- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ağzını tadınıda biliyon hee eipem orkide kim beğenmez gııçook beğendim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya biri beni kovsun ne olurrrr üstüme ölü toprağı serpilmiş sanki kalkasıöm yok ya
kaldıkmı ipemm baş başaaa
ne anlatimm be ipemm aynı iştee sen anlatt hem sabahki mesajıma cevap vermedinnn :2: ne zaman tekrar bebişini görmeye gitcen eşinde gördümü falan dediydimm ama cevap yazmadınn
aaa kusura bakma canım görmedim ...eşim gördü birlikte gitmiştik
2. kontrol için 10 gün sonra demişti önümüzdeki hafta içi gidicem inşallah
demek gördü ne güzelll eminim senden daha çok heyecanlıdır delikafadulden haftaya kalp atışını duyarsınız :lepi: önümüzdeki ayda hayırlısıyla cinsiyetini öğrenirizzz :lepi: sonraaaa yavaş yavaşş tekmeleriniiiben bölelikle seni doğurttururum 2 dakkadaa :roflol:
biri ben mişim kaydirigubbakcemile3misafirlerimizz varrr
biri ben mişim kaydirigubbakcemile3rahat 1 haftadır giriş yapmadan nickim kalıyordu artık düşmüşüm şimdi açar açmaz farkettim kaydirigubbakcemile2 yani galiba misafirin biri benim CADIARZU bendim kaydirigubbakcemile3
güle güle canım kolaylıklar inşallah patronun hep evinde patronluk yapsın işe uğramasın boshayallersmile bol bol görüşürdük dimi ama opuyorumnanaktancanım ben çıkıyorum bankaya gidicem ordan da eve gidicemm
şifamm sen geldin ama ben gidiyorumm
iyi akşamlarr sizee umarım yarında patron olmazda gelirim
eee naptınız kızlar nasılsınız? ben acayip yoruldum ve işleri bitiremedim halaaaa şimdi yemek telaşesindeyim bi 5-10 dk kaçamak yapayım dedim
yani canım geçmiş okumadım direk son sayfaya geldim bu yüzden tereddütlüyümdemek sendinnn hee kendinden haberin yok kuzumm kaydirigubbakcemile3 hoşgeldinn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?