Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğim nasılsın...işlerin çok yoğunmuş kolay gelsin.....minik meleğimizde iyiymiş çok şükür...

durucuğum sen nasılsın....egemiz nasıl....tam ne kadarlık oldu şimdi....sanada kolay gelsin....

ipekciğim sana kolay gelsin işlerimi halledip geleyim bari...havada çok güzel pastırma sıcaklarıymış...5 gün sürecekmiş..iyi değerlendirelim bari..kış uzun olacak diyorlar....

ipekciğim sana kolay gelsin işlerimi halledip geleyim bari...havada çok güzel pastırma sıcaklarıymış...5 gün sürecekmiş..iyi değerlendirelim bari..kış uzun olacak diyorlar....
ben üşüyorum bizim burası serin biraz dışarıda güneş var ama bize faydası yok

ipeğim nasılsın...işlerin çok yoğunmuş kolay gelsin.....minik meleğimizde iyiymiş çok şükür...

durucuğum sen nasılsın....egemiz nasıl....tam ne kadarlık oldu şimdi....sanada kolay gelsin....

bende iyiyim bulutçum egede iyi 10 aylık oldu
sabahtan beri işleri toparlıyorum bitmedi
öğle tatilinde bende dışarı çıktım metro city'e gitttim hava gerçekten çok güzeldi

maşallah maşallah... artık yürüme antremanları yapar...ayyyyy rabbim banada gösterirmi acep o günleri..onların minikcik boylarıyla evin içinde kımıl kımıl gezmeleri...bayılıyorum....

kız dünür çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk şükür..valla özlettin kendiniiiiiiiiiiiii nerelerdesinnnnnnnnnnnnn

dünürüm ne yaptın işleri bitirdinmi....yeni evin hayırlı uğurlu olsun...inşallah eşinle çocuklarınla tüm sevdiklerinle beraber huzurlu mutlu bir yaşam sürdürürsün....inşalah gördüğüm rüyam çıkar..ve çıkacak inşallahhhhhhhhhhhhh...eeeeeeeee anlat bakayım söz sende neler yaptın

amin dünürümm saol...yerleştimm çok şükür misafirler gelip gidiyo onlarla uğraşıyorum ...inşallah dünürüm ,nşallah yeni evim uğur getiri bana

çok şükür bir yaramazlık yok sen neler yaptın nasılsın sen anlat...özlüyormusun eski evini kaynanları...anlat bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…