Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

leydim canım hayırlı olsun inşallah anneciğine sıkı sıkı tutunur..evet canım rabbim yeterki ol desin...inşallah olacak..hep güzel düşün bebeğin seninleymiş gibi davran konuş onunla....en iyisini yapmışsın söylememkle...rahattırsın şimdi..canım dualarım seninle inşallah kurban olduğum raBBİM TEZ VAKİTTE HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR....İNŞALLAHHHHHHH...

Birde canım beslenmene dikkat et...araştırmışsındır neler yemen gerektiğini sen gerçi...bol bol su...kivi..ananas...kabak çekirdeği...

Maydonoz nane acı şeyler tüketme bitanem....ne zaman test günü oluyor...inşallah kurban bayramını çifte kutlarsın...

ayyyyyyyyyyyyyy ALLAH ımm leydim transferiii olmuşşş RABBİM sen büyüksünnnn sana yalvarıyorumki yasemin arkadaşımızın bu seferrr yüzünü güldürr eviniiii şenlendirrrr yaseminn cnmmm tüm dualarım seninlee cnmmm tahmin edemiyecegin kadar dua edecmem sana yatıp kalıp inşallahh bu seferr sevinirsinn ALLAH yolunu açık etsinnnnnnn yakındaa hamiş haberinizii alırızz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlarr tubiş mesaj attı az önce ,eşinin ninesi vefat etmiş ıspartaya yola çıkmışlar .1 hafta yokum haberiniz olsun dedii

canımm benimm bebişin sımsıkı tutunsun anneciğine inşallah ne annesini ne babasını ne de biz teyzelerini üzmez bu sefer .Rabbimm emeklerini boş çevirmesin canım .Allahım bu defa güldürsün arkadaşımın yüzünü inşallahh bu seferrr Rabbim dualrını ,dularımızı kabul eder muradını gerçekleştirir

Rabbim daha fazla bekletmesin göndersin nazlı bebişlerimizi

günaydın hayırlı bir gün inş.
Hoşgeldin anacım nasılsın evinden memnun musun?
günaydınn canım ,hoşbulduk..iyiyim çok şükür.evimi ilk gördüğümde beğenmemiştim belkide badana rengi hoşuma gitmemişti. E bide kiracılar hiç temiz bırakmamıştı .ama ev badanadan ve güzel bir temizlikten geçtikten sonra temiz eşyalarada yerleştikten sonra ev kendini gösterdi.evim gerçekten güzel .geniş ve kullanışlı çok seviyorum evimi darısı bütün evsizlerin başına

bebetomm canımm benimm inşalah meleğin sımsıkı tutunur sana bırakmaz annesinii dualarım sizinlee datlumm inşalahh bu sefer olacakk dinlen yorma sakın kendinii
kızlarr tubiş mesaj attı az önce ,eşinin ninesi vefat etmiş ıspartaya yola çıkmışlar .1 hafta yokum haberiniz olsun dedii

Allah rahmet eylesin başları saolsun yaa

günaydınnn bacılarımmmm nasılsınız bakımm gardaşımm hoşgelmissin quzu anlat bakım kıss yeni ecvinden memnun musun güle güle otur ağız tadıyla otur inşalahh meleğinde yeni evde yeni naşlangıçta cee der inşalahh
bu arada ben kaptım bu sefer şifayıı bende 4-5 gün yokumm şekerler bugün akşam çubuğa gitçez yarın çubukta dr a gitçem anamla dua edin olar mı bana

senin adına cok sevindim kedersizim güzel günler göresin o evde eşinle bebişlerinle inş. darısı başımıza

aminn bizde kurtulak inşalahh burdan kiradann kıss bizimde annemlerin dedemden kalma tarlaları satışa vermişler bakalım ne zaman satılırr

leydimin transferi yapılmış hayırlı uğurlu olsun inşallah bu defa bebişi gelicek
tubişin başı sağolsun ninenin mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…