Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende ösledim beee hemide hepinizi valla ben iyice acaip oldum aynada bile kendimi göremiycem neredeyse ama iyiyim çok şükür ama seninle görüşemedik ya valla içimde kalacak ya gelmiyormusun yakınlara falan bi haftasonu görüşsek süper olurdu güzelcim ya nasıl gidiyo kanguruş rahat duruyomu yuvasında

uuu datlum benimm
apamm zpr walla hem ev hem iş Allah kolaylık versin datlumm yaa
aplamm walla gelemiyorum ki bide eşim ben nereyue o oraya pek çıkmam ki evden çıkartmaz bide şimdi kanguru olduk annemlere göndermiyo kalmaya düşün sen rahat durmazsın diyo banaa
aplamm gıı keşke sen gelebilsen buralara ne güsell olur walla görürdüm senii yaa
bebeiş rahat bakalım şimdilik aplaa yürüyüşten geldikk şimdi komşularla yürüdük birazz

inanki görünmüyorsun ne ayak miniş kanguru,bende çok isterim ama uzak be güzelcim ama ancak bi avmde buluşabiliriz bence sen nerelere gidiyorsun söyle ben bi haftasonu geleyim görüşelim aslında çok iyi olur.yürüyüş iyi de hava soğuk değilmi üşütme sonra biz bugün gündüz çıktık güneş vardı ama soğuktu

benn geldimmmmmmmm çikinlerrrrrrrrrr nbrsinizzzz kıss sözlüm seni ekledimmm kısss

Son düzenleme:

hee görünmez olmuşummmm:))))))))))
aplamm daha çok optimuma gidiyoruz sırf yakın diyeee arada bi hastaneye gidince etliğee antarese gidiyoruz ama 2-3 ayda bir falan oluyorr
soğuk walla apla sırtım dondu resmen kaban falanda giydim sıkı sıkı giyindim ama hava buz zaten bide korktuk küçü küçü arkamızdan gelmiş

hoşgeldinn çikinn şii nassın bakımm nann varyaa face şart oldu eşim gelince bende hemen bitane diniyorumm

evettt bacımm ben sana açammı hmn bi daneeeeee ama senın msn acılmıyooo açamazsın kiii onaa onayy geliyoo nasıl olacakkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hoşgeldin söslüm ne zman ekledin kıs amaaan minişim bende varda sanki çok mu anlıyorum öle bön bön bakıp çıkıyorum resmen

evettt bacımm ben sana açammı hmn bi daneeeeee ama senın msn acılmıyooo açamazsın kiii onaa onayy geliyoo nasıl olacakkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
datlum ben alırım almasınada quzum kociş zin vermiyoo face almama datlum msnem açılıyor quzumm ama messenger yüklü değil henüz pcde ebuddyden açıyorum arada
nerdenn görünn bakemmmm sennn onuuuuuukaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
faceden gördümm quzummm gıss seni bulamadımm(((
hoşgeldin söslüm ne zman ekledin kıs amaaan minişim bende varda sanki çok mu anlıyorum öle bön bön bakıp çıkıyorum resmen

canım benimm yaaa

atıyo beee güzel denmez abartmayalım emme yüzüne bakılır hatunum çok şükür amma sen kadar olmas minişim eee serde gençlik var tebi ama kıskanmıyorum allah için bende yaşımı göstertmem yani,dimi ama göstermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…