sen beim kalbimi çok kırdın sana olan sevgim değişmedi
ama bana söylediğin o kadar üzdüki beni onun için ben tekrar aynısı olmaması için
böyleyim
kızlarrrr neler oluyor..bir bakayım dedim bizim kızlar neler kaynatıyor..ortalık karışmış...lütfen kızlar birbirinizi üzmeyin 3 günlük dünyada...hadin barışın bakemmmmmmmm:13: :13: :13:
öylede Duru ama olmasın artık .eğer tubiş arkadaşımız kabul ederse o açsın yeni bir topik ben açmıycam bir daha tövbe :96:
sen beim kalbimi çok kırdın sana olan sevgim değişmedi
ama bana söylediğin o kadar üzdüki beni onun için ben tekrar aynısı olmaması için
böyleyim
ukala oldun demedim bu söylediğini ukalaca buldum dedimben küs değilim ...sadece her zaman yaptığım şakalardan birini yapmıştım
hamile oldun değiştin ukala oldun dedi nurcan ben buna çok üzüldüm çünkü ben
sizlerin dualarınızla bu mutluluğumu yaşadığımı düşünüp hergün size dua ederken bu
şekilde anlaşılmak çok üzdü beni aranızdan ayrılmak istemediğim için ve yanlış anlaşılmaktan korktuğum için artık şakalaşmamayı tercih ediyodum ...sonr dün tekrar
bana topiği kapatıcam dedi nurcan bende tpiğin havası kalmadı dedim diye bugün ima yapıyo ben durup dururken demedimki kendi fikrini söyledi ayrıca gelmeyen geyik bölümünede gelmez
evet duruyo canım silmedimayyyy evin resimleri duruyormu yurcaaan bi ses ver balıyım geçmişteyse
senin sabah yazdığın kuru bir günaydındı işte .günaydının yanında kankide vardı herzaman
ben sana hatırlarsan daha taşınmadan msn de üzgün olduğumu belirtim zaten, söylemem gerekiyordu söyledim bu kadar uzatmayalım artık dedim .ama hala bakıyorumda neyse...
ben sana msnde yazdığın zaman da dedim madem böyle bir yanlış anlama
oldu bu kadar kırıldık karşılıklı o zaman artık ben ne seninle ne başkasıyla şaka yapmam
arkadaşlıklarımızın zarar görmemesi için dedim hatırlarsan yani hem seni hem başka
arkadaşları kırmamak hemde kendim kırılmamak için daha sakin davranıyorum
sizlerden kopamadığım arkadaşlığınızı sevdiğim benim zor zamanlarımda destek olduğunuz için aksi olsa o günden sonra uğramazdım zaten
canım benim ya çok geçmiş olsun ..inşallah kırılma falan yoktur canım ,incilmiştir sadece .aboooov melike didi bana hımm harbi ters zamanda gelmişim.neyse söliyimde ilgi gösterin bi lokma,dün sabah kahvaltı hazırlarken cam tabak düştü diklemesine tam ayak bileğimin ön kısmına hafif ağrı oldu ama önemsemedim gittim okula öğlene doğru üstüne basarken ağrımaya başladı giderek arttı ve çıkışta öğrencilerin kolunda bindim otobüse doğru hacettepeye röntgen falan derken ince kemiklerde kırılma olabilkir dedi dr ve destek alçısına aldı şimdi evdeyim o yüzden
ukala oldun demedim bu söylediğini ukalaca buldum dedim
sen sadece şakayı kesmedinki ..benim yazdığım hiç bir mesaja sıcak bir mesaj yazmıyorsun bu yüzden bende artık bana nasıl davranılıyorsa öyle davranacam kimse kusura bakmasın.bu sabah evin resimlerini gösterdiğim zaman herkes o kadar içten dua ettiki sen hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?