Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen dediğin gibi

hayırdır ne kazası geçmiş olsun

geçmiş olsunnn yaaa demek kırık olabilirmişşş basamıyon şimdi üstüne dimii

canım benim ya çok geçmiş olsun ..inşallah kırılma falan yoktur canım ,incilmiştir sadece .
ağrı kesici yaptılarmı sana yapıyımmı bir tane bende :94:

yok tatlım yapmadılar içmedimde güya hamilelik riski olabiler hüsnü kuruntusuyla ha ha her ay bi ton baş ağrısı çekiyom zati bu hayalle neyse ağrı falan yok basarken azıcık acıyor teşekkür ederim canımın içi bu arada bakıyom resimlere anam kıs ne büyük ev maşallah rabbim gönlün gibi geniş ev nasip etmiş içini de doldursun innşallah parkın dibinde ama salona da sığar bir park valla

hayırdır ne kazası geçmiş olsun
ipekim yazdım ya yavrus az önce ayyy bu iyice uçmuş bak bi önceki yazdıklarıma ilahi

geçmiş olsunnn yaaa demek kırık olabilirmişşş basamıyon şimdi üstüne dimii

destek alçı var basıyorum valla millet naz yap azıcık dedi ama ben daha çok toceyle dedoşu düşündüğümden ayaklandım bile zaten ömrü billah yapamam naz zaten hastayken yatamam kurtlanırım kesin.hatta pazartesi okula gitmeyi bile düşünüyorum bakalım ağrı geçerse çıkarıp bandaj yapıcaz

gördünmü resimleri bende kopyaladım tekrar
amin canım benim inşallah Rabbim sizede nasip etsin şöyleee en güzel evlerdenn

ne oldu dediken sonra gördüm geçmiş olsun dikakt et çok fazla üstüne basıp
yorma ki çabuk iyileşsin

sevda tuğba aradaı hem seninkileri hemde tostininkileri okumuş

selamları vardı hepinize

ayyyy çok nazük bir bayaaaansın yurccaaaan çok teşekkür ederim güle güle otur yavrus valla harman gibi ev yakalambaç mı saklambaç mı oynarsınız artık bilemem ama her oyuna müsait görünen üzre çooook çok güzel mutlu ve sağlıklı ömürler geçirin kuzum yeni evinizde,haydi bakalım yeni ev yeni şans he he he

ayy canım benimm yaa çok tatlısınn

durucum teşekkür ederim nasılsın bakıyım sende varya karabatak gibisin bi anda çıkıyon bi yerden bi bakmışım yoksun he he he

ne oldu dediken sonra gördüm geçmiş olsun dikakt et çok fazla üstüne basıp
yorma ki çabuk iyileşsin
aaah ah öyle ama durabilsem akşam yemeğimi hazırladım bile toceye yük olmıyım diye valla ben adam olmama ne demişler eşek olursan semer vuran çok olur adam bayrama kadar iyileşeyim derdinde anasına gidecek ya ben kalkıp hala onu düşünüyorum

gördünmü resimleri bende kopyaladım tekrar
amin canım benim inşallah Rabbim sizede nasip etsin şöyleee en güzel evlerdenn

görüm tatlım ama oturma odasına geçmemiştimki sen buyur ettin hepiciğine takrardan baktım ,güzel dileklerin içinde teşekkür ederim bunun yarısı olsa yeter bana ehe ehe,örenbayan izlerinide gördüm sağda solda banyoda da pişmaniye paspasları sermiş hemen yımışak yımışak ama daha büyük bitane daha yap banyo da geniş

Kızlar bu arada ben maaşları yatırmaya başladım yanlış yapmamak için biraz yokumm gelirim birazdan okişşş

durucum teşekkür ederim nasılsın bakıyım sende varya karabatak gibisin bi anda çıkıyon bi yerden bi bakmışım yoksun he he he

bana bak hanım hanııııımmmmmmm gelirsem yanınaaaaa hıııııııııııııııııııııııııııııı

karabatak mış pehhhhhhh dermişiimmmmm wallaaa çok işim varrr yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…