Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anamm valla burdaaa 2009 da hep bebek pesınde kosanlar var bacımmmm

AMİNNNN cnm AMINNNN yarın kocıs doktora soracak kocıs speermler ıcın ıgne oluyo eger doktor baslayın dersen ayın 25 de star baslıyoooo
hadi bakalım BİSMİLLAH deyip başlayın çalışmalara bol bol rast getirsin RABBİM en sağlıklısını hayırlısını inşallah nasip kısmet etsin

kızlar ya abimin iyi haberlerini aldım bugün moralim yerine geldi inş. dahada iyi olacak
ayyyyy ne güzel çok sevindim canım inşallah daha iyiye gidecek hem böyle durumlarda moral çok önemli özellikle hasta için

bende gidiyom o zaman datlum aynen esnemeye başladım pc başında zaten akşamda geç yattım
öptüm sisi çok kocemen görüşürüz :116:
ALLAH rahatlık versin iyi geceler

3 ........ 2 ....... 1 ......... ben çıktımmmmm
tatlı rüyalaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canımmmmm

günaydın canlar slm verip kaçar benn ayetel kürsileri okudum Rabbbim kabul etsin kusura bakmayın şimdi haber verebildim öpüldünüz görüşürüzz

Dostlara Günaydın
Sevgiye Sevgi Katmak İçin
Yola Çıkanlara Günaydın
Dünyaya Işık Veren Renklendiren Güneşe Günaydın
Uyuyanlara Çalışanlara Koşanlara Emekleyenlere Günaydın

Gülenlere Ağlayanlara Somurtanlara Günaydın
Sevgililere Düşmanlara Kin Besleyenlere Günaydın
Gönlü Güzellere Yüreği Kocamanlara Günaydın
Dağa Taşa Kurda Kuşa Günaydın
Emekçiye , Alınterini Katık Yapanlara Günaydın
Şairlere , Bahçedeki , Saksıdaki Çiçeklere Günaydın
Sevenlere , Sevilenlere , Ayrılanlara , Terkedenlere Günaydın

Günaydın , Yokolmuşluğum , Günaydın Sahte Varoluşlar
Günaydın Güzel İnsanlar , Günaydın Aydınlıktaki Karanlıklar
Günaydın Güzellikler , Günaydın Sahtelikler
Günaydın Topiğin Kurucusu Kedersiz Sultan
Günaydın Kadınlar Kulübü Forum
Gönlü Sevgi Dolu Dostlara Günaydın
Dostluğu Dost Gibi Bilenlere Günaydın
Günaydın Güzelliği Sevgi İle Yoğuran İnsanlar
Günaydın Canlarım

Görüşmek Üzere

günaydın canlar slm verip kaçar benn ayetel kürsileri okudum Rabbbim kabul etsin kusura bakmayın şimdi haber verebildim öpüldünüz görüşürüzz
günaydın canım Rabbim kabul etsin inşallah daha sonra bol bi vakit ayır caniş kaçıp kaçıp nire gidiyon :76: :86: :95:

Günaydın kızlar...hepinizin cuması mübarek olsun rabbim ona açtığımız ellerimizi boşa çevirmesin....aminnnnnnnnn

Günaydın kızlar...hepinizin cuması mübarek olsun rabbim ona açtığımız ellerimizi boşa çevirmesin....aminnnnnnnnn
günaydın canım hoş geldin aminnn inşallah aminnnnnn ( bir yandan mutfakta bir yandan burdayım arkadaşım geliyor kahvaltıya patates kızartıyorummmm çay da yapcammmm ) sayfa açık ama ara ara uğrarım artıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…