Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen beim kalbimi çok kırdın sana olan sevgim değişmedi
ama bana söylediğin o kadar üzdüki beni onun için ben tekrar aynısı olmaması için
böyleyim

bende kırıldım ipek bana en son söylediğin kırıcı geldi şaka yapmışsın ama ben anlamamışım ciddiye aldım benimle alay eder gibi İZİN VERDİN DEMEK benimde içime dert oldu o lafın

yaa bence güzelce içinizde kırıldığınız şeyler varsa söyleyin karşı tarafı dinleyin halledilmeyecek bişey yok sizler herkesten daha yakındınız şimdi bu şekilde olmak doğrumu sizce ?
demekki birbirinizi yanlış anladınız karşılıklı kırıldınız ama çözülmeyecek bişey değilki bunlar uzatmanın anlamı yok..

kızlarrrr neler oluyor..bir bakayım dedim bizim kızlar neler kaynatıyor..ortalık karışmış...lütfen kızlar birbirinizi üzmeyin 3 günlük dünyada...hadin barışın bakemmmmmmmm :13: :13: :13:

ben küs değilim ...sadece her zaman yaptığım şakalardan birini yapmıştım
hamile oldun değiştin ukala oldun dedi nurcan ben buna çok üzüldüm çünkü ben
sizlerin dualarınızla bu mutluluğumu yaşadığımı düşünüp hergün size dua ederken bu
şekilde anlaşılmak çok üzdü beni aranızdan ayrılmak istemediğim için ve yanlış anlaşılmaktan korktuğum için artık şakalaşmamayı tercih ediyodum ...sonr dün tekrar
bana topiği kapatıcam dedi nurcan bende tpiğin havası kalmadı dedim diye bugün ima yapıyo ben durup dururken demedimki kendi fikrini söyledi ayrıca gelmeyen geyik bölümünede gelmez

öylede Duru ama olmasın artık .eğer tubiş arkadaşımız kabul ederse o açsın yeni bir topik ben açmıycam bir daha tövbe :96:

tatlım açmak istiyosa açsın tabiii birşey söyleyemem herkes açabilir benim sölemek istediğim ortak paylaştığımız bir sürü şey var hatırlarsan o yüzden burayı kapatmaya gerek yok düşüncesindeyim (şahsi fikrim) bazen birbirimizi anlayamadığımız olabilir alttan almak lazım ömür kısa sonradan pişman olmak var

nurcanım bitirin biirbirinize laf atmayı bak sende ev taşıdın yorgunsun

sen beim kalbimi çok kırdın sana olan sevgim değişmedi
ama bana söylediğin o kadar üzdüki beni onun için ben tekrar aynısı olmaması için
böyleyim

ipeğim hamilesin canım noktayı koyun hadi canım

abaaaaauvvvv bizim hatunlar yine alevlenmiş selamımı gören yok anam bi sorsanıza bu saatte ne işin var diye görmüyolar bile kesin şamatayı delüler sanki kavga etmeyi becerebileceksiniz aloooo kankayız biz kendinize gelin düdükler

hoşbuldum sevdam beniiiim bi sen gördün bak gönül gözü açık arkadaşım beniiiim bu karılar görmüyo muah nabersiniz bakıyım

ukala oldun demedim bu söylediğini ukalaca buldum dedim

sen sadece şakayı kesmedinki ..benim yazdığım hiç bir mesaja sıcak bir mesaj yazmıyorsun bu yüzden bende artık bana nasıl davranılıyorsa öyle davranacam kimse kusura bakmasın.bu sabah evin resimlerini gösterdiğim zaman herkes o kadar içten dua ettiki sen hariç

ben sana msnde yazdığın zaman da dedim madem böyle bir yanlış anlama
oldu bu kadar kırıldık karşılıklı o zaman artık ben ne seninle ne başkasıyla şaka yapmam
arkadaşlıklarımızın zarar görmemesi için dedim hatırlarsan yani hem seni hem başka
arkadaşları kırmamak hemde kendim kırılmamak için daha sakin davranıyorum
sizlerden kopamadığım arkadaşlığınızı sevdiğim benim zor zamanlarımda destek olduğunuz için aksi olsa o günden sonra uğramazdım zaten

aboooov melike didi bana hımm harbi ters zamanda gelmişim.neyse söliyimde ilgi gösterin bi lokma,dün sabah kahvaltı hazırlarken cam tabak düştü diklemesine tam ayak bileğimin ön kısmına hafif ağrı oldu ama önemsemedim gittim okula öğlene doğru üstüne basarken ağrımaya başladı giderek arttı ve çıkışta öğrencilerin kolunda bindim otobüse doğru hacettepeye röntgen falan derken ince kemiklerde kırılma olabilkir dedi dr ve destek alçısına aldı şimdi evdeyim o yüzden

iyi de ipekcim şimdi nurcanla sorunun oldu diye burayı terk etmek doğru olurmuydu yani bu kadar geçmişimiz olmasa gidecektinn

yaa ortadaa aslında bu kadar büyütülecek birşey olmadığı halde nasıl bu hale geldiniz anlamıyorum..tamam bazen alıngan olabiliyoruz veya o an şakayı kaldıramıyoruz yada şakayı kakaya çeviriyoruz diye tamamen kendimizi değiştirmeye gerek yok kızlar..Sonuçta bilmeliyizki içimizde birbirimize karşı kötülük yok fesatlık yok kalp kırılmışsa bu bilerek değildir bunun bilincinde olup neden eski halinize kanka halinize dönmediniz..Sizin yaptığınız bir pire için yorgan yakmak gibi olmuşş

canım benim ya çok geçmiş olsun ..inşallah kırılma falan yoktur canım ,incilmiştir sadece .
ağrı kesici yaptılarmı sana yapıyımmı bir tane bende :94:

hoşbulduuuk evet sevdam ve yurcanımdan sonra ipekimde beni farkettiii iyi diyelim iyi olalım canım ufak bir kaza geçirdim ama çok şükür sen nasılsın hamile hatun duygusallık tavan yapmış anlaşılan menopozlular gibi alınganlık sibir hepsi hücumda anlaşılan silkelen bakıyım herkes birbirini sevmese kimse kşmseyi sallamaz da kırılmazda bence güzel atışmalar bunlar tatlıya bağlansın yeterki

bu sabahkini kuru bulmuş olabilirsin ama ben sana her zman çok içten dua ediyorum sadece sana değil buradaki herkese bu hiç bir zaman değişmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…