Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar sevda benimde mesai bitiyo yavaş yavaş toparlanıcam
bendende iyi akşamlar şifacım yarın görüşürüz

okadar ne işin var şifamm ne yapıyon sabahtan beri anlat bakemmm ama çabukk çıkıcamm kaydirigubbakcemile3
ev genel temizliği misafirlerim oldu bu aralar sık-sık el atıyom işte evin her yerine camlar kapılar halılar çamaşırlar ayyyy yetişemiommmmmmm valla bi canıma yardımcı şart bana boshayallersmile

iyi akşamlar sevda benimde mesai bitiyo yavaş yavaş toparlanıcam
bendende iyi akşamlar şifacım yarın görüşürüz
olsun en azından vedalaşabildik güle güle canım iyi akşamlar tekrar görüşmek üzere opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

yağmur falan yokj galiba orda valla burası geceden beri yağıyoo
genel temizlik üfff ne yorulmuşsundur şimdiii kolay gelsin sana canımmm
bende kaçarrr
3 5 7 10 1... çıktımmm

kızlar Nevbahar ve Etipuf nasıllar ? sorayım diyorum hep kısmet bugünmüş bebişlerden uğrayamıyorlar galiba ii ve sağlıklı olsunlarda inşşş

yağmur falan yokj galiba orda valla burası geceden beri yağıyoo
genel temizlik üfff ne yorulmuşsundur şimdiii kolay gelsin sana canımmm
bende kaçarrr
3 5 7 10 1... çıktımmm
yağmur yok canım sabah kapalıydı biraz sonra bir güneş açtıki sanırsın bahar havası halaaaa camlar açık ev soğuk değil kaydirigubbakcemile2

doğalgaz yokmu canım evinde
varr quzumm daa daha başlamadık yakmaya alt üst yakıyo bize çok faydası oluyorr
anam çıkmış melike güle güle canım
uyy yerimm beaaa
walla süper fikirr bende koycam bundan sonraaa
a.s ayy özledimm gardaşımı yaaa

kızlar selamlar kimse yok ama yinede yazayım dedim,yazılı sorusu hazırlamak için açtım pcyi size bakmadan edemedim.Sabahleyin kim açarsa tükkanı görürü artık.ayetel kürsileri okudum onu haber vereyim dedim canlarım,en kısa zamanda görüşmek üzere öperim hepiciğinizi

kızlar kimsecikler yok bu saatte ben ayetel kürsileri okudum canım onu haber vermek için girdim herkese iyi geceler görüşmek üzere

git çabuk yemeğini pişir bakim :roflol:

olar tuğbişimm başlayalımmm olumunekankayizsmile
ok yarın yani perşembe başlayalım benim lekenlenme dursa bi hayırlısyla sende tedavide sayılırsınbelki vesile olur oku bunu nsüresi yokmuş galiba 1 , 2 haftada bitirirsin canım..

ev genel temizliği misafirlerim oldu bu aralar sık-sık el atıyom işte evin her yerine camlar kapılar halılar çamaşırlar ayyyy yetişemiommmmmmm valla bi canıma yardımcı şart bana boshayallersmile
ayy nasıl heveslendim uzun zamandır tam teşekküllü temizlik yapmıyorum aah ahh nerde o eski hallerim haftada cam siler gece yarıları halı yıkarıdm annem üstüme ölü toprağı serpmişer sanki yaşlılık bu olsa gerek:roflol:
ben geleyim şifa yardıma günlüğü 85 tl varmısın yeme içme ve yol parası sana ait:roflol:
varr quzumm daa daha başlamadık yakmaya alt üst yakıyo bize çok faydası oluyorr
ne kombiylemi yanıyonuz siz anaaam bayılmak istiyorum bizim totomuz donuyo yandığı halde ya kurtulmak istiyırum artık bu erZULÜMDEN ya geçermi 2 yıl:1no2:

kızlar kimsecikler yok bu saatte ben ayetel kürsileri okudum canım onu haber vermek için girdim herkese iyi geceler görüşmek üzere
arkadaşlar bu iki hanımcağızın mesajlarını alıntı yaptımki liste sahipleri görsün belki okundu diye eklemek ister
annem nede düüşüncel, bi hatunum yaabayanssulusmile
bugünerde keyifliyim hayır olsun ağlayacağım yakın galiba -tatlicadiarzu-

soğuk ve yağışlı bir istanbul sabahından hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrr hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kızlar bu sabah 06.40 da kalktım .... insan uyuyamıyor ya...... hayırlısıyla şu cumartesi gelse...... gel cumartesi gel........... neyse kızlar bu sabah çok ilginç bir şey yaşadım..... sabah lavaboya kalkmıştım içeriye kocaman bir güvercin geldi.... pancerenin dışındaydı demek ki.. ışık yanınca içeri girdi tabi bende bastım çığlığı..... kocamandı yawwwwww :1shok: eşim hemen çığlığıma uyandı tabikisi bide o kocaman kanat sesine de uyanmış olabilirr .... :uhm: biraz uğraştıktan sonra mutfakta kendilerini yakaladık BAYKUŞ un......... anammmmmm neydi o yaa nası korktum anlatamam..... şimdi o halime kıkır kıkır gülüyom..... :roflol: :roflol: :roflol: neyse başıma nuda geldi yaneeeeeeeeeeeeee........

BULUTUM CANIM DUANI BİTİRDİM CANIM ALLAH KABUL ETSİN CANIM CANIM TEZ VAKİTTE YUVANI ŞENLENDİRECEK HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN CANIM...... :Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum çok işim var artı ders çalışıcam..... hepinizi çok seviyorum... uğrayabilirsem bi ara uğrarım canlarım haden hoşçakalın bebişlerim... SİZLERİ SEVEYRUUUUUUUUUMMMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın herkese leydim canım nasılsın
ay bende cok korkarım öyle şeylerden istanbulda yagmır varmış yazık hayvancagız yağmurdan sgınmıştır senin tuvalete :)

günaydın kızlar aranızda klomen kullanan varsa lütfen bana yardım edebilrmi...
klomeni adetin kaçıncı günü ve nasıl kullandınız??
sorumu cevaplarmsnz?

günaydın kızlar aranızda klomen kullanan varsa lütfen bana yardım edebilrmi...
klomeni adetin kaçıncı günü ve nasıl kullandınız??
sorumu cevaplarmsnz?

canım drlar genelde 2 şekilde kullandırıyolar bazen adetin 5.günü bazende 3.günü başlatıyolar ben 3. günü başladım günde 1 tane 50mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…