Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok aplaa gıı walla abartmıyorumm çok tatlısınn maşalahh boy posss yok anam temem yaş küçük emme benimde yüzüme bakılır yane fazlasıı yokk mafelekssss
hakkaten wala hiç göstermiyosunn

kikikii tubişi fatoşuu hepinizi gördümmmmmmmmmmmmmmm
kocişimin face i saolsunnn

Son düzenleme:
şekerler anacumm arıyoo ben aramadımya merakk ettimeşgule attım ben dönümm anneme çok öpüldünüzz sizi seviyoree

hahaaaa benii bulamazsınn tabikideeeee bendee gizlilikk varrrrrrrrnurcan eklıyene kadar canıı lçıktııııııııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok kuzucum avmde deel kızılcahamam turkuaz otelde çekindiydik.anammm bu söslümde pek bi yakar hatunmuş he vallaha tü tü maşallah diyim topicimizn hatunları yakıyo havamız batsın,kıs söslüm sen söle bakjim hiç 29 gösteriyomuyum hatta 2 ay sonra otuz anaaaam.kııııs menikem ben gizledim sanıyodum öle bakılıyormu toce duymasın aman aman napıcaz şimdi

hahaaaa benii bulamazsınn tabikideeeee bendee gizlilikk varrrrrrrrnurcan eklıyene kadar canıı lçıktııııııııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hayırr bebekimm gördümm kocişinle düğünn fotoğrafınn varr profilinde emme içine giremedimm tabeeeee
selam kızlar cok teşekkür ederim hepinize
nasılsınız bakalım
ne dimekk canım çok şükür sen nasılsınbn
benii söremezsinnn beee kapalııı benimm görünürlükkk sen başkasınıı gördün benceeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

hahahaa yüzxünü gördüm mü gördümmmmm

hışgeldin tosticim iyiyis sen nasılsın? söslüüüüüm ben gizli sanıyordum iyi mi kabak gibi geziniyormuşum ortalıkta nası gizlicez de bakim bende aleni olmıyım

hee anladım aplacımm yok anammm maşalah tütütüü göstermiyonn
hee wlla topikimizin hatunlarıı yakıyoo resmenn
nasıl gizlendiğini de bilmiyorum kii quzummm dene bi gizlilik ayarlarındann datlumm

hoşbulduk kızlar iyiyim cok şükür
ben kaçıyorum kızlar apartmanda bir komsumuzun ablası vefat etmişti başsaglıgına gidecegiz eşimle öpüyorum hepinizi allaha emanet olun allah razı olsun iyi ki varsınız :)

yokk anamm 24 gıbısın masallah benn nasılımm bakammm evett sen gızlıı deılsıınn bana onerıı olarakk hep gelıyodun bıdee resımlerındee gızlıı deıll yanıı herkess goruyoo ben senı eklemeden once gordumm bacımmmmm gizlilik ayarlarındannn kapa bacımmm

güle güle vanım Allah rahmet eylesinn
senden de Allah razı olsun canımm sende iyiki varsın:)))
öptümm

güle güle canım allah hepimizden raaı olsun sende allaha emanet ol hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…