canım iyi diyelim yavruş da ikinci dişini çıkartcak ama daha çıkmadı geceleri kalkıyoz
eve gidince yapışıyo bana işte öyle birde koca bebek var yani benim iki bebeğim varrr
sevdam nerden taşınıyon annem işyerinde mi hımm siz iyisiniz ben helaya gitmeye vakit bulamıyom okulda valla bide bugün nöbetçiydim öğretmenler odasına uğramadım bile.
ipekim yaa insan yapmaz mı bi test şööle en keskininden çift çizgiyi seyreleyeydin koyaydın altın varaklı bir kutucuğa,valla ben öyle yapıcam ounca innşallah
anam anam yavrus kıyamam ohhh heryeri kırtlar o şimdi ablamın var bi karıncası yeni yaşına girdi heryeri kemiriyormuş koltuk kenarlarını falan ha ha çok gülmüştüm duyunca..koca bebekler az bi kenarda dursun artık hatta bi zahmet büyüsünlerde bi işin ucundan tutsunlarki küçük bebeklerle annoşları daha iyi ilgilensin dimi haksızmıyım
duru egenin dişleri için hedik yaptınmı .bizde istiyoruzz
desene iki bebeğinde yapışıyo sanaaa
olsun yaa öğretmen olmak güzeldir ideal meslek bence ahh kafamı taşlara vuramm aklım başıma yeni geldi yoksa bende öğretmen olurdum
sevdamm yengem hastanede ya bir yandan ablamla bir yandan annem ve abimle konuşuyorum telefonda o yüzden yazamadım kusura bakma
sevdammm yeni topiği geyik bölümünde açmak istiyorum tabi ben değil bir daha topik mopik açmamda tuğbaya söyliyim diyorum o açsın yada sizlerden biri işte ..
hee nedemezsin havamdan geçilmiyo hem yeni evi değiştirdim hem hala olacam inşallahh yengem doğuma gitti onun haberini bekliyorumhoşgeldin yurcik hiç selam vermiyo havlandın dimi yeni eve çıktım diyeeee hayırdır yenge niye hastanede,,,durucum nerden gördün bakims en benim kurtcuğumu
kan testinde görünce hiç gerek görmedim aklımada gelmedi zaten o günkü heyecanla
olsun yaa öğretmen olmak güzeldir ideal meslek bence ahh kafamı taşlara vuramm aklım başıma yeni geldi yoksa bende öğretmen olurdum
hoşgeldin yurcik hiç selam vermiyo havlandın dimi yeni eve çıktım diyeeee hayırdır yenge niye hastanede,,,durucum nerden gördün bakims en benim kurtcuğumu
annesi yapmadı oğluşun hediğini ama teyzesi jet hızıyla herkese yetecek kadar yaptıı
buyrun hanımlar afiyet olsun
iviiiiiiiittttttama ben koca bebeye yüz vermiyoum
hee nedemezsin havamdan geçilmiyo hem yeni evi değiştirdim hem hala olacam inşallahh yengem doğuma gitti onun haberini bekliyorum
tamam canım yoğun bir trafiktesin
neden amaa yaa ben onu anlamadım ne değişecekkısırlık bölümünde olduğu içinmi rahatsızsın ama zaten biz kısırız napakk sohbet bölümünde
yaa hiç bana benzememişsinn asıl koca bebek sorunludur onunla ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?