canım drlar genelde 2 şekilde kullandırıyolar bazen adetin 5.günü bazende 3.günü başlatıyolar ben 3. günü başladım günde 1 tane 50mg
eczacıda o şekilde söledi..
peki 5.gün kullanan varsa o günde kaç defa kullndıgını yazarmı...
saol canım cvp verdiğin için..
ahhh canım benim ne kadar düşüncelisin gel tabi kız türk malı dizisini izliyormusun Yarcan ın lafı varya KARIŞMA BENDE parayı karıştırma canım koş gel karışma,karıştırma bende kaydirigubbakcemile3: opuyorumnanaktanayy nasıl heveslendim uzun zamandır tam teşekküllü temizlik yapmıyorum aah ahh nerde o eski hallerim haftada cam siler gece yarıları halı yıkarıdm annem üstüme ölü toprağı serpmişer sanki yaşlılık bu olsa gerek:roflol:
ben geleyim şifa yardıma günlüğü 85 tl varmısın yeme içme ve yol parası sana ait:roflol:
canım eğer sende sorun yoksa sebepsiz infertilite varsa günde 1 tane yeter.ben ilk kullandığımda direk günde 2 taneyle başladım ama yumurtaları çok fazla büyüdü ve kist oldu kısacası sorun yoksa sende günde 1 tane yeter canım
eczacıda o şekilde söledi..
peki 5.gün kullanan varsa o günde kaç defa kullndıgını yazarmı...
saol canım cvp verdiğin için..
canım sen dr kontrolünde olmadanmı kullanıyosun bu ilacı
klomen ciddi bir ilaçtır dr. kontrolü olmadan kullanmasan daha iyi edersin
bulut (ümmühan) için ayetel kürsi listesi
ipek 50 bitti
tosti 50 bitti
şifaa 63 bitti
melike 50
maiberf 30bitti
leydim 30bitti
damlaselen 40 bitti
:CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek
geçmiş olsun canım yaaa inşallah yanlışlık olmuştur ya da çözülecek çözümleri vardır inşallah sıkma canını tabiki dua ederiz Rabbim acil şifalar versin ,Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı :Saruboceq:mrb kızlar cok üzgünüm cok halsizim ellerim titriyor cok fazla yazamıycam sizden bir ricam olcak abim bir arkadasına kan vermişti gecen hafta hastaneden aramışlar kanınızda hepatit c virüsüne rastladık diye(( tekrar kan verdi abim detaylı bir tahlil yapılacak 10 güne kadar belli olacak o kadar üzgünüm ki anlatamam abim için ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum inş. yanılmışlardır inş. sonuçları temiz cıkar (
ya inanamıyorum sana bundan korku yerine kendine huzur payı çıkarmalısın bak transfer öncesi evine güvercin girmiş bu iyiye işaret a.s:dance:kızlar bu sabah 06.40 da kalktım .... insan uyuyamıyor ya...... hayırlısıyla şu cumartesi gelse...... gel cumartesi gel........... neyse kızlar bu sabah çok ilginç bir şey yaşadım..... sabah lavaboya kalkmıştım içeriye kocaman bir güvercin geldi.... pancerenin dışındaydı demek ki.. ışık yanınca içeri girdi tabi bende bastım çığlığı..... kocamandı yawwwwww :1shok: eşim hemen çığlığıma uyandı tabikisi bide o kocaman kanat sesine de uyanmış olabilirr .... :uhm: biraz uğraştıktan sonra mutfakta kendilerini yakaladık BAYKUŞ un......... anammmmmm neydi o yaa nası korktum anlatamam..... şimdi o halime kıkır kıkır gülüyom..... :roflol: :roflol: :roflol: neyse başıma nuda geldi yaneeeeeeeeeeeeee........
