fesleğen toğumu ve eşi gidicekmiş ne güzel ya aynı yerde tanışıp aynı durumda olup bir araya gelmek heveslendim valla düşündümde bi an sizlerle bi yerde toplanmak ne hoş olurdu yaaleyküm selam demek misafir almaya da başlamışş bu ne hızz
dedikodu yaptık ama kendi dedikodumuzu valla bak26 dk.da dedikodu kaçınılmaz olur zati kaydirigubbakcemile3
valla eminim sen bana yakın olsan herşey daha başka olurdu anladın sne onu sempatiksalakcinnidemek fesleğen ve eşi gidecek oturmayaa hımmm
evet gerçekten yakın olmak isterdim sizlerlee yaaa yüzyüze görüşmek birlikte gülmek birlikte ağlamakk
valla eminim sen bana yakın olsan herşey daha başka olurdu anladın sne onu sempatiksalakcinni
alo sevo bana gelebilcenmi acil yardımına ihtiyacım var sende okiş hazıra cd leri bebe yağını hazırla not defterini geliyorum filnankaydirigubbakcemile3ooo sibel kekilli gibi hanım olurum valla üç günde:roflol:
dedikodu yaptık ama kendi dedikodumuzu valla bak
iyi oluyo nurcikle muhabbet o benden deli ben ondan az önce bişey anlaıyorum o durmadan soruyo peki bölemi şölemi bende dur anlatıyorum dinle bi dedim oda dinliyorum zaten dedi başladık gülmeye dedim ne çatlağım dimi
bend eunutkanlık var konuşurken ne diyceğimi unutabiliyorum onun için ona fırsat vermedne harıl harıl konuşuyorum yazık konuşmak için çırpınıyo kıyamam yaaa:roflol:
belkidee evet bizler için hata eşlermiz için hayırlı olanı budur yazık herifimbende tamamen yoldan çıkarımm artıkk kaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlısı :roflol: belkide uzak olmamız kastidir
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi çok öpüyorum valla rekoru kırdım bugün süreye bakılırsa allaha emanet oluntamam tuğbişim güle güle canım kolay gele
.........................................güle güle tuğba kolay gelsin
hmm çok şükür allah kabul etti acaba eniştem bide bizizm içinmi niyetlensevalla tubiş biz o 70 bini çekmeden önce ben hasta olduğum için eşim iki rekat namaz kıldı
kalbinden geçtiği gibi niyet etti ondan sonra başladık benim başka bir bilgim yok canım
hmm çok şükür allah kabul etti acaba eniştem bide bizizm içinmi niyetlensebak ne güzle duası dileği kabul olmuş çok şükür:Saruboceq:
ya bi çıkamadım varya hadi çok çok öpt çıkıyorum yarın eşim evde pek gelemeyebilirim
ivet hadi yarın birlikte başlayalımbu 70000 la ilahe illallah mı oluyo kızlar
a.sa.sa.stabiki duyduğumuz şekilde usulüne göre yapmak en güzeli ama bilmiyosan
temiz bir kalple yürekten edilen dualar kabul olur mutlaka yeterki inanrak yapılsın
ipem bu sana opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?