Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Tamam sen çık canım bol şansss diyeyimm üzme kendini gereksiz insanlar için boşver

ama dediğinde güzel sadece soru işareti de herşeyi anlatır ben bile merk ettim neden gönderdiğini hiç olmazsa amacını bilir ona göre hareket edersin

datlumm değiştirmeyelim hem senin için hem tosti için okuyak olmamıı
ayy inşalahh kılar ya bende çok istiyorum eşimle beraber nama kılmayı ama kılmıyorr(((((

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
okuduğumuzz ayetel kürsiler ve dularımızzz kabul olur ümmühan a ve sana hayırlı evlatlar nasip eyler.İnşallah bu son tedavin olur ve bebeklerine kavuşursun yasemin
inşalahhhhhhhhhhhh
canım benimm ya inşalahh sevinç gözyaşlarına dönsünn bende duygulandım canım yaa
SEVDANEHRİ İÇİN AYETEL KÜRSİ (313) LİSTESİ

MELİKE 50

İPEK 50

BULUT 63

KALAN 150

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bence bi sor amacı neymişşş konuşman daha iyi olurr

katılıyorum sana canım yaa dengesiz insanlarr için üzme kendinii

sevdanehri için ayete kürsi listesii

melike----------50
ipek-------------50
bulut----------63
tubbiş--------100

kalan ----50

tosti için ayetel kürsi listesi

melike------50
leydim---------30

kalann------ 233

Son düzenleme:
sevdanehri için ayete kürsi listesii

melike----------50
ipek-------------50
bulut----------63
tubbiş--------100

kalan ----50

tosti için ayetel kürsi listesi

melike------50
leydim---------30
sevdanehri...50

kalann------ 183

kızlar allah razı olsun canlarım 2 gündür ölü gibiyim inş. abimin sonuçları temiz çıkar
melike sevdacım leydim allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin

bende okuyabilirim sevdanın kalan 50 ayetel kürsisini ve canım abim için de 50 ayetel kürsiyi ben alıyorum

]

]sevdanehri için ayetel kürsi listesii

melike----------50
ipek-------------50
bulut----------63
tubbiş--------100
tosti-----50

kalan ----tamalandı

tostinin abisi için ayetel kürsi listesi

melike------50
leydim---------30
sevdanehri...50
tosti-----------50

kalann------ 133

bende aşılama yaptırdım haftaya sonucnu ögrenecem inşallah bu sefer olur herkeze nasip etsin allahım

haklıaın canım üzülmeme değmez de işte bakma böle gırgır olduğuma çok içime atarım mesela şu an şu saatte kulağımın ağrısı yetmiyormuş gibi midemden ölmek üzereyim abartısız sinirden dişlerimi kenetleyesim geliyo sıkmaktan ya
neyse yaptım zaten soru işareti gitti insna olana yeter varsa cevabı yazar yollar merakla bekliyorum bende

bende aşılama yaptırdım haftaya sonucnu ögrenecem inşallah bu sefer olur herkeze nasip etsin allahım
canım hayırlı olsun inşallah bebeğin içinde,seninledir dikkat et inşallah hayırlı sonuç alırsın

sevdanehri için ayetel kürsi listesii

melike----------50
ipek-------------50
bulut----------63
tubbiş--------100
tosti-----50

kalan ----tamalandı

melike------50
leydim---------30
sevdanehri...50
tosti-----------50
tubişş-------50

kalann------ 83

günaydın bugun aşılamamın 13 günündeyim okunacak duaları biliyorsunuz sanırım ayetel kursiyi kaçkez okumak gerekiyor ....yada başka dualar varmı bildiğim tüm duaları okumak istiyorum

günaydın bugun aşılamamın 13 günündeyim okunacak duaları biliyorsunuz sanırım ayetel kursiyi kaçkez okumak gerekiyor ....yada başka dualar varmı bildiğim tüm duaları okumak istiyorum

canım benimm inşalahh meleğin tutunmuştur sana canım meryem süresini bol bol oku salavat çek

tatlımlar selam olsun hepinize amma yine kimsecikler yok,sevdama ayetel kürsi okunmuş yetişemedim feci üzüldüm ya hiçbişeye yetişemiyorum ama tostinin abisi için okunana yetiştim çok şükür 43 tane alayım canlarım ben ne zaman ama onu öğreneyim cumaya dimi yine

slm aplacımm maksatt herkesin amin demesi bütün bi ağızdan okunması aplacım istersenn 25 tanesini veririm seyhan aplamm içinn tostimede yazıyomm şekelrr

sevdanehri için ayetel kürsi listesii

melike----------25
ipek-------------50
bulut----------63
tubbiş--------100
tosti-----50
melike (minnak)---25
kalan ----tamalandı
isteyen olarsa tubişimden de alırıkk

melike------50
leydim---------30
sevdanehri...50
tosti-----------50
tubişş-------50
melike (minnak)--------43

kalann------40

Son düzenleme:
aaaa kuzuş hemen gitmişsin bizim pc manyadı kağnı hızıyla ilerliyor inanki,olur yavrum alırım ver seyhanıma duam geçsin isterim gerçekten 25 seyhana 43 tostiye dimi

aaaa kuzuş hemen gitmişsin bizim pc manyadı kağnı hızıyla ilerliyor inanki,olur yavrum alırım ver seyhanıma duam geçsin isterim gerçekten 25 seyhana 43 tostiye dimi

geldim aplacımm geldimmm
tamam aplacımm seyhan aplayada yazıyorum hemen nasılsınn kıs ösledimm wallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…