Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

uyyyyy yerimm seninn bize çiçek gönderen elleriniiiii çok mersiii çok güzellerrrr
uzun amandırda almıyodum böle bi çilçekkk

hadi öptümm byeee çık hadi yemeksiz kalcanız yoksammm

ya biri beni kovsun ne olurrrr üstüme ölü toprağı serpilmiş sanki kalkasıöm yok ya

çook beğendim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ağzını tadınıda biliyon hee eipem orkide kim beğenmez gıı

bende ne kroymuşum ya hediyenin ardından ettiğim söze bakın hele hadi çıktım meliş gibi
3 5 8 2 3 5 6 1 çıktım kaydirigubbakcemile3

ne anlatimm be ipemm aynı iştee sen anlatt hem sabahki mesajıma cevap vermedinnn :2: ne zaman tekrar bebişini görmeye gitcen eşinde gördümü falan dediydimm ama cevap yazmadınn

ne anlatimm be ipemm aynı iştee sen anlatt hem sabahki mesajıma cevap vermedinnn :2: ne zaman tekrar bebişini görmeye gitcen eşinde gördümü falan dediydimm ama cevap yazmadınn

aaa kusura bakma canım görmedim ...eşim gördü birlikte gitmiştik
2. kontrol için 10 gün sonra demişti önümüzdeki hafta içi gidicem inşallah

aaa kusura bakma canım görmedim ...eşim gördü birlikte gitmiştik
2. kontrol için 10 gün sonra demişti önümüzdeki hafta içi gidicem inşallah

demek gördü ne güzelll eminim senden daha çok heyecanlıdır delikafadulden haftaya kalp atışını duyarsınız :lepi: önümüzdeki ayda hayırlısıyla cinsiyetini öğrenirizzz :lepi: sonraaaa yavaş yavaşş tekmeleriniii ben bölelikle seni doğurttururum 2 dakkadaa :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

misafirlerimizz varrr
biri ben mişim kaydirigubbakcemile3 rahat 1 haftadır giriş yapmadan nickim kalıyordu artık düşmüşüm şimdi açar açmaz farkettim kaydirigubbakcemile2 yani galiba misafirin biri benim CADIARZU bendim kaydirigubbakcemile3

canım ben çıkıyorum bankaya gidicem ordan da eve gidicemm
şifamm sen geldin ama ben gidiyorumm

iyi akşamlarr sizee umarım yarında patron olmazda gelirim

eee naptınız kızlar nasılsınız? ben acayip yoruldum ve işleri bitiremedim halaaaa şimdi yemek telaşesindeyim bi 5-10 dk kaçamak yapayım dedim

demek sendinnn hee kendinden haberin yok kuzumm kaydirigubbakcemile3 hoşgeldinn canımm

canım ben çıkıyorum bankaya gidicem ordan da eve gidicemm
şifamm sen geldin ama ben gidiyorumm

iyi akşamlarr sizee umarım yarında patron olmazda gelirim
güle güle canım kolaylıklar inşallah patronun hep evinde patronluk yapsın işe uğramasın boshayallersmile bol bol görüşürdük dimi ama opuyorumnanaktan

eee naptınız kızlar nasılsınız? ben acayip yoruldum ve işleri bitiremedim halaaaa şimdi yemek telaşesindeyim bi 5-10 dk kaçamak yapayım dedim

okadar ne işin var şifamm ne yapıyon sabahtan beri anlat bakemmm ama çabukk çıkıcamm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…