hadi bakalım BİSMİLLAH deyip başlayın çalışmalara bol bol rast getirsin RABBİM en sağlıklısını hayırlısını inşallah nasip kısmet etsinanamm valla burdaaa 2009 da hep bebek pesınde kosanlar var bacımmmm
AMİNNNN cnm AMINNNN yarın kocıs doktora soracak kocıs speermler ıcın ıgne oluyo eger doktor baslayın dersen ayın 25 de star baslıyoooo
allah rahatlık versin canım
evet canım aynen valla helen seviyom kocişimi eskisi gibi arada bi kızıyom ama okadarlık olsun artık tuzu biberibizden geçti artık cicim ayları geçti
kalmadıki böyle şeyler
:90:[/QUO
yok kız yeniler 2 günde boşanıyor biz cok iyiyiz koçişlerimize ilk günkü gibi aşıkız :)
uykunu kaçırdıkmı yoksam kız
saoll bacım burayıda bırakıp gıdemıyomm haaaaaaaaaa
olabilermi acabaKonuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, srp16+
anammmmmmmmmmmmmm bu tostı hayaletmıdır nedırrrrrr bacım yaaa
ayyyyy ne güzel çok sevindimkızlar ya abimin iyi haberlerini aldım bugün moralim yerine geldi inş. dahada iyi olacak
günaydın canım hayırlı cumalar işlerinde kolaylıklar fazla kalamıcam arkadaşım geliyor :81: :87:günaydın hayırlı cumalar
günaydın canım Rabbim kabul etsin inşallah daha sonra bol bi vakit ayır caniş kaçıp kaçıp nire gidiyon :76: :86: :95:günaydın canlar slm verip kaçar benn ayetel kürsileri okudum Rabbbim kabul etsin kusura bakmayın şimdi haber verebildim öpüldünüz görüşürüzz
günaydın canım hayırlı cumalar işlerinde kolaylıklar fazla kalamıcam arkadaşım geliyor :81: :87:
Günaydın kızlar...hepinizin cuması mübarek olsun rabbim ona açtığımız ellerimizi boşa çevirmesin....aminnnnnnnnn
günaydın canım hoş geldin aminnn inşallah aminnnnnn ( bir yandan mutfakta bir yandan burdayım arkadaşım geliyor kahvaltıya patates kızartıyorummmm çay da yapcammmm ) sayfa açık ama ara ara uğrarım artııkGünaydın kızlar...hepinizin cuması mübarek olsun rabbim ona açtığımız ellerimizi boşa çevirmesin....aminnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?