canımm benimm bebişin sımsıkı tutunsun anneciğine inşallah ne annesini ne babasını ne de biz teyzelerini üzmez bu sefer .Rabbimm emeklerini boş çevirmesin canım .Allahım bu defa güldürsün arkadaşımın yüzünüherkeze iyi akşamlar hanımlar... cumartesi günü transferim gerçekleşti çok şükür iki tane donmuş embriyo verdı biri bozulmuş çözülürken 1 tane koydular.. olsun eğer olacağı varsa tek embriyo ile tutar diye düşünüyorum.. evde yalnızım bu sefer kimsecikler bilmiyo tedavimi evdeyim 2 gündür yatıyorum.... ara ara geziniyorum.... şükürler olsun bugünleri de gördüm dualarınızı eksik etmeyin inş. 1 hafta sonra haber veririm size... sizleri çok öptüm hoşçakalın.... kendinize iii bakın....
Rabbim daha fazla bekletmesin göndersin nazlı bebişlerimizimerhaba aranıza yeni katıldım bende anne olmayı isteyen ancak hiçbir sorun olmadığı halde 4 yıldır hamile kalamadıminşallah allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bebişler biraz nazlı oldukları için annelerini bekletiyorlar
günaydınn canım ,hoşbulduk..iyiyim çok şükür.evimi ilk gördüğümde beğenmemiştim belkide badana rengi hoşuma gitmemişti. E bide kiracılar hiç temiz bırakmamıştı .ama ev badanadan ve güzel bir temizlikten geçtikten sonra temiz eşyalarada yerleştikten sonra ev kendini gösterdi.evim gerçekten güzel .geniş ve kullanışlı çok seviyorum evimi darısı bütün evsizlerin başınagünaydın hayırlı bir gün inş.
Hoşgeldin anacım nasılsın evinden memnun musun?
bebetomm canımm benimm inşalah meleğin sımsıkı tutunur sana bırakmaz annesinii dualarım sizinlee datlumm inşalahh bu sefer olacakk dinlen yorma sakın kendiniiherkeze iyi akşamlar hanımlar... cumartesi günü transferim gerçekleşti çok şükür iki tane donmuş embriyo verdı biri bozulmuş çözülürken 1 tane koydular.. olsun eğer olacağı varsa tek embriyo ile tutar diye düşünüyorum.. evde yalnızım bu sefer kimsecikler bilmiyo tedavimi evdeyim 2 gündür yatıyorum.... ara ara geziniyorum.... şükürler olsun bugünleri de gördüm dualarınızı eksik etmeyin inş. 1 hafta sonra haber veririm size... sizleri çok öptüm hoşçakalın.... kendinize iii bakın....
kızlarr tubiş mesaj attı az önce ,eşinin ninesi vefat etmiş ıspartaya yola çıkmışlar .1 hafta yokum haberiniz olsun dedii
günaydınn canım ,hoşbulduk..iyiyim çok şükür.evimi ilk gördüğümde beğenmemiştim belkide badana rengi hoşuma gitmemişti. E bide kiracılar hiç temiz bırakmamıştı .ama ev badanadan ve güzel bir temizlikten geçtikten sonra temiz eşyalarada yerleştikten sonra ev kendini gösterdi.evim gerçekten güzel .geniş ve kullanışlı çok seviyorum evimi darısı bütün evsizlerin başına
günaydınn canım ,hoşbulduk..iyiyim çok şükür.evimi ilk gördüğümde beğenmemiştim belkide badana rengi hoşuma gitmemişti. E bide kiracılar hiç temiz bırakmamıştı .ama ev badanadan ve güzel bir temizlikten geçtikten sonra temiz eşyalarada yerleştikten sonra ev kendini gösterdi.evim gerçekten güzel .geniş ve kullanışlı çok seviyorum evimi darısı bütün evsizlerin başına
herkese günaydınnasılsınız hanımlar
herkese günaydınnasılsınız hanımlar
gecmiş olsun melike dikkat et kendine ilaç falan kullanamazsın bacım üşütme
günaydın aplacımm hoşgeldinn
çok şükür akan burnıum dışında ve erkek gibi çıkan sesim dışında iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?