aynen dediğin gibiiyi de ipekcim şimdi nurcanla sorunun oldu diye burayı terk etmek doğru olurmuydu yani bu kadar geçmişimiz olmasa gidecektinn
yaa ortadaa aslında bu kadar büyütülecek birşey olmadığı halde nasıl bu hale geldiniz anlamıyorum..tamam bazen alıngan olabiliyoruz veya o an şakayı kaldıramıyoruz yada şakayı kakaya çeviriyoruz diye tamamen kendimizi değiştirmeye gerek yok kızlar..Sonuçta bilmeliyizki içimizde birbirimize karşı kötülük yok fesatlık yok kalp kırılmışsa bu bilerek değildir bunun bilincinde olup neden eski halinize kanka halinize dönmediniz..Sizin yaptığınız bir pire için yorgan yakmak gibi olmuşş
hoşbulduuuk evet sevdam ve yurcanımdan sonra ipekimde beni farkettiii iyi diyelim iyi olalım canım ufak bir kaza geçirdim ama çok şükür sen nasılsın hamile hatun duygusallık tavan yapmış anlaşılan menopozlular gibi alınganlık sibir hepsi hücumda anlaşılan silkelen bakıyım herkes birbirini sevmese kimse kşmseyi sallamaz da kırılmazda bence güzel atışmalar bunlar tatlıya bağlansın yeterki
aboooov melike didi bana hımm harbi ters zamanda gelmişim.neyse söliyimde ilgi gösterin bi lokma,dün sabah kahvaltı hazırlarken cam tabak düştü diklemesine tam ayak bileğimin ön kısmına hafif ağrı oldu ama önemsemedim gittim okula öğlene doğru üstüne basarken ağrımaya başladı giderek arttı ve çıkışta öğrencilerin kolunda bindim otobüse doğru hacettepeye röntgen falan derken ince kemiklerde kırılma olabilkir dedi dr ve destek alçısına aldı şimdi evdeyim o yüzden
canım benim ya çok geçmiş olsun ..inşallah kırılma falan yoktur canım ,incilmiştir sadece .
ağrı kesici yaptılarmı sana yapıyımmı bir tane bende :94:
LAVABO
ÇOCUKSUZ ODASI:)))
YATAK ODASI
iyi seyirler meliş
ipekim yazdım ya yavrus az önce ayyy bu iyice uçmuş bak bi önceki yazdıklarıma ilahihayırdır ne kazası geçmiş olsun
geçmiş olsunnn yaaa demek kırık olabilirmişşş basamıyon şimdi üstüne dimii
gördünmü resimleri bende kopyaladım tekraryok tatlım yapmadılar içmedimde güya hamilelik riski olabiler hüsnü kuruntusuyla ha ha her ay bi ton baş ağrısı çekiyom zati bu hayalle neyse ağrı falan yok basarken azıcık acıyor teşekkür ederim canımın içi bu arada bakıyom resimlere anam kıs ne büyük ev maşallah rabbim gönlün gibi geniş ev nasip etmiş içini de doldursun innşallah parkın dibinde ama salona da sığar bir park valla
ipekim yazdım ya yavrus az önce ayyy bu iyice uçmuş bak bi önceki yazdıklarıma ilahi
destek alçı var basıyorum valla millet naz yap azıcık dedi ama ben daha çok toceyle dedoşu düşündüğümden ayaklandım bile zaten ömrü billah yapamam naz zaten hastayken yatamam kurtlanırım kesin.hatta pazartesi okula gitmeyi bile düşünüyorum bakalım ağrı geçerse çıkarıp bandaj yapıcaz
ayy canım benimm yaa çok tatlısınnayyyy çok nazük bir bayaaaansın yurccaaaan çok teşekkür ederim güle güle otur yavrus valla harman gibi ev yakalambaç mı saklambaç mı oynarsınız artık bilemem ama her oyuna müsait görünen üzre çooook çok güzel mutlu ve sağlıklı ömürler geçirin kuzum yeni evinizde,haydi bakalım yeni ev yeni şans he he he
aaah ah öyle ama durabilsem akşam yemeğimi hazırladım bile toceye yük olmıyım diye valla ben adam olmama ne demişler eşek olursan semer vuran çok olur adam bayrama kadar iyileşeyim derdinde anasına gidecek ya ben kalkıp hala onu düşünüyorumne oldu dediken sonra gördüm geçmiş olsun dikakt et çok fazla üstüne basıp
yorma ki çabuk iyileşsin
gördünmü resimleri bende kopyaladım tekrar
amin canım benim inşallah Rabbim sizede nasip etsin şöyleee en güzel evlerdenn
durucum teşekkür ederim nasılsın bakıyım sende varya karabatak gibisin bi anda çıkıyon bi yerden bi bakmışım yoksun he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?