Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hep bugünü cuma sanıyorum perşembe olduğu aklıma gelince moralim bozuluyo

ipegim sen nasılsın canım haklısın bende calışırken cumayı iple cekerdim seni anlıyorum birde hamilesin belinin arkasına yumusak bir yastık yap sürekli oturdugun için iyi gelir yumusak yumusak

başka bitiren varmı acaba yaa

Son düzenleme:
tosti kardeşin için okunan duları Allah kabul etsin canım .diğer tahlileri temiz çıkar inşallah

inş. kedersizim cok korkuyorum tedavisi olan bir hastalık ama %100 değil rabbim yardım etsin tahlilleri temiz cıksın bir koli cikolata alıp eşimle okula göndercem öğrencilerine dagıtsın

s.tuğba için ayetel kürsi
sevdanehri..50
kedersiz.....50
ipek..............50
leydim ..........30
tosti...............50

inş. kedersizim cok korkuyorum tedavisi olan bir hastalık ama %100 değil rabbim yardım etsin tahlilleri temiz cıksın bir koli cikolata alıp eşimle okula göndercem öğrencilerine dagıtsın
üzülme tatlım yaa herşey yoluna girecek inşallah hem daha tam olarak belli değil bişey

nurcanım tuğbişe bir sorsana canım yaa onun fazlaydı ayetel kürsisi okuyamadıysa okutayim bende numarası yok canım

başka topiklerede geziyorumm sanada tavsiye ederim
hem sen burda bu topikte ne buluyorsun buranın havasımı var allah aşkına :89:

senin derdin ne nurcan ne demek şimdi bu
bana mı laf atıyosun geçen gün aramızda böyle bir konu oldu diye
eğer söylemek istediğin bi şey varsa kimine ima yapıp kiminden söz almana gerek yok açık açık yaz

kimseyle derdim yok ipek .önce ben sana söyledim topik eskisi gibi değil havası kalmamış dedim sende havasımı vardı zaten dedin yalan değil havası kalmamış bu yüzdende kapatıyorum zaten.kazene söyledim benim yetkim değil konu sorumlusuna söylemen lazım dedi özelden yazdım daha cevap gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…