Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy bi an bende tedavide olmak istedimmm leydim gibi sonucumu sabırsızlıkla beklemek istedimmmm ne kadarr eşsizz zamanlarr oysaaaa ne kadar yüce zamanlarrr sadece şuanki durumu Rabbim bilir bizse beklemekten başka çaremiz yokkk

sevdacım RABBİM inş tedaviyue gerek kalmadan kendiliğinden göndersin meleğini canım.. .... isimlerinizle hep sizler için dua ediyorum RABBİM bu mutluluğu diğer arkadaşlarımada nasip et diye inan.... gözlerimden hemen yaşlar geliyo .. şuan gözlerim doldu bile..

benim gece rüyama bile geldi tüpbebk tedavisine başlıyorduk bir embriyo yerleştirecez daha çok şansın olacak diyordu dr
bana bak nurcan beni öle kadınlardanmı görüyosun inan çok kırıldım
len ne alınıyonnn değilsin tabikide ama örneklerini çok görüyoruz o yüzden senden bir söz alayım dedim

canım benimm allah razı olsunnnn duygusallaştınmııı sennn bakimmmm
ilk önce senin güzel haberlerini alalım arkadanda bizler gelelimm inşallahhhhh :82:

SÖZZZZZZZ NURCANIMMMMMMMMMMMMM.........sözünden dönen ............. olsun. ARTIK BOŞLUĞU SİZ DOLDURUN.. :95:

bu aralar böleyim. içim daha bi yanıyo sanki ... sanah yine bir bebeği ormana bırakmışlar eşim olmasa hüngür hüngür ağlardım....

geçmişte gördük o örnekleri ama çok şükür artık aramızda
kimse bu dediğin grupta değil nerden aklına geldi söz almak

Bu aralar böleyim. Içim daha bi yanıyo sanki ... Sanah yine bir bebeği ormana bırakmışlar eşim olmasa hüngür hüngür ağlardım....
vicdansızlar allah belalarını versinn bazen bu insanlar yüzünden isyan ediyorum allah afetsin

geçmişte gördük o örnekleri ama çok şükür artık aramızda
kimse bu dediğin grupta değil nerden aklına geldi söz almak
öylee iştee birden aklıma estii ne olur ne olmaz diye söz aldım kızdan

kızlar belimin ağrısına duramıyom çıkayımda biraz uzanayım...... bu arada ipeğim sana duşu sorcaktım ya.. ben hala banyo yapmadım bugün yapıp namazlarıma başlamak istiyom ayakta kılsam bi mahsuru olurmu acep.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…