Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen mutluysan sorun yok..önemli olan eşinle senin mutlluğun...inşalah mutluluğunuz katlanır...

kaynanan gelip ziyaret ediyormu eltilerin...şimdi onlar merak ederler...kız ..

kız dünür bu gece rüyamda elime kına yaktım....o kadar mutlu oluyorumki..anlatamam...sonrada annemin kolunda 2 tane altın bilezik istiyorum ver ben takayım diyorum...bana gülüyor..ne dediğini tam hatırlamıyorum..inşallah rabbim hayıra yorar...

sen mutluysan sorun yok..önemli olan eşinle senin mutlluğun...inşalah mutluluğunuz katlanır...

kaynanan gelip ziyaret ediyormu eltilerin...şimdi onlar merak ederler...kız ..
çok şükür mutluyum herşey yolunda şimdilik .kaynanam geldi,eltimde evi taşıdığımızda yardıma geldi saolsun .dahada gelmediler
sanmıyorum özliyeceklerini .onlar benden ben onlardan kurtuldum
hayır olsun rüyan canım güzel rüyan

neyse kızlarr çıkıyorum ben .eşim oturacakmış akşam üstü kursa gidecek ozaman gelirim artık

dünürüm sen yinede hanımlığını büyüklüğünü göster arada ziyaretlerine git..aradaki bağları koparırsanız sonra zor olur...sen daha iyisini bilirsinde...

dünürüm sen yinede hanımlığını büyüklüğünü göster arada ziyaretlerine git..aradaki bağları koparırsanız sonra zor olur...sen daha iyisini bilirsinde...

haklısın canım en iyisi aile bağlarını koparmamak zaten dediğin gibi
kankide en doğruya karar verir

ben geçmşşe bakarkene ipekim gelmiş nasılsın yavrus görüşemiyoruz ptırcıkın pıtını duydun mu ben burdayım dedi mi anlat anlat valla azıcık lafazan olursun diyoduk ama hala aynı sus pus ipek

canım benim napıyım ya ancak geliyorum eve ee dedoş var malum onun karnısını doyuruyorum sabahın bulaşıklarını yıkıyorum öyle burdayım geriden geliyorum ama olsun buna da şükür

ben geçmşşe bakarkene ipekim gelmiş nasılsın yavrus görüşemiyoruz ptırcıkın pıtını duydun mu ben burdayım dedi mi anlat anlat valla azıcık lafazan olursun diyoduk ama hala aynı sus pus ipek

pıt pıtı duymadık gördük sadece bu hafta inşallah duyucaz ...anlatıcak bi şey yokki canım
ben daha bi şey hissetmediğim için ne anlatıyım bulantım ve midemde yanma oluyo uykum oluyo o kadar

Ayyyy ne güsel gördünüz mü olsun o da yeter varlığını biliyorsun ya artık yakında ses de verir minipekin eee erken ama cinsiyet konusunda var m ı tahmin ya da bir his

bayram da geliyor sen bu kez hiç öyle fazla tatlı matlı olayına girme bence salla herşeyi bak keyfine yap nazını sür sefanı baştan nasıl alıştırırsan öyle gider kendini dinlenmeye alıştır şimdiden zaten her gün mesai var bari tatillerde sultanlık yap

bu arada benim reglime daha 4-5 gün var ama 3 gündür baya koyu renk lekelenme geliyor hiç bu kadar erken olmazdı ama anlamadım neyin nesi ağrı sızı hiçbişey yok kuruntu yaptım bayram sonrası gidicem doktora acaba iltihaptan m ı oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…