelikle ilgisi yok sevdam daha erken çünkü
ben son tedavide çok şiştim bir ayda 4-5 kilo fark etti ama hep iğnelerden olduğum iğne sayısı
200 e yaklaştı sanki hava verilmiş gibiyim

oyy quzum benimm inşalahh emeklerininn meyvesinii alacan quzumm dualarım sizinlee
yokk kıs sizde girin makbula barii ben kendimii le avutuyom daa o yüzden yaneeeee
hayır olacakk quzumm inşalahh tedavinnn uu oo göbüşü kocann yesinn beaa inşalahh sıpan yerleşecekk kendiliğinden gelecekkk

hayırlısylaa doğumdann sonraa hepsi yoluna girer aplamm ama hiç şikayetçi değilsin dimii çok şükürr fındıkk buldu yerinii

seninde gelecekk sıpan inşalahh aplammm o göbüş bebiş olsun inşalah

apla ben şimcikk 57ile hamile kalmışımm en son 63tüm ama kesinlikle 66 olmuşumdurrr

inşallahh canım
demek 66 lara çıktınn amann sen kilolu değilsinki kuzumm al al maşallah bebişinii büyütüyonn

78 falan sevda .....tuba geçmişte çok bişey yok ne okuyosun bu kadar çok

maşallahh bacımaa olsunn hiç takma kafana ben hep şunu derim hamile olsamda 90 kilo olsam önemli değil kaydirigubbakcemile3 zaten bu gidişle 90 na yaklaşırım kaydirigubbakcemile3

çıkar quzumm çıkar özlemişikk yafffffffffffffffff

sırnaşık şey olumunekankayizsmile

78 falan sevda .....tuba geçmişte çok bişey yok ne okuyosun bu kadar çok
78 olan ne kiomu hmm eşkol sen ipem herkes senigördü bi ben görmedim:dilcikar:
geçmişe dalmadım teldeydim caniş
heee kilosunu belli etmiyomuş hatta daha zayıf görünüyomuş hıh demiyoki at gibi hatunumdalülülülülülü
şaka bi yana resimlerine bakınca abarttığını düşünüyorum yada resimler çok eski bence gayet normalsin sevo
ben o konuda şanslıyım ama şansımı kendim tepiyorum galiba eşim p.okulunda öğrenmiş hatta yıllarca üniformasını kendi ütülemiş bazen nefret ediyorum bu ütüden diye söylenirken ver ben yapam diyo ama kıyamıyorum salaklık bu olsa gerek:roflol:

tubiş maalesef tedaviler iştah açıyo ve karında şişlik oluyo canım mümkün olduğunca
kendini tutup yememek lazım

birden aldım ya quzumm kiloyu ben bacaklarımmm öcüü gibi olduu çatlaklar anam bide norumsuu

ayyy tubişimm seni böyle görmek çok güzellll hadi hadi topiğimiz yine hareketli günlerine başladııı opuyorumnanaktan sezgilerin doğru ıkacak inşallah ve bu yaptıkların yaracak canım soğan kürünü 2 ay kullanma en fazla dediğin gibi 15 gün kullan gelecek ay adet olursan yeniden başla yine 15 gün kullan devamlı kullanılmaz

ipeğimm maalesef dediğin gibi şişlik iğnelerden oluyo evet ama olsun canımm hepsi geçeerrr hayırlısıylaa şuan en güzel yerdesinn gerisi boşş

inşallahh canım
demek 66 lara çıktınn amann sen kilolu değilsinki kuzumm al al maşallah bebişinii büyütüyonn

sırnaşık şey olumunekankayizsmile
yok sevo ya melişin aldığı kilo kendine yaramış fasulye sırığı gibi ince uzun bi filinta doğurcak koca boğazlı melişşşŞeniz
inş..:Saruboceq::Saruboceq:
yaa kolaymı ipem onca ilaç iğne hep hrmon yani ben bile bu minyon cılız halimle fiziği bozduysam daha ne diyim
demiii daldıı tubişimm çıkamadıı du ben bi korkutuyumm öcüüüüüüüüüüü
seni yicemmmmm:)))))))))))) ne delüyüm yaaaaaa
aşkolsun çamaşırımı ıslattım ya ödüm ağzımdan fırladıııı akannehirkafamçokkarıştı

