cidden seviyonmu len bizi hamile kaldıktan sonrada bu kadar sevecekmisin değişmiyeceksin değilmi söz ver bana
cidden seviyonmu len bizi hamile kaldıktan sonrada bu kadar sevecekmisin değişmiyeceksin değilmi söz ver bana
sevo tubişin eşinin ninesi vefat etmiş ıspartaya taziyeye gittiler
benim gece rüyama bile geldi tüpbebk tedavisine başlıyorduk bir embriyo yerleştirecez daha çok şansın olacak diyordu drayyy bi an bende tedavide olmak istedimmm leydim gibi sonucumu sabırsızlıkla beklemek istedimmmmne kadarr eşsizz zamanlarr oysaaaa ne kadar yüce zamanlarrr sadece şuanki durumu Rabbim bilir bizse beklemekten başka çaremiz yokkk
len ne alınıyonnn değilsin tabikide ama örneklerini çok görüyoruz o yüzden senden bir söz alayım dedimbana bak nurcan beni öle kadınlardanmı görüyosun inan çok kırıldım
sevdacım rabbim inş tedaviyue gerek kalmadan kendiliğinden göndersin meleğini canım.. .... Isimlerinizle hep sizler için dua ediyorum rabbim bu mutluluğu diğer arkadaşlarımada nasip et diye inan.... Gözlerimden hemen yaşlar geliyo .. şuan gözlerim doldu bile..
sevdacım RABBİM inş tedaviyue gerek kalmadan kendiliğinden göndersin meleğini canım.. .... isimlerinizle hep sizler için dua ediyorum RABBİM bu mutluluğu diğer arkadaşlarımada nasip et diye inan.... gözlerimden hemen yaşlar geliyo .. şuan gözlerim doldu bile..
sözzzzzzz nurcanımmmmmmmmmmmmm.........sözünden dönen namert olsun. Artık boşluğu siz doldurun.. :95:
bu hafta dua devam edecekmi sırada kim var
benim gece rüyama bile geldi tüpbebk tedavisine başlıyorduk bir embriyo yerleştirecez daha çok şansın olacak diyordu dr
len ne alınıyonnn değilsin tabikide ama örneklerini çok görüyoruz o yüzden senden bir söz alayım dedim
ipemm hiç bilmiyom isteyen varsa ona okuruz olmazsa tuğbişe okumadık değilmi mesela ona başlayabiliriz
vicdansızlar allah belalarını versinn bazen bu insanlar yüzünden isyan ediyorum allah afetsinBu aralar böleyim. Içim daha bi yanıyo sanki ... Sanah yine bir bebeği ormana bırakmışlar eşim olmasa hüngür hüngür ağlardım....
öylee iştee birden aklıma estii ne olur ne olmaz diye söz aldım kızdangeçmişte gördük o örnekleri ama çok şükür artık aramızda
kimse bu dediğin grupta değil nerden aklına geldi söz almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?