atıyo beee güzel denmez abartmayalım emme yüzüne bakılır hatunum çok şükür amma sen kadar olmas minişim eee serde gençlik var tebi ama kıskanmıyorum allah için bende yaşımı göstertmem yani,dimi ama göstermiyorum
kısssss arayınca çıkıyormu abauuuuv bis onu gisli yapmıştık toce duymasın
datlum ben alırım almasınada quzum kociş zin vermiyoo face almama datlum msnem açılıyor quzumm ama messenger yüklü değil henüz pcde ebuddyden açıyorum arada
faceden gördümm quzummm gıss seni bulamadımm(((
canım benimm yaaa
kikikii tubişi fatoşuu hepinizi gördümmmmmmmmmmmmmmm
kocişimin face i saolsunnn
selam kızlar cok teşekkür ederim hepinize
nasılsınız bakalım
hayırr bebekimm gördümm kocişinle düğünn fotoğrafınn varr profilinde emme içine giremedimm tabeeeeehahaaaa benii bulamazsınn tabikideeeee bendee gizlilikk varrrrrrrrnurcan eklıyene kadar canıı lçıktııııııııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ne dimekk canım çok şükür sen nasılsınbnselam kızlar cok teşekkür ederim hepinize
nasılsınız bakalım
benii söremezsinnn beee kapalııı benimm görünürlükkk sen başkasınıı gördün benceeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kuzucum avmde deel kızılcahamam turkuaz otelde çekindiydik.anammm bu söslümde pek bi yakar hatunmuş he vallaha tü tü maşallah diyim topicimizn hatunları yakıyo havamız batsın,kıs söslüm sen söle bakjim hiç 29 gösteriyomuyum hatta 2 ay sonra otuz anaaaam.kııııs menikem ben gizledim sanıyodum öle bakılıyormu toce duymasın aman aman napıcaz şimdi
a.s aplacım söylerimmminişim güle güle selam söle annoşa bizde seni seviyok valla
ha haaa söslüüüm baks enide görmüş bide hava atıyon görünmesim diye de get
yok kuzucum avmde deel kızılcahamam turkuaz otelde çekindiydik.anammm bu söslümde pek bi yakar hatunmuş he vallaha tü tü maşallah diyim topicimizn hatunları yakıyo havamız batsın,kıs söslüm sen söle bakjim hiç 29 gösteriyomuyum hatta 2 ay sonra otuz anaaaam.kııııs menikem ben gizledim sanıyodum öle bakılıyormu toce duymasın aman aman napıcaz şimdi
hoşbulduk kızlar iyiyim cok şükür
ben kaçıyorum kızlar apartmanda bir komsumuzun ablası vefat etmişti başsaglıgına gidecegiz eşimle öpüyorum hepinizi allaha emanet olun allah razı olsun iyi ki varsınız :)
hoşbulduk kızlar iyiyim cok şükür
ben kaçıyorum kızlar apartmanda bir komsumuzun ablası vefat etmişti başsaglıgına gidecegiz eşimle öpüyorum hepinizi allaha emanet olun allah razı olsun iyi ki varsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?