Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Hayırlı cumalar kk topicinin güzelleri nasılsınız iyimisiniz bir de cevap veren olsa bende yek pare kendi kendime konuşmasam ne iyi edersiniz.

hoşgeldin melikemmm bak cevap verdimmm aklinialirimsmile iyiyim ben canım sen nasılsın bakemm
görüşemiyoruzz yaaa

Kızlar inanın şuan gözlerimden akan yaşlar sel oldu..çok duygulandım...ne güzel birbirimizi göremesekte..acılarımız arzularımız aynı...biliyoruz yaşadığımız acıları...canlarım hepinizden allah razı olsun...benim için bugün el açıp rabbime dua ettiniz...rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eder inşallah..ben aciz ümmühan ve diğer arkadaşlarımın bebeklerimize kavuşuruz...canlarım iyiki sizleri tanıyıp dostluk kurmuşum ..yoksa beni gerçek dünyada kimseler anlamıyor...hepinizden tekrar tekrar rabbim razı olsun...sizlerin gönüllerindeki hayırlı isteklerini nasip etsin....aminnnnnnnnnn

benim için etmiş olduğunuz dualara amin diyorum...inşallah rabbim şu mübarek cuma saatinde sesimizi duyar...inanıyorumki duyuyor...ve bizim dualarımızı kabul edecek inşallahhhhhhhhhhhh

SEVDANEHRİ İÇİN AYETEL KÜRSİ (313) LİSTESİ

MELİKE 50

İPEK 50

BULUT 63

KALAN 150

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar sizleri yanlız bırakmak istemezdim...ama bir arkadaşa ev görmeye gideceğiz..yeni ev aldı kendisi..hayrlı olsuna....kendinize iyi bakın.....

ahh duygusal arkadaşım inşallahh canım bu dualar karşılığında bebeklerimize kavuşacağız :Saruboceq: iyi ki böyle arkadaşlıklar bulduk değilmi yoksa dediğin gibi bizi bizden başka anlayan yok :gitme:

kızlar acil cevap lütfen... sizlere bi soru
diyeimki çocuk probleminizi bilen o konudaki hassasiyetinizi bilen çok yakın birisi size faceden mesaj olarak bir video gönderiyor videonun içeriği şu spermin yumurtayla bulup embriyo olmasındna tutunda bebeğin hafta hafta gelişimini anlatan ve doğuma kadarki anne rahmindeki bebeğin videosunu gönderiyor size siz bu durumdna ne çıkarırdınız
bunu size sorma amacım şu moralim bozuldu çünkü bir gün önce teldne konuşup transferi ertelediğimi düşünmek istemediğimi söledim ve ertesi gece bu video geliyo bana şimdi kendime diyorumki acaba benmi çok önyargılıyım yada yersiz sinirleniyorum iyi niyetli göndermiş olamazmıı diyorum ama çıkamıyorum içindne bana yardım sizce bunun yapılma amacı ne olabilir bunu gönderen kişi sevgili eltim

Kesinlikle sevdacığım...dışardakiler ancak patavatsızlıklarıyla acımıza acı katıyorlar...yada acıyan gözlerle yüreğimizi yakıyorlar...

:CüvCüv:

..............................................................................

tuğbişimm hoşgeldin canım
demek başlayamadın daha perşembe mi başlayalım diyosun bende senle birlikte başlarım olumunekankayizsmile yada hafta içi boshayallersmile

canım sen karşındakini daha iyi tanırsın ama iyi niyetlkicede yapılmış olabilir CADIARZU

Kesinlikle sevdacığım...dışardakiler ancak patavatsızlıklarıyla acımıza acı katıyorlar...yada acıyan gözlerle yüreğimizi yakıyorlar...

a.s benneyaptımki

Tuğbişim az önce yazdıklarımı okursan anlarsın sevdayla..gerçi sen eltini tanırsın..ne amaçla göndediğini bilirsin....

Bak benimde başıma geldi.. Doktor bizden testler tahliller istedi..nedeni bulmak için..çok şükür bir sorun çıkmamıştı...o gün akşamı eltimle bulaşık yıkıyorum..bana ne yaptınız sonuçları aldınızmı dedi..evet dedim...hepsi normalmiş...

Demesinmi bana yine sendedir problem ...ondan kaynaklanıyordur...bak doktor ikinizde problem yok dedi diyorum..onun yaklaşma açısı...yani ölsem içimden çıkmaz eltimin lafı...ondan diyorum eltini tanırsın....

Inşallah kurban olduğum alllah bana ve hepimize o günleri gösterecek...o zaman eltimin durumunu düşünemiyorum...ama rabbim bebeğimi kucağıma aldırdığı zaman...inşallah ona o lafı hatırlatacağım....

Canım boş ver üzülmeeeeeeeeee..kendimize yapıyoruz ne yaparsakkkkkkkkkkkkk

bulutttt tuğbişşşş sessiizz kaldınızzz

tuğbiş ne karar verdin bakemm aklinialirimsmile

tuğbişimm hoşgeldin canım
demek başlayamadın daha perşembe mi başlayalım diyosun bende senle birlikte başlarım olumunekankayizsmile yada hafta içi boshayallersmile
sen bilirsin ama ben o gece daha mübarek diye o gece başlamak istiyorum bekle ya nolcak bir hafta var o arada ya musavvir çekeriz yine başka şeyer okuruz kaydirigubbakcemile5

haklısında işte canım yanıyo bulut ya neden diyorum kime ne yaptım sanki ki.mseyle şim olmaz evim ayrı yolum ayrı onun durumu benden daha iyi şartları dsha iyi çekememezlik var desem alakası yok ama çok canım yandı inşallah bigün bizede sıra gelicek üzülmeyelim haklısın :teselli:

tuğbişimmmmmmmmmmmmmmmmm

bulutttt tuğbişşşş sessiizz kaldınızzz

tuğbiş ne karar verdin bakemm aklinialirimsmile
bulut gitmiş boshayallersmile
canım yazdım az önce perşembe başlayalım sende ok dersen

bu arada çıkmam lazım şekercim yalnız kalmana içim razı değil ama arkadaşa gidicem bebeği oldu bi türlü hazır hissedemiyodum artık küsüyo gidip tosuncuğunu mıncıklayayım biraz öpüyorum snei çok allaha emanet ol dikkat et kendine canımmmopuyorumnanaktan

tuğbişimm bence sor neden bana bunu gönderdin ne maksatla diye bakalım cevabı ne olacak
aklıma geldi ama tartışma olucak belkide bi ima bekliyo ben mesaja karşılık yaknızca soru işareti göndermeyi düşünüyorum oda biçok şeyi anlatır galiba inan merak ettim ne amaçla yaaa ve öçok sinirlendim zaten herşeye susmasam kimse cesaret edemezde kırıcı olmayayım düzen bozulmasın diye yutuyorum bakalım bigün iyi patlıcam gibi görünüyo

kuzucuk ben müsadenle çıkıyorum hazırlanayım görüşürüz yine çok öpüyorum bidenemmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…