Ayyyy ne güsel gördünüz mü olsun o da yeter varlığını biliyorsun ya artık yakında ses de verir minipekin eee erken ama cinsiyet konusunda var m ı tahmin ya da bir his
bayram da geliyor sen bu kez hiç öyle fazla tatlı matlı olayına girme bence salla herşeyi bak keyfine yap nazını sür sefanı baştan nasıl alıştırırsan öyle gider kendini dinlenmeye alıştır şimdiden zaten her gün mesai var bari tatillerde sultanlık yap
bu arada benim reglime daha 4-5 gün var ama 3 gündür baya koyu renk lekelenme geliyor hiç bu kadar erken olmazdı ama anlamadım neyin nesi ağrı sızı hiçbişey yok kuruntu yaptım bayram sonrası gidicem doktora acaba iltihaptan m ı oluyor anlamadım
oh oh en iyisi öyle ol zaten bayramda gelsin sülale bizzat sana elini öptürmeye ha ha bu yıl böyle napalım dimi ama..haaa bu arada benim altıncı hissiyatım falan yoktur amma söliyim yine de bana duyduğum günden beri er bi minişin olacak gibi geliyor ahanda söledim var mı itirazı olan
inşallah yerleşme lekesidir canım hatırlıyorum sen geçen ayda lekelenmiştin
senin bebiş yolunu arıyo sanırım
bulutun baktığı bir yer vardı orada da erkek çıkmıştı bakalım ne olcek
ben sadece çok yaramaz bir çocuk olucağını düşünüyorum
tıbbi olarak varmı bilmiyorum ama annelerimiz hep öyle der ya onun için dedimdeme be ipekim Allah mı söyletiyor yaaa umut fakiri etme beni bak regl olunca ilk sana çatarım yoksa ha ha şaka tebi artık kanıksadım hiç havaya girmiyorum cidden ama bu yolunu arıyor mevzusunu ben ciddiye almadım hiç bikaç kişi daha dedi yani önceki aylardan öyle bir belirti olması saçma geldi bana açıkçası,var mı acaba tıbbi bir tutarlılığı
sağlıklı sıhhatli olsundfa varsın yaramaz olsun annoşunu da canlandırır hem biraz ha ha ama güzel olur yaa sana çok benzemesin yoksa ciddi oturaklı bişey olur azıcık zir zop olsun ama sevimlisinden tabi serseri gibi değil
bebişler derken ipek döküyorsun incileri maşallah bebiş dicektin dimi Rabbim nasip eder innşallah ama ikiz olur endişesi var hep bende ablamın ikizleri var çünkü,yani hem benim tarafımda hem tocenin tarafında ikiz var yani olasılık yüksek.ayyyy bana bak yaa oldu da bide tek mi çift mi hesabı yapıyorum töbe töbe Allahım affet saçmaladım bir an
çok bilmiş serseri ruhlu bitirim çocukları bende sevmem küçücük çocuklara hiç yakışmıyo
yaramazsada edebiyle çocukça yaramazlıkları olsun
öyle diyoruz ama ipekim şimdiki pepeler seni beni cebinden çıkaracaklar neredeyse insan soru sormalarıondan tırsıyo şimdi ne cevap vericem diye.Ama sen hoş bir otorite kurarsan şöyle sıkmayanından yani temeli sağlam atarsan bişey olmaz evelallah ama önce tvden uzak büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?