hayırlısylaa doğumdann sonraa hepsi yoluna girer aplamm ama hiç şikayetçi değilsin dimii çok şükürr fındıkk buldu yerinii
yok hiç bi şikayetim yok bu troit kontrolü iiçin gittiiğim endokrin uzmanıda geçen gün gittiğim kardiyologda kilo artışımın hep hızlı olacağını çünkü hormon ilaçları kulandığımı söylüyolar yanlız kardiyolog tuzu yasakladı endokrinde pataetes pirinç hamurişi tatlı kızartma yasakladı biri tansiyon sorunu olmasın dedi diğeri de şeker
sevda ben kendim için o kadar iyimser değilim 90 ı geçer benim kaydirigubbakcemile3

tubiş evden nete girdiğimde sanada gösteririm canım söz

buyrunn benimmmmmmmzemuszemus
aynen quzumm bana yaradıııı anaa popoooo koccaman olduuu ama eşimm memnunnn:))))))))
filinta gibii olacakk bebişş sizinn kızlarrıı alacazz işteeee
yakaladımm ödünüü sonra verecemm quzumm unutturma ben bunuda yicemm:)))
piss altını mı ıslattınn yürüü mkıss kokmadan değişşş kokakk garıı nlcakkkkkkkk

anladım aplacımmm bebek sağlıklı sıhhatli gelsinde hayırlsıylaa hepsinden uzak durursunn
hamilelkte şeker çıkması kötü bişey mi komşumda çıkmış

tübişimm avatarınn ne güssell yaa bayıldımm wallaaaa
heee bende bayıldım kız şakın şaşkın bakiyyyysırnaşık şey
yok annem ya iki ay çok fazla ve soğan suyu keskin ve etkiliymiş o kadar kullanırsam münüşün içinde ne var ne yok hepsi dökülür münüşün yerinde yeller eser o benim ekmek teknem olurmu hiç yawww
birden aldım ya quzumm kiloyu ben bacaklarımmm öcüü gibi olduu çatlaklar anam bide norumsuu
babannem geldi aklıma birden fik fikte ışıkları kapatmayı unutmasempatiksalakcinni
(şaka takılıyorum gır gır olsun diye alınmıyon dimi, melişim)
tubiş maalesef tedaviler iştah açıyo ve karında şişlik oluyo canım mümkün olduğunca
kendini tutup yememek lazım
evet ya tedaviden sonra açıldı iştah günde 2 ye yakın ekmek ve yemekle birlikte terayağsız yemekte yemem hanisempatiksalakcinni ipem benim kasanın azıcık eksiği var o nu büyütem diye hiç dikkat ettiğim yok hatta geceleri ballı süt içmeden yatmam dedimya almıyorum ben kio tek sıkıntım sadece göbek oluyo bende sevo yeni eklediğim resimlerde baktıysan dikkatiniçekmiştir göbek pört demiş

evet dikkat et ipemm yeme dediklerini tansiyon ve şeker gerçekten dikkat edilmesi gerek

tuğbişimm resimlerim eski resimler yenileri koymuyom korkmasın bakanlar diye kaydirigubbakcemile3 avatarım zannederler sonra :roflol:

melikem demek kocişin memnun kasadann :roflol: bu kocişler hep aynı heee sırnaşık şey

hee şaşkınnnnnnnnnnnnn
yokk bebm ne alınmasıı quzumm aynısını eşimde dediiii
çatladım iyice dedimm olsunn diyoo sanki diyoo gösteriyon ışılarıı söndürüyon dedi adamm yazıkkkkkkkkk

evett datlummm memnun sıkıyosa olmasınnnnnklava:

tubiş evden nete girdiğimde sanada gösteririm canım söz
hemen not aldım bakayım üstünden kay hafta yada kaç ay geçicek
bu arada duruyu gördüm maşallah ne kadar güzel bi hanımmış bayanssulusmilesahi o nerde

eğer dikkat edilmezse bebek için sorun oluyo canım kilolu doğum erken doğum gibi
genellikle insülin ve diyet verip kontrol etmeye çalışıyolar duruda olmuştu hatırlarsan

kıs aplaa neyinden korkcazz gıı fıstık gibi gacısınnnnnnnn maşalahhhhhhhhhhhhh

evettt tuğbişimm hele bir tanesi var bir kadınla sırt sırta vermişsin göbekler çıkmışş hatta sende yazmışsın sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…