Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım drlar genelde 2 şekilde kullandırıyolar bazen adetin 5.günü bazende 3.günü başlatıyolar ben 3. günü başladım günde 1 tane 50mg

eczacıda o şekilde söledi..
peki 5.gün kullanan varsa o günde kaç defa kullndıgını yazarmı...
saol canım cvp verdiğin için..

canım eğer sende sorun yoksa sebepsiz infertilite varsa günde 1 tane yeter.ben ilk kullandığımda direk günde 2 taneyle başladım ama yumurtaları çok fazla büyüdü ve kist oldu kısacası sorun yoksa sende günde 1 tane yeter canım

ahhh canım benim ne kadar düşüncelisin gel tabi kız türk malı dizisini izliyormusun Yarcan ın lafı varya KARIŞMA BENDE parayı karıştırma canım koş gel karışma,karıştırma bende kaydirigubbakcemile3: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

pco var canım bende.
daha önce 2 defa serophone kullandım.
bu ay doktor kontrolünde olmadan yani kendi kendime klomen kullanıcam...
kafamçokkarıştı

canım sen dr kontrolünde olmadanmı kullanıyosun bu ilacı
klomen ciddi bir ilaçtır dr. kontrolü olmadan kullanmasan daha iyi edersin

canım sen dr kontrolünde olmadanmı kullanıyosun bu ilacı
klomen ciddi bir ilaçtır dr. kontrolü olmadan kullanmasan daha iyi edersin

yok canım aslında doktor geçen ay vermişti ama ben geçen ay kullanmadım.
bgnde adet oldum ve gecen ayın ilacını bu ay kullanayım dedim...

Son düzenleme:
mrb kızlar cok üzgünüm cok halsizim ellerim titriyor cok fazla yazamıycam sizden bir ricam olcak abim bir arkadasına kan vermişti gecen hafta hastaneden aramışlar kanınızda hepatit c virüsüne rastladık diye (( tekrar kan verdi abim detaylı bir tahlil yapılacak 10 güne kadar belli olacak o kadar üzgünüm ki anlatamam abim için ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum inş. yanılmışlardır inş. sonuçları temiz cıkar (

geçmiş olsun canım yaaa inşallah yanlışlık olmuştur ya da çözülecek çözümleri vardır inşallah sıkma canını tabiki dua ederiz Rabbim acil şifalar versin ,Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı :Saruboceq:

ya inanamıyorum sana bundan korku yerine kendine huzur payı çıkarmalısın bak transfer öncesi evine güvercin girmiş bu iyiye işaret a.s:dance:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pco var canım bende.
daha önce 2 defa serophone kullandım.
bu ay doktor kontrolünde olmadan yani kendi kendime klomen kullanıcam...
kafamçokkarıştı
canım ipek arkadaşımızında dediği gibi klomen ciddi bir ilaçtır ve genellikle kiste dönüşme riski yüksektir kullanmak istiyosanda illa mutlaka tekrar bi doktor kontrolünde başlamanı tavsiye ederim yada kullanım sonrası mutlaka kontrol muayene vs..allah emeklerinin karşılığını versin..:Saruboceq:
canımm geçmiş olsun üzüldüm inşalah yanılmışlardır...okuruz tabi ne demek canım ya :çok üzgünüm:

yok kıs kombi ne kadar yansada öle sıcak olmuyoo quzuuu muhakkakk elektrikliyide yakıyozz ama bu sene altımızda doldu çok faydası oluyoo
ahh bebemm Allah yardımcınız olsunn
aboo ben kafayı yirdim herhalll
hayırlı haberler alacan inşalahh quzum son 1 günn

günaydınn şekerlerr duaya katılamıcam bugün malesef Rabbim kabul etsinn dualarımızı kabul etsin inşallah tez zamanda meleklerinizi göndersin inşalahh
bulutum ve leydimmmm okuudm şekerlrr Rabbim kabul etsinnnn

sevdanehri için ayetel kürsi (313)
melike---------50
ipek----------50

kalan------213

Son düzenleme:
herkese günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrr

ben geçmişe bir bakayım hazır kimse yokkkenn

tostimm geçmiş olsun umarım yanlışlık vardır testlerdee..tabiki okuruz canım hatta melikem benim listemi olmazsa tosti için çevirelim olar mı kızlar benim acelem yok

leydimm ayetelleri bitirdim allah kabul etsin sela cuma arası kızlar gelin de duaları yapalım bulut ve leydim için

tuğbişim sen başladınmı 70000 çekmeye ben başlamadım dahaa akannehir akşam dışardaydık alışveriş falan yaptık hafta sonu eşimin amca oğlunun düğünü var köye gitcez..Ama bu akşam inş. eşime namazı kıldırıp eşimle birlikte okumaya başlıcaz (yani benim düşüncem bu :) ) eşim namaz kılsın istiyom ipeeminki gibi belki iyi gelir olumunekankayizsmile

slm canlarrr nasılsınızzz şu topıkıı açıncaaa hep dıyorumkiiii inşallah dansozlerr gorurummm ,nşallahhh halaylarr çekılmıstırr dıeeeeee ama nerdeeeee:gitme::gitme::gitme: sizleriii çokk özledimmmm aradaa gelebılıyorummm ancaa yazddıklarınızaa bakabıldıgım kadar bakıyorummm opuyorummm kocamannnnnn sizlerii ALLAH a emanet olunnnn sağlıklaa kalınnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…