Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şu iki gün dışında uzun zamandır hiç kimse gelmiyodu
sen topiği kapatıp başka topik açalım deyince havasımı kaldı dedim çünkü
bomboş kimse gelmiyo

aaaaaaaa sen ciddi ciddi kapatıyosun demek topiği

Nurcanım bence haksızlık ediyosun gibime geliyo böyle düşünme
Durucum ben öyle düşünüyorumm canım
eskiden ekşın vardı bizim topikte atraksiyonlar eksik olmazdı ne bileyim ya belkide sadece bana ve ipeğe öyle geliyordur topiğin havası

şu iki gün dışında uzun zamandır hiç kimse gelmiyodu
sen topiği kapatıp başka topik açalım deyince havasımı kaldı dedim çünkü
bomboş kimse gelmiyo
ya benim derdim herkes burda olsun değil
eskiden sadece ikimiz kalsak bile sohbetimiz sıcak olurdu .havadan sudan bile olsa yazardık mesain bitene kadar .ama şimdiöyle değil.ben neden gerçekleri söyleyince yanlış anlaşılıyorum .hak verin lütfen

aaaaaaaa sen ciddi ciddi kapatıyosun demek topiği
sen benim ne zaman şaka yaptığımı gördünki Duru aşk olsun :76:

Son düzenleme:
Amannnınn ne olduu yaaa hele bi durunnn işe daldım yeni gördümmm

kızlar ne oldu size böylee yaa siz kanka değilmiydiniz ne oldu böylee

hem kendileri gelmiyolar hem şikayet ediyolar topik eskisi gibi değil
diye bende buna istinaden havası kalmadı dedim diye belliki bozulmuş
laf sokuyo
kendileri gelmiyorlar derkenn
banamı diyorsun
işte bu sözüne burdaki herkes güler :97:

Durucum ben öyle düşünüyorumm canım
eskiden ekşın vardı bizim topikte atraksiyonlar eksik olmazdı ne bileyim ya belkide sadece bana ve ipeğe öyle geliyordur topiğin havası

hem kendileri gelmiyolar hem şikayet ediyolar topik eskisi gibi değil
diye bende buna istinaden havası kalmadı dedim diye belliki bozulmuş
laf sokuyo

canlarım tamam
nurcan herkesin işi olduğu için gelmiyor bak ben bile sabah giremedim
geyik bölümüne yeni bir topik açmak istiyosan aç tabi ama zaten bu topik hem geyik hemde bebiş isteyenlerin sayfası yanlışmıyım

sevdacığım senin duayı da bitirdim...inşallah rabbim dualarımızı kabul eder...bebeşine kavuşursun....tez vakitte...

yaaaaa kızlar bi durun yaaaaa noluyoooo
gelen gelir gelmeyen gelmez lütfen tartışmayın

tartışmak için yazmadım ben sadece hissettiğimi yazdım bana
söylemek istediği bi şey varsa benim yazdığım laflarla başkalarına laf atmasın
direkt bana yazsın yanlışım varsa özür diliyim geçenlerde de aynısı oldu
yaptığım şakaya kızmış söylemedi başkasına yazdığım bir yoruma haddimi bildirir
gibi bi yorum yazdı hamile kaldım da değişmişim gibi çok kalbimi kırdı hala içimden çıkmıyo söylediği ima yapmadan bana neden böyle yaptın deseydi benim ona karşı bir kırgınlığım olmayacaktı şimdide aynısını yapıyo belliydi ama bir derdi olduğu
sabah günaydın dedim cevap vermedi ....eğer herles aynı şekilde değiştiğimi falan düşünüyosa gelmem aranıza kimseyi huzursuz etmem

öylede Duru ama olmasın artık .eğer tubiş arkadaşımız kabul ederse o açsın yeni bir topik ben açmıycam bir daha tövbe :96:

kızlarrrr neler oluyor..bir bakayım dedim bizim kızlar neler kaynatıyor..ortalık karışmış...lütfen kızlar birbirinizi üzmeyin 3 günlük dünyada...hadin barışın bakemmmmmmmm :13: :13: :13:

senin sabah yazdığın kuru bir günaydındı işte .günaydının yanında kankide vardı herzaman

ben sana hatırlarsan daha taşınmadan msn de üzgün olduğumu belirtim zaten, söylemem gerekiyordu söyledim bu kadar uzatmayalım artık dedim .ama hala bakıyorumda neyse...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…