- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yaaa maaşları yatırıken hep yanlışlık yaptımm eksik yatırdım hatta birinin hala eksikk üfff yarın hallederim artıkkaklım burdaydııı konsantre olamadımm :18:
liste doğru 50 tane kalmış
azracım nasılsın bende işten geldim şimdi benimki yoldadır biraz size bakiiim dedim bu arada canımkızlar ben aldıgım 50 taneyi okudum kalan 50 taneyıde alıyorum :87:
azracım nasılsın bende işten geldim şimdi benimki yoldadır biraz size bakiiim dedim bu arada canım
kime okunuyordu geçmişi okuyamadım fazla bende almak isterim eğer kaldıysa yada sırada kime okunacaksa
canım birde abine çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah temis çıkar mutlaka canım moralinizi yüksek tutun RABBİMİN izniyle hiç bişeyi yoktur inşallah canım :98:
slmmmm canlarrrrrrrrrrrrrrr bennn sanırımmm bu ayın 25 de hastaa oluncaa yaniii tedaviyeee başlıyorummmm oleyyyyyyyyyyyyyy ALLAH ım sen yolumuzuu açık etttt tüm bu yolda olana vee bu özlemii çekenleree yardım ettttttt bebeklerimiz bizimlee oldunnnnnnnnnnnnn AMİNNNNN
tartışmak için yazmadım ben sadece hissettiğimi yazdım bana
söylemek istediği bi şey varsa benim yazdığım laflarla başkalarına laf atmasın
direkt bana yazsın yanlışım varsa özür diliyim geçenlerde de aynısı oldu
yaptığım şakaya kızmış söylemedi başkasına yazdığım bir yoruma haddimi bildirir
gibi bi yorum yazdı hamile kaldım da değişmişim gibi çok kalbimi kırdı hala içimden çıkmıyo söylediği ima yapmadan bana neden böyle yaptın deseydi benim ona karşı bir kırgınlığım olmayacaktı şimdide aynısını yapıyo belliydi ama bir derdi olduğu
sabah günaydın dedim cevap vermedi ....eğer herles aynı şekilde değiştiğimi falan düşünüyosa gelmem aranıza kimseyi huzursuz etmem
canım hadi hayırlısı inş. fazla bekletmez miniğin konuverir göbüşüne
ne tedavisine başlayacaksınız canım asılama falan mı:44:
yok kuşum burdayım canım asılama denediniz mi hiç
inş. canım tugbadan sonra sana ayetel kürsi okuyalım o zaman sana okunmuşmuydu
yokk cnmmm okunmadıı ama velakin ben ayetel kursi yi tam olarak bılmıyorum yarısıne ezberlıyebılmıstım ve bunun için kimseye okuyamadım ve onun içindee yüzüm yokk banada okuyalım demeyeeeee
aşkolsun fatoşum olur mu öyle şey sen kimseye okumadın diye bizde mi sana okumayacagız ayrıca bence ayetel kürsiler dagıtıldıgında 10 tanede olsa al bakarak oku bu arada ister istemez ezberlersin süreklide oku cook güzel insana huzur veriyor dinlendiriyor:93:
cnmm çok istiyorum okumayııı ama 10 tane almayada utanıyorum tembel dıyecekler dıe valla ayetel kursi yazısını gorunce utanıp hmn topıkten kacıyorummm:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?