Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaaa maaşları yatırıken hep yanlışlık yaptımm eksik yatırdım hatta birinin hala eksikk üfff yarın hallederim artıkk aklım burdaydııı konsantre olamadımm :18:

slm kızlar topiğimizde böyle soğuk rüzgarlar olmasın ben kedersizle ipek arasındaki soguk konuşmaları hissetmiştim böyle bir patlamada beklıyordum acıkçası iyi de oldu herkes içini döktü bundan sonra eskisi gibi olmaya devam inş. kankiler üzmeyin birbirinizi

bende az önce abimle konuştum ultrasona girdi sonuçları temiz cıkmış kan tahlillerinin bazılarına belli olmuş cok şükür onlarda temiz bir tane tahlili kaldı acıklanmayan oda haftaya acıklanacak önemli olan o tahlilmiş oda temiz cıkarsa rahat bir nefes alacagız anneciğim abime belli etmıyor ama cok üzülüyor rabbim inş. temiz cıkar

kadersiz ewinde mutluluklar işllh bebişlerle dolar kocaaaaaaaman odalarında koşuşturusunuz.....RABBİM güle güle otumak nasip etsin..

kızlar ben aldıgım 50 taneyi okudum kalan 50 taneyıde alıyorum :87:
azracım nasılsın bende işten geldim şimdi benimki yoldadır biraz size bakiiim dedim bu arada canım
kime okunuyordu geçmişi okuyamadım fazla bende almak isterim eğer kaldıysa yada sırada kime okunacaksa
canım birde abine çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah temis çıkar mutlaka canım moralinizi yüksek tutun RABBİMİN izniyle hiç bişeyi yoktur inşallah canım :98:

sagol canım inş. tugbaya okuyacagız önümüzdeki hafta ben 50 almıştım okudum 50 kalmıştı alan olmayınca onuda aldım canım okumak istiyorsan sen oku kalan 50 yi okumazsan ben okurum kuşum

slmmmm canlarrrrrrrrrrrrrrr bennn sanırımmm bu ayın 25 de hastaa oluncaa yaniii tedaviyeee başlıyorummmm oleyyyyyyyyyyyyyy ALLAH ım sen yolumuzuu açık etttt tüm bu yolda olana vee bu özlemii çekenleree yardım ettttttt bebeklerimiz bizimlee oldunnnnnnnnnnnnn AMİNNNNN

canım hadi hayırlısı inş. fazla bekletmez miniğin konuverir göbüşüne
ne tedavisine başlayacaksınız canım asılama falan mı:44:

canım hadi hayırlısı inş. fazla bekletmez miniğin konuverir göbüşüne
ne tedavisine başlayacaksınız canım asılama falan mı:44:

saoll cnmm ALLAH razı olsun inşallah hepimizin bebekleri fazlaa bekletmezzz hayırr bebem tüp bebeke başlıyacazzzzzzzzzzz ALLAH yar ve yardımcımız olsun

anammmm ipeklerınnn meselesıı nerden cıktıı ben sadece tostının yazısını alıntı yapmıstım amaaa

inş. canım tugbadan sonra sana ayetel kürsi okuyalım o zaman sana okunmuşmuydu

yokk cnmmm okunmadıı ama velakin ben ayetel kursi yi tam olarak bılmıyorum yarısıne ezberlıyebılmıstım ve bunun için kimseye okuyamadım ve onun içindee yüzüm yokk banada okuyalım demeyeeeee

yokk cnmmm okunmadıı ama velakin ben ayetel kursi yi tam olarak bılmıyorum yarısıne ezberlıyebılmıstım ve bunun için kimseye okuyamadım ve onun içindee yüzüm yokk banada okuyalım demeyeeeee

aşkolsun fatoşum olur mu öyle şey sen kimseye okumadın diye bizde mi sana okumayacagız ayrıca bence ayetel kürsiler dagıtıldıgında 10 tanede olsa al bakarak oku bu arada ister istemez ezberlersin süreklide oku cook güzel insana huzur veriyor dinlendiriyor:93:

cnmm çok istiyorum okumayııı ama 10 tane almayada utanıyorum tembel dıyecekler dıe valla ayetel kursi yazısını gorunce utanıp hmn topıkten kacıyorummm:92:

cnmm çok istiyorum okumayııı ama 10 tane almayada utanıyorum tembel dıyecekler dıe valla ayetel kursi yazısını gorunce utanıp hmn topıkten kacıyorummm:92:

kaçma kuşum kaçma 30 tane al bakarak okursun senin içinde iyi bundan sonra sen burda olmasanda fatoşada yazın 30 tane diycem kızlara da okurlar geldiklerınde tugbadan sonra sana okuyalım allah emeklerınızı boşa cıkarmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…