Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdammm yeni topiği geyik bölümünde açmak istiyorum tabi ben değil bir daha topik mopik açmamda tuğbaya söyliyim diyorum o açsın yada sizlerden biri işte ..

canım iyi diyelim yavruş da ikinci dişini çıkartcak ama daha çıkmadı geceleri kalkıyoz
eve gidince yapışıyo bana işte öyle birde koca bebek var yani benim iki bebeğim varrr

desene iki bebeğinde yapışıyo sanaaa

sevdam nerden taşınıyon annem işyerinde mi hımm siz iyisiniz ben helaya gitmeye vakit bulamıyom okulda valla bide bugün nöbetçiydim öğretmenler odasına uğramadım bile.

olsun yaa öğretmen olmak güzeldir ideal meslek bence ahh kafamı taşlara vuramm aklım başıma yeni geldi yoksa bende öğretmen olurdum

yok annem koca bebek küçük bebekten dahada bebek

duru egenin dişleri için hedik yaptınmı .bizde istiyoruzz

yok annem bişi yapmadım benn

hoşgeldin yurcik hiç selam vermiyo havlandın dimi yeni eve çıktım diyeeee hayırdır yenge niye hastanede,,,durucum nerden gördün bakims en benim kurtcuğumu

annesi yapmadı oğluşun hediğini ama teyzesi jet hızıyla herkese yetecek kadar yaptıı
buyrun hanımlar afiyet olsun

sevdamm yengem hastanede ya bir yandan ablamla bir yandan annem ve abimle konuşuyorum telefonda o yüzden yazamadım kusura bakma

tamam canım yoğun bir trafiktesin

sevdammm yeni topiği geyik bölümünde açmak istiyorum tabi ben değil bir daha topik mopik açmamda tuğbaya söyliyim diyorum o açsın yada sizlerden biri işte ..

neden amaa yaa ben onu anlamadım ne değişecek kısırlık bölümünde olduğu içinmi rahatsızsın ama zaten biz kısırız napakk sohbet bölümünde

hoşgeldin yurcik hiç selam vermiyo havlandın dimi yeni eve çıktım diyeeee hayırdır yenge niye hastanede,,,durucum nerden gördün bakims en benim kurtcuğumu
hee nedemezsin havamdan geçilmiyo hem yeni evi değiştirdim hem hala olacam inşallahh yengem doğuma gitti onun haberini bekliyorum

kan testinde görünce hiç gerek görmedim aklımada gelmedi zaten o günkü heyecanla

tamam artık heyecanın geçti yapsana o kadar görmek istediğimiz şey şööle reahatça görmek istemezmisin yaaa yap bence bişe olacağından değil sırf zevk için

olsun yaa öğretmen olmak güzeldir ideal meslek bence ahh kafamı taşlara vuramm aklım başıma yeni geldi yoksa bende öğretmen olurdum

evet öğretmenlik güzel ama benim gibi kadrolu olmayıp mevsimlik işçi modunda yaparsan bi naneye benzemiyor,aynı işi yapıp nerdeyse dörtte biri para alıyorsuna ma napalım buna da şükür nankörlüğün almei yok

facedeeee kabul et beni çabuk hade bakiimmmm

annesi yapmadı oğluşun hediğini ama teyzesi jet hızıyla herkese yetecek kadar yaptıı
buyrun hanımlar afiyet olsun

abuuu ellerine sağlık nurcanım allah kabul etsin öyle denir dimi

hee nedemezsin havamdan geçilmiyo hem yeni evi değiştirdim hem hala olacam inşallahh yengem doğuma gitti onun haberini bekliyorum

gözün aydın yavrum ne güsel işte kaçıncıya hala oluyorsun bakalım,hee bide yeni evinin fotolarını göstertirsin artıkın bize dimi ,hayırdrı topicmi açılıyor aaaa ne güsel açınca hemen davetiye yollayın olar mı

tamam canım yoğun bir trafiktesin

neden amaa yaa ben onu anlamadım ne değişecek kısırlık bölümünde olduğu içinmi rahatsızsın ama zaten biz kısırız napakk sohbet bölümünde

boşver sevdamm anlatmıyım şimdi neden değiştirdiğimi böyle icap ediyor diyeyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…