Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eğer dikkat edilmezse bebek için sorun oluyo canım kilolu doğum erken doğum gibi
genellikle insülin ve diyet verip kontrol etmeye çalışıyolar duruda olmuştu hatırlarsan

duru apla doğurmuştu aplacımm benim topiğe gelmeye başladığımdaa
şimdi komşumda çıkmış söylemiştim ya daha önce uyuşmazlık var iğnesi olmamış sürekli düşüyo diye lşimdide şeker çıkmış kadın maf olmuşeşi sürekli başına kalkıyormuş

tuğbişimm resimlerim eski resimler yenileri koymuyom korkmasın bakanlar diye kaydirigubbakcemile3 avatarım zannederler sonra :roflol:
abartıyosuun ayy mrak ettim nasıl bişeysinki şuan yok canım o kadarda değilsindir beaa
hee şaşkınnnnnnnnnnnnn
yokk bebm ne alınmasıı quzumm aynısını eşimde dediiii
çatladım iyice dedimm olsunn diyoo sanki diyoo gösteriyon ışılarıı söndürüyon dedi adamm yazıkkkkkkkkk
he ya benimkide yazık daha kaç sene beklicem senigörmek için diyo geçen dedi yaz tatilleri olmasa belden aşağınıda göremicezde neyseki denizin hayrına görüyoz işte dedi yazık bikinili hallerime bile amenna diyo

evet durumuzz çok güzelldir :jeyyar: ama o benimm kimseye vermemm yasakkelime delikafadulden
durumuz izinde bu hafta yok

dikkat ediyorum canım yasak dediği şeyleri yemiyorum
canım hiç bişey istemiyo zaten

rüyamda kaç seferdirr çocuk emziriyorumm ana önce memeyi bulamıyo yazık neresini bulacak gerçii küçücük sonra mem mem emiyoduu

nirdee bu resimler ben neden görmedimmmmmmmmmmmmmmm
facede bebim
evettt tuğbişimm hele bir tanesi var bir kadınla sırt sırta vermişsin göbekler çıkmışş hatta sende yazmışsın sırnaşık şey
oo snein o dediğin antalyada tüp bebek tedavisindeki halleirm zaten iğbnelerden göbel omuştu ikimizdede ondan yazdım öyle
iki üç gün önce yeni resimler attım onarda bayağı göbek var ya eşim zaten tosun bende omuşum göbekli boğa

yazıkk yaaaaaaaaaaaaaaaaa
oda diyo iant yapıyo benlee göstermiyon bende almıcam krem dioo:))
dikkat ediyorum canım yasak dediği şeyleri yemiyorum
canım hiç bişey istemiyo zaten

yok öle canım istemiyor faalnn yee bebişi besle qquzum

heeeeeeeee benimm facemm yokkkkkkkkkkkk((((((((((((
almıyoooo kociş ama şart garii bi deneee

evet durumuzz çok güzelldir :jeyyar: ama o benimm kimseye vermemm yasakkelime delikafadulden
durumuz izinde bu hafta yok
allah sahibine bağışlasın bende alıcı değilim zaten hıh :dilcikar:
sahi o preseed le hamile kalmıştı değilmi

yiyorum canım ama bıraksalar sadece ayran içer peynir yerim
iki gündür meyve falan canım hiç istemiyo
lmaz:lmazlmaaazzz oğluşa bunu yapamazsınnlmaz:
bu arada hayırolsun içimden oğluş gedi allah allah bi tosun daha geliyo o galiba ayyy pipisini yerim yaasırnaşık şey

yiyorum canım ama bıraksalar sadece ayran içer peynir yerim
iki gündür meyve falan canım hiç istemiyo
anladım aplacımm inşalah açılır iştahınnnn
a.sa.sa.s

kızlar yemek yapılıcak hi,ç bi fikrimde yok pratik bişiler deyiverin bakemcokacimcoook

kıss walla aklımda hiç bişii yok emmee velakin kaç gündür aklımda melemenn var yanınada çayy ohhhh ben yapcam emmee çok ekmek yediriyorrrr
ha diyosunn melemen yapmam o zamn yoğurt makarna ve çorba ve salataa dünki menümmmm

ayyy rüya dediniz rüyamdan bikaç kesit hatırladımmm iğrençtii

rüyamda eşimin teyzeleri gelecek sanırım ilk defa evime (daha hiç gelmediler) hazırlık yapıcaz yanımda annem var sanırım mutfağın tavanı kurttan böceğe dönüşen siyah siyah bir sürü böcek örümcek gibii ayy yazarken kötü oldumm..bi bakıyorum çekmecede un bozulmuş ondan türemişler sanırım eşimi çapırıyorumm tavandakileri hep öldürüyo diyorum ya misafir ilk defa evime gelecek böyle mutfağımı nasıl kullanimm bi yandan bişeyler hazırlamak için çırğınıyorum aayyy çok fenaydı hayrolsunn

kızlar sayfa açık bi mutfağa gidip bakem ne yapabilirim üzerimde bi uyuşukluk varki sormayın bi tuhaf durumdayım gündüz bişey yaptığım yok akşam coşuyorum dün gece 12 de perde yıkayıp cam sildim :roflol:mutfak dolabı sildim e işi yok ama yemek derdim var birde yatağımı örtmedim daha

hayır olsunn quzummmm gı bende bi tuhaff oldummm
delüüüüü aboo gecenin 12sinde o da güselllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…