Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haha sadecee profılımıı gorebılırr baskasınııı goremezz profıldekıı resmıdee gorsunlerr dıee koydumm zatennn hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dedim ya az nce okumadın heralde yakıyor dedim çok tatlı bi yüzün var hatta bi ünlüye benzetecek gibi oldum amma yaşlılık alameti işte hatırlayamadım ama çok bıcır bıcır bi görününümn var maşallah kırkbir kere..yaaa gizlilik ayaralarında sadece arkadaşlarım diyor başka nasıl yapıcaz anlat çabuk abana acil durum resmen

ha haaa söslüüüm baks enide görmüş bide hava atıyon görünmesim diye de get

söslümmmmm sadecee profil resmımıı gorebılırr onudaa gorup tanısınlar dıee koydumm senınkılerın hepsıı gozukuyoo amalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ayarlaa varr onun kutusunaa bass
oleee
gızlerr hepsıı sadece arkadaslarım olacakk

sanırım halletim ama işin garip yanı benim gizliydi zaten ne ara böyle kabak çiçeee gibi açıldı anlamadım

güle güle söslüm bende çıkıyorum zaten göslerim yoruldu epeydir fazla pc mesisi yapmayınca,,haydi öptüm cümleten hayırlı geceler

gününnn günaydınıııııııııııııı ilkkkkkkkkkkkkk bendennnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese günaydınlar kızlar yeni uyandım ve bir rüya gördüm az önce hayır olsun inş.
rüyamda test yapıyorum hamileyım dr gidiyorum diyorkı bana alttan bakmak lazım hamıleysen bile küçüktür bebek üstten göürünmez sonra ayagımın baş parmagına tıtıtklı bişey sürüyor dr ne hissediyorsun dedi ayagım uyusur gibi oluyor dedi sen hamılesin galiba diyor alttan muayne etmek istiyor ben izin vermıyorum üstten bakalım dedim gözükmezse 10 gün sonra yıne gelirim bir daha bakarsınız dedim tam kadım ultrasondan bakacakken uyandım hayır olsun inş. sizce ne anlama geliyor

sevdanehri için ayetel kürsi listesii

melike----------50
ipek-------------50
bulut----------63
tubbiş--------100
tosti-----50 okudu

kalan ----tamalandı

tostinin abisi için ayetel kürsi listesi

melike------50
leydim---------30
sevdanehri...50
tosti-----------50 okudu

kalann------ 133
allah kabul etsin

kızlar selamlar hepinize tosticim rüyan hayra çıksın innşallah ben bir ara çok görüyordum böyle rüyalar ama artık hiç görmüyorum sanırım kanıksadım artık,neyse ben niye uğradım onu unuttum ayetel kürsilerimi okudum ben haberiniz olsun 43 tosticiğimin abisine 25 sevdama rabbim kabul etsin innşallah

sevdanehri için ayetel kürsi listesii

melike-----------25
ipek-------------50
bulut------------63
tubbiş--------100
tosti-------------50 okundu
melike (minnak)-----------25 okundu
kalan ----tamalandı isteyen olarsa tubişimden de alırıkk
tostinin abisi için ayetel kürsi listesi

melike----------50
leydim------------30
sevdanehri.------50
tosti------------50 okundu
tubişş----------50
melike (minnak)--------43 okundu

kalann------40

abim için kalan 40 taneyıde ben okuyorum kızlar

nerdesinizz yaff iki çıtlatakta öle gidemm bea ütü yapacamm 12ye kadar işlerimi bitirmem lazım mevlüte gitçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…