ev genel temizliği misafirlerim oldu bu aralar sık-sık el atıyom işte evin her yerine camlar kapılar halılar çamaşırlar ayyyy yetişemiommmmmmm valla bi canıma yardımcı şart bana boshayallersmileokadar ne işin var şifamm ne yapıyon sabahtan beri anlat bakemmm ama çabukk çıkıcamm kaydirigubbakcemile3
olsun en azından vedalaşabildik güle güle canım iyi akşamlar tekrar görüşmek üzere opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileiyi akşamlar sevda benimde mesai bitiyo yavaş yavaş toparlanıcam
bendende iyi akşamlar şifacım yarın görüşürüz
güle güle canım kolaylıklar inşallah patronun hep evinde patronluk yapsın işe uğramasın boshayallersmile bol bol görüşürdük dimi ama opuyorumnanaktan
iii hadi senimi kırayım arada bi gelsinn tete okaaaaaabowww okadar olmasında arada bir gelsin yeter kaydirigubbakcemile3
ev genel temizliği misafirlerim oldu bu aralar sık-sık el atıyom işte evin her yerine camlar kapılar halılar çamaşırlar ayyyy yetişemiommmmmmm valla bi canıma yardımcı şart bana boshayallersmile
yağmur yok canım sabah kapalıydı biraz sonra bir güneş açtıki sanırsın bahar havası halaaaa camlar açık ev soğuk değil kaydirigubbakcemile2yağmur falan yokj galiba orda valla burası geceden beri yağıyoo
genel temizlik üfff ne yorulmuşsundur şimdiii kolay gelsin sana canımmm
bende kaçarrr
3 5 7 10 1... çıktımmm
varr quzumm daa daha başlamadık yakmaya alt üst yakıyo bize çok faydası oluyorrdoğalgaz yokmu canım evinde
uyy yerimm beaaaanam çıkmış melike güle güle canım
walla süper fikirr bende koycam bundan sonraaatubiş teyze kızı aradı isviçreden onunla konuşuyodum
kzıalr artan yemeklerinizi atmayın buzluğa koyun yemeksiz kaldığınız günlerde çıkarıp yersiniz
ben hep öyle yapıyorum hem ziyan olmuyo hemde çok büyük kurtarıcı oluyo
a.s ayy özledimm gardaşımı yaaakızlar 26 dk 24 sn lik konuşmada sizlere yansıtacağım şunlar çok selamı var size öpüyomuş komacan net bağlanmamış bugün gelip bakacaklarmış anlaşılan 2 3 gün daha yok nurcik yerleşmiş hafta sonu misafir bile alıcakmış sesi iyiydi bol bol dedi kodunuzu yaptık (dermişim)kaydirigubbakcemile3
git çabuk yemeğini pişir bakim :roflol:
ok yarın yani perşembe başlayalım benim lekenlenme dursa bi hayırlısyla sende tedavide sayılırsınbelki vesile olur oku bunu nsüresi yokmuş galiba 1 , 2 haftada bitirirsin canım..olar tuğbişimm başlayalımmm olumunekankayizsmile
ayy nasıl heveslendim uzun zamandır tam teşekküllü temizlik yapmıyorum aah ahh nerde o eski hallerim haftada cam siler gece yarıları halı yıkarıdm annem üstüme ölü toprağı serpmişer sanki yaşlılık bu olsa gerek:roflol:ev genel temizliği misafirlerim oldu bu aralar sık-sık el atıyom işte evin her yerine camlar kapılar halılar çamaşırlar ayyyy yetişemiommmmmmm valla bi canıma yardımcı şart bana boshayallersmile
ne kombiylemi yanıyonuz siz anaaam bayılmak istiyorum bizim totomuz donuyo yandığı halde ya kurtulmak istiyırum artık bu erZULÜMDEN ya geçermi 2 yıl:1no2:varr quzumm daa daha başlamadık yakmaya alt üst yakıyo bize çok faydası oluyorr
kızlar selamlar kimse yok ama yinede yazayım dedim,yazılı sorusu hazırlamak için açtım pcyi size bakmadan edemedim.Sabahleyin kim açarsa tükkanı görürü artık.ayetel kürsileri okudum onu haber vereyim dedim canlarım,en kısa zamanda görüşmek üzere öperim hepiciğinizi
arkadaşlar bu iki hanımcağızın mesajlarını alıntı yaptımki liste sahipleri görsün belki okundu diye eklemek isterkızlar kimsecikler yok bu saatte ben ayetel kürsileri okudum canım onu haber vermek için girdim herkese iyi geceler görüşmek üzere
günaydın kızlar aranızda klomen kullanan varsa lütfen bana yardım edebilrmi...
klomeni adetin kaçıncı günü ve nasıl kullandınız??
sorumu cevaplarmsnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?