- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
datlumm değiştirmeyelim hem senin için hem tosti için okuyak olmamııherkese günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrr
ben geçmişe bir bakayım hazır kimse yokkkenn
tostimm geçmiş olsun umarım yanlışlık vardır testlerdee..tabiki okuruz canım hatta melikem benim listemi olmazsa tosti için çevirelim olar mı kızlar benim acelem yok
ayy inşalahh kılar ya bende çok istiyorum eşimle beraber nama kılmayı ama kılmıyorrtuğbişim sen başladınmı 70000 çekmeye ben başlamadım dahaa akannehir akşam dışardaydık alışveriş falan yaptık hafta sonu eşimin amca oğlunun düğünü var köye gitcez..Ama bu akşam inş. eşime namazı kıldırıp eşimle birlikte okumaya başlıcaz (yani benim düşüncem bu :) ) eşim namaz kılsın istiyom ipeeminki gibi belki iyi gelir olumunekankayizsmile
tosticim canım çok çok geçmiş olsun bi yanlış anlama vardır içini ferah tut canım... kızlar tosti için ayetel kürs-i okunacaksa ben 30 tane alayım inş.. yattığım yerden daha çok okuyabilirim okudukça alırım inş.....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ÜMMÜHAN A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YASEMİN E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
AMİNNNNNNNNNNNNN
inşalahhhhhhhhhhhhokuduğumuzz ayetel kürsiler ve dularımızzz kabul olur ümmühan a ve sana hayırlı evlatlar nasip eyler.İnşallah bu son tedavin olur ve bebeklerine kavuşursun yasemin
canım benimm ya inşalahh sevinç gözyaşlarına dönsünn bende duygulandım canım yaaKızlar inanın şuan gözlerimden akan yaşlar sel oldu..çok duygulandım...ne güzel birbirimizi göremesekte..acılarımız arzularımız aynı...biliyoruz yaşadığımız acıları...canlarım hepinizden allah razı olsun...benim için bugün el açıp rabbime dua ettiniz...rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eder inşallah..ben aciz ümmühan ve diğer arkadaşlarımın bebeklerimize kavuşuruz...canlarım iyiki sizleri tanıyıp dostluk kurmuşum ..yoksa beni gerçek dünyada kimseler anlamıyor...hepinizden tekrar tekrar rabbim razı olsun...sizlerin gönüllerindeki hayırlı isteklerini nasip etsin....aminnnnnnnnnn
benim için etmiş olduğunuz dualara amin diyorum...inşallah rabbim şu mübarek cuma saatinde sesimizi duyar...inanıyorumki duyuyor...ve bizim dualarımızı kabul edecek inşallahhhhhhhhhhhh
SEVDANEHRİ İÇİN AYETEL KÜRSİ (313) LİSTESİ
MELİKE 50
İPEK 50
BULUT 63
KALAN 150
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bence bi sor amacı neymişşş konuşman daha iyi olurrkızlar acil cevap lütfen... sizlere bi soru
diyeimki çocuk probleminizi bilen o konudaki hassasiyetinizi bilen çok yakın birisi size faceden mesaj olarak bir video gönderiyor videonun içeriği şu spermin yumurtayla bulup embriyo olmasındna tutunda bebeğin hafta hafta gelişimini anlatan ve doğuma kadarki anne rahmindeki bebeğin videosunu gönderiyor size siz bu durumdna ne çıkarırdınız
bunu size sorma amacım şu moralim bozuldu çünkü bir gün önce teldne konuşup transferi ertelediğimi düşünmek istemediğimi söledim ve ertesi gece bu video geliyo bana şimdi kendime diyorumki acaba benmi çok önyargılıyım yada yersiz sinirleniyorum iyi niyetli göndermiş olamazmıı diyorum ama çıkamıyorum içindne bana yardım sizce bunun yapılma amacı ne olabilir bunu gönderen kişi sevgili eltim
Tamam sen çık canım bol şansss diyeyimm üzme kendini gereksiz insanlar için boşver
ama dediğinde güzel sadece soru işareti de herşeyi anlatır ben bile merk ettim neden gönderdiğini hiç olmazsa amacını bilir ona göre hareket edersin
bende aşılama yaptırdım haftaya sonucnu ögrenecem inşallah bu sefer olur herkeze nasip etsin allahım
haklıaın canım üzülmeme değmez de işte bakma böle gırgır olduğuma çok içime atarım mesela şu an şu saatte kulağımın ağrısı yetmiyormuş gibi midemden ölmek üzereyim abartısız sinirden dişlerimi kenetleyesim geliyo sıkmaktan yaTamam sen çık canım bol şansss diyeyimm üzme kendini gereksiz insanlar için boşver
ama dediğinde güzel sadece soru işareti de herşeyi anlatır ben bile merk ettim neden gönderdiğini hiç olmazsa amacını bilir ona göre hareket edersin
sevdanehri için ayete kürsi listesii
melike----------50
ipek-------------50
bulut----------63
tubbiş--------100
kalan ----50
tosti için ayetel kürsi listesi
melike------50
leydim---------30
sevdanehri...50
tubiş 50
kalann------ 133
canım hayırlı olsun inşallah bebeğin içinde,seninledir dikkat et inşallah hayırlı sonuç alırsınbende aşılama yaptırdım haftaya sonucnu ögrenecem inşallah bu sefer olur herkeze nasip etsin allahım
sevdanehri için ayetel kürsi listesii
melike----------50
ipek-------------50
bulut----------63
tubbiş--------100
tosti-----50
kalan ----tamalandı
tostinin abisi için ayetel kürsi listesi
melike------50
leydim---------30
sevdanehri...50
tosti-----------50
tubişş-------50
kalann------ 83
günaydın bugun aşılamamın 13 günündeyim okunacak duaları biliyorsunuz sanırım ayetel kursiyi kaçkez okumak gerekiyor ....yada başka dualar varmı bildiğim tüm duaları okumak istiyorum
tatlımlar selam olsun hepinize amma yine kimsecikler yok,sevdama ayetel kürsi okunmuş yetişemedim feci üzüldüm ya hiçbişeye yetişemiyorum ama tostinin abisi için okunana yetiştim çok şükür 43 tane alayım canlarım ben ne zaman ama onu öğreneyim cumaya dimi yine
aaaa kuzuş hemen gitmişsin bizim pc manyadı kağnı hızıyla ilerliyor inanki,olur yavrum alırım ver seyhanıma duam geçsin isterim gerçekten 25 seyhana 43 tostiye dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?