bende ösledim beee hemide hepinizi valla ben iyice acaip oldum aynada bile kendimi göremiycem neredeyse ama iyiyim çok şükür ama seninle görüşemedik ya valla içimde kalacak ya gelmiyormusun yakınlara falan bi haftasonu görüşsek süper olurdu güzelcim ya nasıl gidiyo kanguruş rahat duruyomu yuvasında
hem sen niye gözükmüyorsun
inanki görünmüyorsun ne ayak miniş kanguru,bende çok isterim ama uzak be güzelcim ama ancak bi avmde buluşabiliriz bence sen nerelere gidiyorsun söyle ben bi haftasonu geleyim görüşelim aslında çok iyi olur.yürüyüş iyi de hava soğuk değilmi üşütme sonra biz bugün gündüz çıktık güneş vardı ama soğuktu
benn geldimmmmmmmm çikinlerrrrrrrrrr nbrsinizzzz kıss sözlüm seni faceden ekledimmm kısss
hoşgeldinn çikinn şii nassın bakımm nann varyaa face şart oldu eşim gelince bende hemen bitane diniyorumm
anaaaaaaaaamm melikee aplaaa seni gördümmmmmmmmm kıss sen ne güsell bişisin maşalahhh
hoşgeldin söslüm ne zman ekledin kıs amaaan minişim bende varda sanki çok mu anlıyorum öle bön bön bakıp çıkıyorum resmen[/QU yenii ekledimmm söslüm gelmedimi melike hakan ....... yazıyoooo o deılmı profıl resmınızz aynıı anamm ben facesızz yapamammm beeeeeeeeeeeelmaz: lmaz: lmaz:
datlum ben alırım almasınada quzum kociş zin vermiyoo face almama datlum msnem açılıyor quzumm ama messenger yüklü değil henüz pcde ebuddyden açıyorum aradaevettt bacımm ben sana açammı hmn bi daneeeeee ama senın msn acılmıyooo açamazsın kiii onaa onayy geliyoo nasıl olacakkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
faceden gördümm quzummm gıss seni bulamadımmnerdenn görünn bakemmmm sennn onuuuuuukaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hoşgeldin söslüm ne zman ekledin kıs amaaan minişim bende varda sanki çok mu anlıyorum öle bön bön bakıp çıkıyorum resmen
kısss nerden gördün anammm deşifre mi oldum yoksa çabuk söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?