Kızlar inanın şuan gözlerimden akan yaşlar sel oldu..çok duygulandım...ne güzel birbirimizi göremesekte..acılarımız arzularımız aynı...biliyoruz yaşadığımız acıları...canlarım hepinizden allah razı olsun...benim için bugün el açıp rabbime dua ettiniz...rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eder inşallah..ben aciz ümmühan ve diğer arkadaşlarımın bebeklerimize kavuşuruz...canlarım iyiki sizleri tanıyıp dostluk kurmuşum ..yoksa beni gerçek dünyada kimseler anlamıyor...hepinizden tekrar tekrar rabbim razı olsun...sizlerin gönüllerindeki hayırlı isteklerini nasip etsin....aminnnnnnnnnn
benim için etmiş olduğunuz dualara amin diyorum...inşallah rabbim şu mübarek cuma saatinde sesimizi duyar...inanıyorumki duyuyor...ve bizim dualarımızı kabul edecek inşallahhhhhhhhhhhh
:CüvCüv:SEVDANEHRİ İÇİN AYETEL KÜRSİ (313) LİSTESİ
MELİKE 50
İPEK 50
BULUT 63
tubişşşş 100
almak isteyen olursa benden alır arkadaşlar ama 50 payaşabilirim 50yi asla vermemmlmaz:
KALAN 50
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar acil cevap lütfen... sizlere bi soru
diyeimki çocuk probleminizi bilen o konudaki hassasiyetinizi bilen çok yakın birisi size faceden mesaj olarak bir video gönderiyor videonun içeriği şu spermin yumurtayla bulup embriyo olmasındna tutunda bebeğin hafta hafta gelişimini anlatan ve doğuma kadarki anne rahmindeki bebeğin videosunu gönderiyor size siz bu durumdna ne çıkarırdınız
bunu size sorma amacım şu moralim bozuldu çünkü bir gün önce teldne konuşup transferi ertelediğimi düşünmek istemediğimi söledim ve ertesi gece bu video geliyo bana şimdi kendime diyorumki acaba benmi çok önyargılıyım yada yersiz sinirleniyorum iyi niyetli göndermiş olamazmıı diyorum ama çıkamıyorum içindne bana yardım sizce bunun yapılma amacı ne olabilir bunu gönderen kişi sevgili eltim
Kesinlikle sevdacığım...dışardakiler ancak patavatsızlıklarıyla acımıza acı katıyorlar...yada acıyan gözlerle yüreğimizi yakıyorlar...
sen bilirsin ama ben o gece daha mübarek diye o gece başlamak istiyorum bekle ya nolcak bir hafta var o arada ya musavvir çekeriz yine başka şeyer okuruz kaydirigubbakcemile5tuğbişimm hoşgeldin canım
demek başlayamadın daha perşembe mi başlayalım diyosun bende senle birlikte başlarım olumunekankayizsmile yada hafta içi boshayallersmile
canım sen karşındakini daha iyi tanırsın ama iyi niyetlkicede yapılmış olabilir CADIARZU
işte düşünüyorum iyi niyetli ne olabilir çocuğu ollmayan ve bu konuda psikolojisini yitirmiş bi insana heleki bir gün önce erteledim düşünmek isitemiyorum demişken bunune amaçla nasıl bir iyi düşünceyle göndermek istemiş olabilir çözemedim...inan bende tanıyamıyorum bazen çok iyi bazen bi tuhaf laf sokuyo aman allaha havae ettim o benim hallimi görüyo
zaten bu gibi konularda canımı sıkan bana yapmıyo allaha karşı geliyo bence çünkü bimeliki bu benim elimd eolan bişey değil yaradan verirse olucak neyse ya allah onada layığını versin banada
a.s benneyaptımki
haklısında işte canım yanıyo bulut ya neden diyorum kime ne yaptım sanki ki.mseyle şim olmaz evim ayrı yolum ayrı onun durumu benden daha iyi şartları dsha iyi çekememezlik var desem alakası yok ama çok canım yandı inşallah bigün bizede sıra gelicek üzülmeyelim haklısın :teselli:Tuğbişim az önce yazdıklarımı okursan anlarsın sevdayla..gerçi sen eltini tanırsın..ne amaçla göndediğini bilirsin....
Bak benimde başıma geldi.. Doktor bizden testler tahliller istedi..nedeni bulmak için..çok şükür bir sorun çıkmamıştı...o gün akşamı eltimle bulaşık yıkıyorum..bana ne yaptınız sonuçları aldınızmı dedi..evet dedim...hepsi normalmiş...
Demesinmi bana yine sendedir problem ...ondan kaynaklanıyordur...bak doktor ikinizde problem yok dedi diyorum..onun yaklaşma açısı...yani ölsem içimden çıkmaz eltimin lafı...ondan diyorum eltini tanırsın....
Inşallah kurban olduğum alllah bana ve hepimize o günleri gösterecek...o zaman eltimin durumunu düşünemiyorum...ama rabbim bebeğimi kucağıma aldırdığı zaman...inşallah ona o lafı hatırlatacağım....
Canım boş ver üzülmeeeeeeeeee..kendimize yapıyoruz ne yaparsakkkkkkkkkkkkk
tuğbişimmmmmmmmmmmmmmmmm
bulut gitmiş boshayallersmilebulutttt tuğbişşşş sessiizz kaldınızzz
tuğbiş ne karar verdin bakemm aklinialirimsmile
aklıma geldi ama tartışma olucak belkide bi ima bekliyo ben mesaja karşılık yaknızca soru işareti göndermeyi düşünüyorum oda biçok şeyi anlatır galiba inan merak ettim ne amaçla yaaa ve öçok sinirlendim zaten herşeye susmasam kimse cesaret edemezde kırıcı olmayayım düzen bozulmasın diye yutuyorum bakalım bigün iyi patlıcam gibi görünüyotuğbişimm bence sor neden bana bunu gönderdin ne maksatla diye bakalım cevabı ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?