ee doğru değilmi Duuru havasımı kalmış topiğin :82:
kimseyle derdim yok ipek .önce ben sana söyledim topik eskisi gibi değil havası kalmamış dedim sende havasımı vardı zaten dedin yalan değil havası kalmamış bu yüzdende kapatıyorum zaten.kazene söyledim benim yetkim değil konu sorumlusuna söylemen lazım dedi özelden yazdım daha cevap gelmedi
kimseyle derdim yok ipek .önce ben sana söyledim topik eskisi gibi değil havası kalmamış dedim sende havasımı vardı zaten dedin yalan değil havası kalmamış bu yüzdende kapatıyorum zaten.kazene söyledim benim yetkim değil konu sorumlusuna söylemen lazım dedi özelden yazdım daha cevap gelmedi
Durucum ben öyle düşünüyorumm canımNurcanım bence haksızlık ediyosun gibime geliyo böyle düşünme
Nurcanım bence haksızlık ediyosun gibime geliyo böyle düşünme
ya benim derdim herkes burda olsun değilşu iki gün dışında uzun zamandır hiç kimse gelmiyodu
sen topiği kapatıp başka topik açalım deyince havasımı kaldı dedim çünkü
bomboş kimse gelmiyo
sen benim ne zaman şaka yaptığımı gördünki Duru aşk olsun :76:aaaaaaaa sen ciddi ciddi kapatıyosun demek topiği
kendileri gelmiyorlar derkennhem kendileri gelmiyolar hem şikayet ediyolar topik eskisi gibi değil
diye bende buna istinaden havası kalmadı dedim diye belliki bozulmuş
laf sokuyo
Durucum ben öyle düşünüyorumm canım
eskiden ekşın vardı bizim topikteatraksiyonlar eksik olmazdı ne bileyim ya belkide sadece bana ve ipeğe öyle geliyordur topiğin havası
hem kendileri gelmiyolar hem şikayet ediyolar topik eskisi gibi değil
diye bende buna istinaden havası kalmadı dedim diye belliki bozulmuş
laf sokuyo
kankamıı ?Amannnınn ne olduu yaaa hele bi durunnn işe daldım yeni gördümmm
kızlar ne oldu size böylee yaa siz kanka değilmiydiniz ne oldu böylee
yaaaaa kızlar bi durun yaaaaa noluyoooo
gelen gelir gelmeyen gelmez lütfen tartışmayın
öylede Duru ama olmasın artık .eğer tubiş arkadaşımız kabul ederse o açsın yeni bir topik ben açmıycam bir daha tövbe :96:canlarım tamam
nurcan herkesin işi olduğu için gelmiyor bak ben bile sabah giremedim
geyik bölümüne yeni bir topik açmak istiyosan aç tabi ama zaten bu topik hem geyik hemde bebiş isteyenlerin sayfası yanlışmıyım
kankamıı ?
eskidendi o:92:
sevdacığım senin duayı da bitirdim...inşallah rabbim dualarımızı kabul eder...bebeşine kavuşursun....tez vakitte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?