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ahhh canım benim ne kadar düşüncelisin gel tabi kız türk malı dizisini izliyormusun Yarcan ın lafı varya KARIŞMA BENDE parayı karıştırma canım koş gel karışma,karıştırma bende kaydirigubbakcemile3: opuyorumnanaktan
canım ipek arkadaşımızında dediği gibi klomen ciddi bir ilaçtır ve genellikle kiste dönüşme riski yüksektir kullanmak istiyosanda illa mutlaka tekrar bi doktor kontrolünde başlamanı tavsiye ederim yada kullanım sonrası mutlaka kontrol muayene vs..allah emeklerinin karşılığını versin..:Saruboceq:pco var canım bende.
daha önce 2 defa serophone kullandım.
bu ay doktor kontrolünde olmadan yani kendi kendime klomen kullanıcam...
kafamçokkarıştı
canımm geçmiş olsun üzüldüm inşalah yanılmışlardır...okuruz tabi ne demek canım ya :çok üzgünüm:mrb kızlar cok üzgünüm cok halsizim ellerim titriyor cok fazla yazamıycam sizden bir ricam olcak abim bir arkadasına kan vermişti gecen hafta hastaneden aramışlar kanınızda hepatit c virüsüne rastladık diye(( tekrar kan verdi abim detaylı bir tahlil yapılacak 10 güne kadar belli olacak o kadar üzgünüm ki anlatamam abim için ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum inş. yanılmışlardır inş. sonuçları temiz cıkar (
yok kıs kombi ne kadar yansada öle sıcak olmuyoo quzuuu muhakkakk elektrikliyide yakıyozz ama bu sene altımızda doldu çok faydası oluyoook yarın yani perşembe başlayalım benim lekenlenme dursa bi hayırlısyla sende tedavide sayılırsınbelki vesile olur oku bunu nsüresi yokmuş galiba 1 , 2 haftada bitirirsin canım..
ayy nasıl heveslendim uzun zamandır tam teşekküllü temizlik yapmıyorum aah ahh nerde o eski hallerim haftada cam siler gece yarıları halı yıkarıdm annem üstüme ölü toprağı serpmişer sanki yaşlılık bu olsa gerek:roflol:
ben geleyim şifa yardıma günlüğü 85 tl varmısın yeme içme ve yol parası sana ait:roflol:
ne kombiylemi yanıyonuz siz anaaam bayılmak istiyorum bizim totomuz donuyo yandığı halde ya kurtulmak istiyırum artık bu erZULÜMDEN ya geçermi 2 yıl:1no2:
arkadaşlar bu iki hanımcağızın mesajlarını alıntı yaptımki liste sahipleri görsün belki okundu diye eklemek ister
annem nede düüşüncel, bi hatunum yaabayanssulusmile
bugünerde keyifliyim hayır olsun ağlayacağım yakın galiba -tatlicadiarzu-
aboo ben kafayı yirdim herhalllkızlar bu sabah 06.40 da kalktım .... insan uyuyamıyor ya...... hayırlısıyla şu cumartesi gelse...... gel cumartesi gel........... neyse kızlar bu sabah çok ilginç bir şey yaşadım..... sabah lavaboya kalkmıştım içeriye kocaman bir güvercin geldi.... pancerenin dışındaydı demek ki.. ışık yanınca içeri girdi tabi bende bastım çığlığı..... kocamandı yawwwwww :1shok: eşim hemen çığlığıma uyandı tabikisi bide o kocaman kanat sesine de uyanmış olabilirr .... :uhm: biraz uğraştıktan sonra mutfakta kendilerini yakaladık BAYKUŞ un......... anammmmmm neydi o yaa nası korktum anlatamam..... şimdi o halime kıkır kıkır gülüyom..... :roflol: :roflol: :roflol: neyse başıma nuda geldi yaneeeeeeeeeeeeee........
bende okludum canım Rabbim kabul etsin dün giremedim maleseff haber veremedimmbulut (ümmühan) için ayetel kürsi listesi
ipek 50 bitti
tosti 50 bitti
şifaa 63 bitti
melike 50
maiberf 30bitti
leydim 30bitti
damlaselen 40 bitti
:CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek
mrb kızlar cok üzgünüm cok halsizim ellerim titriyor cok fazla yazamıycam sizden bir ricam olcak abim bir arkadasına kan vermişti gecen hafta hastaneden aramışlar kanınızda hepatit c virüsüne rastladık diye(( tekrar kan verdi abim detaylı bir tahlil yapılacak 10 güne kadar belli olacak o kadar üzgünüm ki anlatamam abim için ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum inş. yanılmışlardır inş. sonuçları temiz cıkar (
canım okudum Rabbim kabul etsin inşalahh yanlışlık vardırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?